Wpisz i naciśnij enter

Jak přizpůsobit boty k jarní, elegantní sukni

Jak přizpůsobit boty k jarní, elegantní sukni

Jarní stylizace v této sezoně budou navazovat na několik silných akcentů takových, jako metalické odstíny materiálů, odvážné výřezy a díry, a také ažur a síťka s velkými očky, skoro jako rybářská síť. Tyto trendy jsou divoké, nejsou však vhodné pro stylizace s elegantní sukní. Zda světoznámí módní návrháři nechali něco, co se bude hodit k elegantním, ženským setům? Samozřejmě!

Elegantní bílá barva v horní části a syté barvy v dolní části stylizace

Letošního jara jedním z nejzajímavějších trendů, které můžete spojovat v klasické, elegantní stylizaci, je bílá barva. Pro některé osoby bílá barva se může zdát něco extravagantní, ale bezpochybně každá z nás najde způsob pro stvoření klasického looku s bílou barvou v hlavní roli. Nesmrtelným kompletem je samozřejmě bílá košile a tmavá sukně. Taková stylizace je velmi klasická, ale pamatujte abyste se příliš nepřiblížily ke klasické, školní uniformě. Proto bílou košili s geometrickým límcem nebo stojatým límcem spojte s přizpůsobenou sukní v barvě tmavé láhvové zelené, lilku nebo hořké čokolády. 

Zajímá Vás jaké boty k sukni v tmavých odstínech? K takové stylizaci vyberte silný akcent na nohou, takže například dámské lodičky v černé, tmavě modré nebo amarantové barvě. Ideální bude podpatek na sloupku, a také i na nízkém sloupku. K takové jarní stylizaci přidejte sako a trenčkot s vázáním v pase.

Jak nosit plisovanou sukni v elegantní verzi?

Ne každý model plisované sukně je elegantní a to je jak otázka tloušťky plisování, tak i délky sukně. Elegantní, ale také i trošku avantgardní sukně pro jarní stylizaci je vybavená několika širokými, tuhými záhyby. Díky tomu, že je jejich málo, celek získává více futuristický vzhled. Délka takové sukně by měla sahat do kolen. Jako horní část této stylizace noste přizpůsobenou halenku s ¾  rukávem, zkrácené sako nebo větší sako v ramenou. 

Plisovaná sukně krásně harmonizuje s nadčasovou klasikou, tj. např. s botami na jehlovém podpatku, lodičkami na přezku nebo lodičkami s ažurovými výřezy. Lehká plisovaná sukně do kotníku krásně vypadá ve spojení s klasickými gladiátorky na vysokém podpatku, bohužel není to už verze, kterou můžeme nosit jako elegantní.

Jsou mokasíny vhodné pro sukni?

V elegantní stylizaci - rozhodně ano! Na jaře 2021 módní bude oblečení s vyššími pasy, pásky a zdůrazněním pasu. S vyšším pasem velmi dobře harmonizuje mírně rozšířený střih, zvrásnění u pasu a knoflíky se zapínáním z přední strany po celé délce. K takovému setu na jaro, velmi dobře budou vypadat dámské mokasíny vyrobené z veluru nebo nubuku. 

Dámské mokasíny můžete přizpůsobit k barvě pásku, kabelky nebo saka. Pokud si vyberete krásné, velurové dámské boty pamatujte na to, abyste vhodně o ně pečovaly. Nubuk dost rychle zachycuje prach a dost snadno přitahuje skvrny od zeminy a bláta. Proto před obouváním nubukových bot na nohy, pamatujte na to, abyste je vhodně impregnovaly. K tomuto účelu používejte aerosolový přípravek speciálně určený pro kůži nubuk.  Nepoužívejte leštidla nebo krémy, protože je důkladně nerozetřete na sametovém povrchu, a tím mohou vznikat neestetické skvrny. Pokud však použijete speciální aerosol pro údržbu nubuku nebudete se muset bát, že krásná kůže mokasínů se ušpiní.

Ploché boty k tužkové sukni, rozšířené nebo rovné

Pokud nemůžete nebo nechcete nosit boty na vysokém podpatku, nemusíte to dělat. Elegantní stylizace s jarní sukní vypadají výjimečně k různému druhu společenských bot. Klasickou tužkovou sukní o přizpůsobeném střihu noste s elegantními, lehkými baleríny o jednotném, hladkém povrchu. V romantičtější verzi, ale stejně elegantní budou vypadat dámské baleríny s přezkou, se střapcem nebo dokonce i s mašličkou. 

Špičky balerín mohou být zaoblené, a také i mandlové. Ty poslední dodávají stylizaci rozhodně elegantnější charakter. V nabídce značky Wojas najděte nejklasičtější barvy, tj. černou, tělovou a hnědou, ale také i stříbrné, červené a dokonce i žluté baleríny. Díky značce Wojas zjistíte, že ploché boty k sukni vypadají výjimečně elegantně a stylově.

Pánské boty casual. Nabídky pohodlných bot na jaro
Předchozí
Pánské boty casual. Nabídky pohodlných bot na jaro
Jak nosit dámské mokasíny? Elegantní a casualové stylizace
Další
Jak nosit dámské mokasíny? Elegantní a casualové stylizace