Wpisz i naciśnij enter

Dárek ke Dni žen. Nápady na elegantní dárek od značky Wojas

Dárek ke Dni žen. Nápady na elegantní dárek od značky Wojas

Den žen slavíme tradičně 8. března. Tento výjimečný svátek je nejlepší příležitostí, jak udělat milé překvapení své ženě, snoubence, přítelkyni nebo dokonce mamince a babičce. Jaký dárek ke Dni žen přinese obdarované skutečnou radost? Nevíte, co dát své milované ke Dni žen? Přicházíme na pomoc - zde je několik inspirací na dárky od společnosti Wojas!

Den žen - oslava něžného pohlaví

Pro mnohé je březnový svátek reliktem komunistických časů, kdy ženy dostávaly jako dárek punčocháče a karafiáty. Je však třeba pamatovat na to, že historie svátku je spojena především s bojem za emancipaci žen. Konkrétně s protesty amerických občanek požadujících rovná politická a ekonomická práva, které se konaly v New Yorku v letech 1908 až 1911. První Národní den žen se konal 28. února 1909 na oslavu obětí boje za rovnoprávnost ve Spojených státech.

Mezinárodní den žen byl oficiálně vyhlášen v roce 1910 Socialistickou internacionálou v Kodani - postupem času byl jako datum oslav svátku zvolen 8. březen. Dodnes v mnoha částech světa dostávají ženy při této příležitosti od mužů dárky ke Dni žen na znamení úcty k něžnému pohlaví.

Dárek ke Dni žen. Z čeho budou mít ženy radost v den jejich svátku?

Nápady na dárky ke Dni žen se v průběhu let vyvíjely - dámy však vždy milují, když je muži hýčkají a obdarovávají. Muži stojí před výzvou, kterou je výběr správného dárku darovaného včetně čerstvých květin. Co koupit ke Dni žen někomu blízkému našemu srdci? Napovíme vám!

Dámská galanterie Wojas - nápad na dárek ke Dni žen

8. březen se rychle blíží. Níže uvádíme nejlepší dárky ke Dni žen, které najdete v sortimentu značky Wojas.

Dámská peněženka

Peněženka je ideálním nápadem na dárek ke Dni žen pro dámy, které ocení praktické dárky. V nabídce kožených doplňků Wojas představujeme solidně šité modely v různých stylech. Mezi nimi jsou návrhy pro milovníky nadčasové klasiky i pro příznivce současných trendů.

Nejuniverzálnějším modelem dámské peněženky je ta v černé nebo hnědé barvě, vyrobená z hladké lícové kůže, která uspokojí vkus elegantních žen. Příznivce módní extravagance potěší peněženky ve žluté, červené nebo modré barvě jako dárek ke Dni žen. Za zmínku stojí také mimořádně módní peněženky s texturou imitující zvířecí kůži, zdobené charakteristickým prvkem nebo zakončené lesklým prošíváním.

Při nákupu peněženky jako dárku ke Dni žen dbejte na její funkčnost. V bohatém sortimentu společnosti Wojas jsme shromáždili velké peněženky se zapínáním na zip nebo patentku, které jsou vybaveny přihrádkami na mince, bankovky, doklady a kreditní karty. Nechybí ani malé praktické peněženky, které se vejdou do malých kabelek. Naši nabídku doplňují dámské peněženky s klíčenkou a peněženky 2v1, které slouží i jako pouzdro na telefon.

Dámská kabelka

Dalším nápadem na dárek ke Dni žen je dámská kabelka vyrobená z vysoce kvalitní kůže. Mužům, kteří hledají inspiraci pro dárky ke Dni žen, doporučujeme velké tašky pro každodenní nošení typu vak nebo kufřík, které budou skvělou volbou do práce a do města, a také menší modely, jako jsou pošťačky, bagety a tašky ve tvaru půlměsíce, které se budou dobře hodit ke casualovým stylizacím. Do současných trendů dokonale zapadají zejména prošívané, pletené a reliéfní tašky. Srdce milovnic městského stylu si získají praktické kožené batohy a ledvinky.

Nabízíme také společenské tašky, které skvěle doplňují stylizace pro zvláštní příležitosti. Patří mezi ně elegantní modely z lakované kůže, s nápadným řetízkem nebo zdobené krystaly. Všechny kabelky Wojas spojuje pečlivé zpracování a pečlivost o detaily - promyšlené přihrádky a pohodlná ucha budou zárukou, že rychlý dárek ke Dni žen obdarovanou potěší a že ho bude ráda nosit.

Dárky ke Dni žen. Co je lepší nekupovat ženám na 8. března?

Vzhledem k blížícím se svátkům Vám poradíme, jakým dárkům ke Dni žen se raději vyhnout, abyste svou drahou polovičku neurazily. Na seznamu zakázaných dárků jsou zejména krémy proti vráskám a krémy proti celulitidě, které by mohly být vnímány jako narážka na její věk nebo vzhled. Vyhněme se také stereotypním dárkům, jako jsou kuchyňské spotřebiče na vaření nebo úklid - 8. březen by měl být dnem potěšení, ne připomínkou každodenních povinností.

Už víme, jaký dárek ke Dni žen bude skutečným hitem. Kožené zboží Wojas je nejlepší volbou pro elegantní dámy. Řemeslná kvalita a ergonomické použití - dámské peněženky a kabelky budou skvělým doplňkem mnoha dámských stylizací. Podívejte se na naši nabídku a připravte se na 8. března!

Velký návrat zvonáčů! Zjistěte, které boty ke zvonovým kalhotám budou vypadat nejlépe
Předchozí
Velký návrat zvonáčů! Zjistěte, které boty ke zvonovým kalhotám budou vypadat nejlépe
Kyberbezpečnost a nakupování. Zjistěte, jakými způsoby chráníme Vaše údaje
Další
Kyberbezpečnost a nakupování. Zjistěte, jakými způsoby chráníme Vaše údaje