Wpisz i naciśnij enter

Boty s barevnou podrážkou. Objevte trend pro milovnice barev

Boty s barevnou podrážkou. Objevte trend pro milovnice barev

Podrážka je nejdůležitější částí boty – zajišťuje stabilitu nohy, izoluje ji od země a chrání ji před uklouznutím. V závislosti na střihu boty může být podrážka plochá, na platformě nebo na jehlovém či blokovém podpatku. A přestože obvykle souvisí s barvou obuvi, letos na podzim a v zimě bude vládnout trend bot s barevnou podrážkou. Navrhujeme, jak barevnou podrážku využít v stylizacích pro nadcházející měsíce!

Zaměřte se na trend: boty s barevnou podrážkou

Historie bot s barevnou podrážkou, které si oblíbily milovnice barev, je spojena s osobností Christiana Louboutina. Jeden z největších návrhářů v historii módy vytvořil v roce 1992 jehlové boty (vlajkový model značky) s podrážkou v červeném odstínu. Od vzniku prvních bot s barevnou podrážkou uplynulo rovných 30 let – v poslední době jsme zaznamenali opětovný zájem o barvené podrážky. Módní obuv na podzim a nadcházející zimu nám poskytne nejen tepelný komfort a stabilitu na kluzkém povrchu, ale také neobvyklý look. A to díky barevné podrážce, která je nejžhavějším trendem pro chladné dny!

Barevná podrážka – způsob, jak rozbít podzimní/zimní stylizace 

Sezóna 2022/2023 je období, ve kterém hlavní roli v stylizacích hrají dámské boty s barevnou podrážkou. Doporučujeme pořídit si alespoň jeden pár netradičních bot s barevným prvkem, zejména pro ty, kteří se rádi vymykají módním zvyklostem. Díky barevné podrážce získají i ty nejstřídmější outfity netradiční charakter a dodají podzimně-zimní auře další výraz.

Boty s barevnou podrážkou
Boty s barevnou podrážkou

Jak nosit boty s barevnou podrážkou? Hotové stylizace

Níže jsou uvedeny návrhy hotových stylizací se zajímavým akcentem v podobě barevné podrážky.


Designové chelsea boty s barevnou podrážkou v módních podzimních odstínech

Hledáte opravdu jedinečné boty na podzimní a zimní sezónu? Obuv, která upoutá pozornost a promění každou stylizaci do města? Doporučujeme značkové dámské chelsea boty – jedná se o praktický nazouvací model s širokým geometrickým podpatkem. Světle hnědé boty s černým akcentem a barevnou podrážkou v odstínech béžové a karamelové vypadají jedinečně. Náš nápad na stylizaci s botami s barevnou podrážkou je mírně oversize svetr v krémovém odstínu v kombinaci s hnědou midi sukní s volánky. Nonšalantní look doplňuje klasický kabát v délce do půli stehen – must-have v módních podzimních/zimních hnědých odstínech. 

Kozačky s barevnou podrážkou v ženském červeném odstínu

Dokonalým odkazem na obuv, kterou před lety navrhl Christian Louboutin, jsou dostupné v nabídce Wojas dámské kozačky s červeným akcentem. Boty s kontrastní barevnou podrážkou, které jsou ideální pro chladné dny, budou vypadat zajímavě s jednobarevnými komplety. Příznivcům ultraženských kompletů pro romantické pobyty doporučujeme total look s černými koženými obálkovými šaty. Doplňte je dlouhým vlněným kabátem do půli stehen, který zakryje svršek bot. Vizuálně ucelený set s barevnou podrážkou je kombinací, která nemůže nepřitáhnout pozornost. Zajímavým doplňkem outfitu bude černá designová taška kufřík s – ne jinak - červenými vložkami. 

Dámské kotníkové boty na širokém podpatku s barevnou podrážkou

Je čas na stylizaci pro milovníky kotníkových bot – jedny z nejoblíbenějších bot pro podzimní a zimní měsíce. Příznivcům módních trendů doporučujeme jako inspiraci dámské kotníkové boty na širokém podpatku s červenou, barevnou podrážkou, která nápadně doplňuje černou barvu svršku. S čím je kombinovat? Pro každodenní stylizace na nákupy, univerzitu nebo procházky jsou dobrou volbou pohodlné džíny boyfriend v černé barvě s prošívanou bundou bomber pro maximální tepelný komfort. Pod ni si můžeme obléknout sladěnou červenou halenku s dlouhým rukávem, která bude ladit s barevnou podrážkou bot. 

Elegantní stylizace s botami se stínovanou podrážkou

A konečně návrh s kontrastní barevnou podrážkou pro milovníky nadčasové elegance. V nabídce značky Wojas představujeme jedinečné dámské kotníkové boty se stínovanou černo-krémovou podrážkou, která originálním způsobem rozbíjí černou barvu obuvi. Model, který sahá lehce nad kotník, je vybaven módní ponožkou, která v chladných dnech příjemně obepíná nohu. Podrážka v podobě platformy s blokovým podpatkem zajišťuje vynikající stabilitu na zimním povrchu. Další barva na podrážce se bude dobře hodit ke zbytku outfitu do práce (ale ne výhradně) – širokým kalhotám a vlněnému kabátu (obojí v odstínu ecru) a černému roláku s vypasovaným střihem, který se nosí pod nimi. 

Přemýšlíte, jak do své podzimní/zimní stylizaci vpašovat trochu barev? Tady je nápověda – barevná podrážka, která si získala příznivce módních experimentů. Ty nejmódnější boty s barevnou podrážkou pro ženy – kotníkové boty, kozačky a chelsea boty najdete v rozsáhlé nabídce Wojas!

Doporučujeme Vám také přečíst si článek na našem blogu: jak nosit kozačky nad kolena?

Jak nosit kozačky nad kolena? 6 stylizací, které Vás okouzlí!
Předchozí
Jak nosit kozačky nad kolena? 6 stylizací, které Vás okouzlí!
Jak nosit sněhule? Stylizace pro všechny z nás
Další
Jak nosit sněhule? Stylizace pro všechny z nás