Wpisz i naciśnij enter

Co si obléknout na silvestra? Nápady na módní outfity

Co si obléknout na silvestra? Nápady na módní outfity

31. prosinec a s ním spojené silvestrovské šílenství se rychle blíží. Každý rok si kladete otázku, jaké oblečení a pohodlné boty si vybrat na silvestra? Nemáte nápad, jak se obléknout na silvestra doma, u přátel, v klubu nebo mimo domov? Výjimečný den si přece žádá výjimečné prostředí, bez ohledu na okolnosti oslavy. Zde najdete návrhy dámského a pánského oblečení pro výjimečný večer!

Stylizace na silvestra doma

Silvestrovské domácí večírky jsou stále oblíbenější. Jsou skvělou příležitostí, jak strávit poslední hodiny uplynulého roku ve společnosti přátel, u stolu s chutným občerstvením a za zvuků taneční hudby. Při plánování intimního večírku nezapomeňte na správné oblečení - když si vezmete něco méně všedního, budete cítit tu pravou atmosféru večírku. Co si obléknout na silvestra doma? V případě žen ideální volbou budou šaty - velurové modely se zvrásněním nebo tylové s nabíranými rameny jsou osvědčeným receptem na okouzlující look. Fenomenálního efektu dosáhnete také oblečením praktické kombinézy s třpytivými akcenty. Pokud si ceníte maximální komfort, při tvoření stylizací na silvestra doma, vyberte si kalhoty, které Vám umožní svobodu pohybů, například tmavé džínové úzké kalhoty. Zkombinujte je tedy s poutavou halenkou se síťovinou, krajkou nebo třpytivými prvky. Stylizaci zkombinujte s pohodlnými balerínami.

Muži, kteří si tvoří outfit na silvestra doma, mohou zvolit černé nebo grafitové džíny v kombinaci s vínovým nebo tmavě zeleným rolákem. Místo svetru se hodí také vzorovaná, bavlněná košile, která jim poskytne volnost pohybů na domácím parketu. Na nohou mějte pohodlné mokasíny nebo tenisky.

Oblečení na silvestra u přátel

Milovnice šatů, které se chystají strávit 31. prosinec u přátel, by měly vsadit na módní modely šatů - bandážové šaty s odhalenými rameny nebo bavlněné šaty s trapézovým střihem. Pro ženy, které se chystají na domácí večírek, úspěšným silvestrovským outfitem budou úzké kožené kalhoty a mlhavá halenka s perlami. Místo kalhot ideální bude také minisukně o tužkovém střihu nebo rozšířená sukně ze vzdušného tylu. K silvestrovským stylizacím patří také sezónně vhodná obuv - stylové kotníkové boty na podpatku nebo dámské kozačky na platformě. Jakmile dorazíte na místo, vyměňte je za pohodlné baleríny, lordsy, a pokud máte od hostitelů zelenou, tak i lodičky na podpatku.

Kalhoty z tmavé látky bez záložek a svetr o klasickém střihu s rozepnutým tvídovým sakem s kostkovaným vzorem zajistí mužům jemně elegantní, smart casualový look. Alternativou jsou světlé chinos kalhoty s bílým tričkem a sportovním sakem v tmavém odstínu. Doplňte svou silvestrovskou stylizaci koženými kotníkovými botami nebo kozačkami. Pamatujte také na náhradní obuv - ideální budou pánské mokasíny.

Outfit na silvestra v klubu

Při plánování stylizací na silvestrovský večer v klubu, ženy si mohou obléknout mini šaty. Ideální volbou pro večírek na konci roku budou klasické malé černé šaty s flitry, zdobené třpytkami nebo lesklými nitěmi. Skvělou volbou budou také šaty s otevřenými zády nebo rozparkem až do výše stehen. K tomu pár lodiček na vysokém podpatku - nejlépe ve zlaté nebo stříbrné barvě nebo s ozdobným řetízkem, což se skvěle hodí k atmosféře silvestrovského večírku.

Jaký silvestrovský outfit bude ideální v případě mužů? Ti, kteří jdou na večírek do klubu si mohou vzít oblek - tmavě modrý nebo černý, v kombinaci s bílou košilí a šíleně módním motýlkem, kde si můžete dovolit barevné šílenství. Celek ideálně doplní elegantní kožené boty na silvestra v přizpůsobené barvě ke kalhotám.. V případě méně formálního večírku sáhněte po jednoduché košili s výstřihem do V, tmavých kalhotách a kožené bundě. Doplňte je tedy stylovými Chelsea botami.

Oblečení na silvestra na horách nebo u moře

Silvestr na horách nebo u moře? Jsme rozhodně pro! Výlet je skvělým nápadem, jak se rozloučit s letošním rokem. Nezapomeňte si s sebou vzít vhodné oblečení, které si obléknete 31. prosince. Pokud plánujete klidnou oslavu u krbu, dobrou volbou bude silvestrovská stylizace, která Vám poskytne maximální pohodlí a tepelný komfort. V případě žen ideálním výběrem budou pohodlné kalhoty v kombinaci s jednoduchým tričkem bez rukávů a teplým svetrem ze silnější látky. Podobné oblečení na silvestra doporučujeme pro muže! Venkovní večírky mají svá pravidla - o půlnoci Vás před chladem ochrání slušivá kožešinová čepice a teplé rukavice. Nezapomeňte na silnou, nejlépe péřovou bundu, která Vás ochrání před pronikavými poryvy větru. Vyberte si teplé sněhule nebo trekingové boty, které jsou ideálními botami pro zimní měsíce.

Mnoho hotelů pořádá klasické večírky s tancem - výlet do hor nebo k moři tak nemusí znamenat vzdát se velkého plesu. Ženy si mohou dovolit šaty o oblíbeném střihu - je dobré, aby silvestrovská stylizace nebyla příliš náchylná na pomačkání. Optimální volbou jsou klasické malé černé šaty, které s doplněním jehlovými podpatky, šperky a pečlivým líčením Vám zajistí efektní look. Muži mohou v závislosti na charakteru večírku vsadit na klasický oblek nebo casualový komplet. V zimě budou potřebovat kožené pánské kotníkové boty.

Blíží se silvestrovské šílenství a Vy stále nemáte nápad, jak se obléknout? Přicházíme na pomoc! V nabídce Wojas najdete módní a pohodlnou dámskou a pánskou obuv a různé doplňky, které vylepší stylizace na silvestra doma, u přátel, ve městě nebo na výletě.

Přehled nejlepších dámských bot na zimní procházky městem
Předchozí
Přehled nejlepších dámských bot na zimní procházky městem
Chystáte se v zimě na výlet do hor? Zjistěte, jakou obuv potřebujete
Další
Chystáte se v zimě na výlet do hor? Zjistěte, jakou obuv potřebujete