Wpisz i naciśnij enter

Boty k šatům. Přehled bot plochých a na podpatku

Boty k šatům. Přehled bot plochých a na podpatku

Nízký podpatek, vysoký jehlový podpatek nebo pohodlný sloupek? Dámské lodičky, elegantní sandály nebo klasické baleríny? Boty k šatům je samostatná bytost. V šatníku každé ženy mají svou polici ihned pod šaty. Večerními a plesovými. Letními a prázdninovými. Mini, midi, maxi. Klíčem k úspěchu je vhodné spojení pokladů z nižší police a výběr k nim vhodné horní části, z té vyšší. Takže, jaké boty k šatům vybrat? 

DÁMSKÉ LODIČKY / MODEL 35054-54

Na jehlovém podpatku, na klínku, kačenky: jaké boty vybrat k šatům? 

Šaty a boty, boty a šaty. Jsou duetem, který nejkrásněji vypadá spolu. Vhodně vybrané boty nejen doplní stylizaci s šaty v hlavní roli, ale především dodávají celku výjimečný charakter, styl a jedinečný styl. Trik je v tom, stvořit stylizaci, ve které ideálně přizpůsobené boty k šatům budou na jedné straně jejich doplněním, a na druhé - akcentem přitahujícím pozornost a jedním z charakteristických znaků stylizace.

Vysoký jehlový podpatek - ovšem - dodává ženskost, ale vůbec není její rozhodujícím determinantem. I přesto, hodně žen si nemůže představit módní stylizaci bez základu na vysokém podpatku. Zatímco na druhé straně barikády stojí ženy, které nade vše ocení pohodlí a komfort, a to dle nich jistě nezajistí vysoký jehlový podpatek. Vystává tedy otázka - jsou ploché boty k šatům stejně ženské, elegantní a stylové? Samozřejmě! Jsou takové stylizace dobré na každou příležitost? Samozřejmě! Otázka je - jak vybrat boty k šatům a na co byste měly dávat pozornost? 

ŽLUTÉ KOŽENÉ DÁMSKÉ ŽABKY S KONTRASTNÍ PODRÁŽKOU / MODEL 74042-58

Ploché boty k šatům - jak je nosit? 

Milovníky mody můžeme rozdělit na dva tábory - prvním jsou obdivovatelky ženských stylizací, pro které móda je důležitější než pohodlí. Druhý je ten, kde rozhodujícím faktorem oblečení je především komfort. Jak tedy sladit obojí? Ploché boty k šatům mohou být současně šíleně módní a ženské, a také prostě pohodlné. Další dilema se týká délky nohy, a konkrétně toho, že boty na ploché podrážce je opticky zkracují. Co je na tom pravdy? Skoro nic. Při výběru plochých bot k šatům, stačí použít pouze několik triků k získání optického prodloužení nohy. Nejjednodušší bude výběr bot ve světlé, tělové barvě (což perfektně zapadá do barevných trendů sezony), a také těch o špičaté špičce. Při výběru pohodlných bot k šatům na ploché podrážce, můžete si klidně vybrat módní baleríny s odhalenou patou a ozdobnou gumou nebo klasické lordsy v béžovém odstínu. Celek vypadá neobvykle žensky, slibujeme!

ČERNÉ SANDÁLY NA PODPATKU S OZDOBNÝMI STŘAPCI / MODEL 76039-61

Sandály k šatům: jejich výška - sloupek 

Milujete výšku? Pokud jde o boty na vysokém jehlovém podpatku - paradoxně - ztratíte však sebevědomí a komfort? Geniálním řešením bude nahrazení vysokého jehlového podpatku sloupkem, který v nadcházející sezoně bude slavit největší úspěchy. Při výběru dámských sandálů k šatům, vyberte si ty se zapínáním kolem kotníku - toto je absolutní hit této sezony. Noha bude krásně vypadat také v sandálech s proplétanými pásky. Taková módní vázání nebo zapínání kolem kotníku mohou však opticky zkracovat nohu. Tento nedostatek můžeme chytře skrýt díky výběru vhodného střihu šatů. V případě sandálů k šatům s vázáním kolem kotníku, vyberte si k nim šaty ve verzi maxi. Efekt zesílíte výběrem modelu s vertikálními pruhy nebo proužky. 

DÁMSKÉ LODIČKY / MODEL 35054-54

Boty na sloupku k šatům: lodičky pro zvláštní příležitost

Pokud hledáte elegantnější a společenskou verzi bot k šatům, vyberte si klasické lodičky na sloupku. Právě ony jsou synonymem nevynuceného půvabu, výjimečného vkusu a elegance. Nejuniverzálnější budou hladké lodičky udržené v jednotné barevné verzi. Pokud chcete přidat stylizaci trochu šarmu, vyberte si takové s imitací krokodýlí kůže nebo ty vyrobené z ražené kůže. Všimněte si, že v nabídce značky Wojas, máte k dispozici barevné modely následující letošní módu. Jsme si velmi dobře vědomí toho, že na stejné úrovni s designem by měl být komfort používání. Proto každý model tvoříme se zachováním tradičních a řemeslných technik výroby. V důsledku toho vznikají boty na sloupku, které spojují nejvyšší kvalitu s výjimečným designem. 

ŽLUTÉ DÁMSKÉ LODIČKY NA PODPATKU S IMITACÍ HADÍ KŮŽE / MODEL 35042-58

Pohodlné boty k šatům: na nízkém podpatku až na vrchol 

Coco Chanel říkávala: „Udržujte si vysoké podpatky, svou hlavu a své hodnoty“. Takže, vybírajíc boty na nízkém podpatku k šatům, můžeme vypadat stejně žensky jako v botách na vysokém jehlovém podpatku? Samozřejmě! Stačí mít vztyčenou hlavu a vhodně vybraný model bot. Dámské lodičky na nízkém podpatku je nabídka pro všechny ženy, které se chtějí cítit sebejistě a atraktivně. Pohodlné boty k šatům mohou okouzlovat přírodní krásou, stylem a elegancí, a ne vždy výškou jehlového podpatku. Ideální budou jak pro každý den, tak i pro zvláštní příležitosti. Navíc, budou skvělou alternativou pro aktivní ženy žijící v neustálém běhu. Kromě toho, když si vyberete béžové boty k šatům, opticky prodloužíte nohu a přidáte si několik centimetrů. 

wojas.cz
Předchozí
wojas.cz
Pánské boty casual. Nabídky pohodlných bot na jaro
Další
Pánské boty casual. Nabídky pohodlných bot na jaro