Wpisz i naciśnij enter

Dámský oblek - stylizace na léto s obuví Wojas

Dámský oblek - stylizace na léto s obuví Wojas

Již několik sezón je módní boom dokonale sladěných "svršků" a "spodků". Tento trend platí zejména pro stylizace s dámskými obleky, které si oblíbily sebevědomé ženy, jež oceňují nekonvenční look. Chcete být aktuální? Dámský oblek je hitem nadcházejícího léta. Podívejte se, jak vytvořit stylizace s dámským oblekem a jaké boty Wojas se k němu budou perfektně hodit.

Dámské obleky - stylizace pro nadcházející léto

Historie dámského obleku sahá až do 19. století. - v té době se však nesetkal se souhlasem společnosti. Průlom nastal, když kombinaci dobře padnoucího saka a ležérních kalhot na míru propagovaly filmové hvězdy Marlene Dietrichová a Katharine Hepburnová. Dámský oblek se proslavil v 80. letech. 20. století, ve kterých "mužný" oblek byl první volbou pro stylové buisnesswoman. V roce 2022 opět triumfuje.

Dnešní móda je především o experimentování a prolomení vzorců, což dokazuje i obliba stylizací s dámským oblekem. Dámský oblek je nejlepším projevem módní revoluce - ženy rády sáhnou po saku a kalhotách ze stejného materiálu, aby vyjádřily svůj styl. 

O popularitě stylizací s dámským oblekem v hlavní roli svědčí i to, že jej lze vidět na přehlídkových molech slavných návrhářů. Často se objevuje i na červeném koberci - mezi fanoušky obleku patří Cate Blanchettová a Jennifer Lawrenceová. 

Stylizace s dámským oblekem - pro jaké příležitosti ho nosit?

Dámský oblek, hit léta 2022, je efektivním způsobem, jak zvýraznit svou siluetu. Komplet s kalhotami s úzkou nohavicí, sakem střiženým v pase nebo mírně rozšířenou linií ramen dokonale zvýrazní přednosti ženské postavy. Ultra módní dámský oversize oblek zakryje její drobné nedostatky. Zásada stylizace dámského obleku je jednoduchá - kontrastní kombinování oversize saka a kalhot na míru a naopak, kombinování kratšího saka na míru s rozšířenými kalhotami.

Komplet: kalhoty a sako bude ideálním základem pro letní outfity. Skvěle se hodí do kanceláře, a nejen. Stejně dobře se hodí na romantické rande nebo na procházku s kamarádkou. Lze ji také úspěšně použít při vytváření stylizací s dámským oblekem na svatbu nebo křtiny. V závislosti na Vašich potřebách může být dámský oblek elegantní, ženský nebo... sportovní.

Hit léta - oblek v nejmódnějších verzích s botami Wojas

Inspirací z přehlídek návrhářů a pouličního stylu můžeme vytvořit mnoho módních stylizací s oblekem v hlavní roli. Do šatníku milovníka módy by měl patřit minimalistický letní oblek - v bílé barvě, který Vám umožní experimentovat s doplňky. Pod sako si vezměte kontrastní košili - zvláště košile s letními pruhy bude skvělá. Vzhled doplňte klasickými dámskými lodičkami v černé, tmavě modré nebo červené barvě. Alternativa k formálním šatům nebo kombinaci sukně a košile? Skvělou volbou pro obchodní schůzku je tmavě modrý dámský oblek. Jaké boty se k němu hodí? Náš výběr: tmavé jehlové boty s nízkým podpatkem.

Na rande se skvěle hodí prádlový top nebo body na ramínkách, které po svlečení saka Vám umožní ukázat Vaše krásná ramena. Oblečení doplňte klasickými dámskými botami na jehlovém podpatku nebo sandály na širokém jehlovém sloupku - např. ve zlaté nebo stříbrné barvě. Do města se hodí barevné tričko basic, které rozbije lehce formální charakter obleku. Pro ležérní vzhled je kombinujte s pohodlnými teniskami nebo žabkami s pevnou podrážkou.

Stylizace s dámskými obleky ve verzi fluo budou hitem nadcházejícího léta. Výrazné odstíny oranžové, žluté, fuchsiové, kobaltové nebo zelené jsou v souladu s prázdninovou náladou. Městský look pro zaneprázdněné ženy doplňují módní bílé nebo béžové sneakersy na platformě. Jako dámské boty k obleku v energizujícím odstínu se hodí také béžové lodičky. K prázdninové náladě se hodí i ležérní dámský oblek s kalhotami culotte nebo palazzo, k němuž se hodí retro mokasíny.

Pro zvláštní příležitosti doporučujeme vzorované dámské obleky s pruhy, puntíky nebo květinami - nadčasové vzory, které v kombinaci saka s kalhotami vypadají fenomenálně. Kromě jehlových podpatků lze stylizaci doplnit mokasíny na platformě.

Boty Wojas - boty na léto, které můžete kombinovat s módním oblekem

Slunečné léto se blíží! Chcete vstoupit do prázdninové sezony stylově? Hit nadcházející sezóny - dámský oblek, který můžete použít v outfitech pro různé příležitosti, doplňte těmi nejmódnějšími botami. V naší nabídce najdete módní letní sandály, stylové mokasíny, klasické jehlové podpatky i ultramoderní sneakersy.

Sladěné kalhoty a sako jsou univerzálním setem, který nikdy nevyjde z módy. Doplňte svůj stylový komplet na nadcházející měsíce obuví Wojas - podívejte se na naši nabídku!

Tepláky - sportovní stylizace pro muže a ženy. Jaké boty si vybrat k teplákům?
Předchozí
Tepláky - sportovní stylizace pro muže a ženy. Jaké boty si vybrat k teplákům?
Jaké boty zvolit k barvě šatů?
Další
Jaké boty zvolit k barvě šatů?