Wpisz i naciśnij enter

Jak si vybrat pohodlné boty do práce?

Jak si vybrat pohodlné boty do práce?

Vykonávání našich profesních povinností nám denně zabere nejméně 8 hodin. Po celou tu dobu máme na nohou kancelářskou obuv, která by měla spojovat pohodlí a eleganci. Na co se zaměřit při nákupu pánských bot do kanceláře? Jaké boty do práce budou tou správnou volbou? Hledejte inspiraci mezi výrobky značky Wojas - podívejte se, které modely pánské obuvi se hodí do kancelářského stylu.

Módní a pohodlná pánská obuv do práce - naše vizitka

Vytváření správných stylizací do kanceláře je cenná dovednost - vždyť to, co nosíme do kanceláře, ovlivňuje naši image jako zaměstnance. Klíčovým prvkem kancelářských stylizací je pánská obuv do práce. Správně zvolené budou naší nejlepší vizitkou.

Pánské boty do práce - na co se zaměřit při jejich výběru?

Ideální boty do práce by měly být především pohodlné - modely z přírodní kůže, které se dobře přizpůsobí tvaru nohy, zajistí pohodlí při nošení. Během druhé části dne se objem našich nohou mírně zvyšuje, takže pracovní obuv nesmí být příliš těsná. Vzdušná obuv do kanceláře také chrání nohy před nadměrným pocením při vysokých teplotách v teplých dnech nebo při zapnutém topení v zimě. Tím nás také chrání před nepříjemným zápachem nohou.

Při výběru obuvi do kanceláře bychom se měli řídit jak oborem, tak pracovištěm a zastávanou pozicí - s přihlédnutím k platnému dress code v naší společnosti. V závislosti na tom můžeme zvolit více či méně formální oblečení a obuv.

Jakým modelům bot do práce se vyhnout, abyste si zajistili pohodlí a módní vzhled?

Pro zdraví Vašich nohou a stylového vzhledu je dobré se při nákupu obuvi do práce vyvarovat některých střihů. Především příliš ležérní žabky nebo sandály se nehodí jako obuv na stání nebo sezení. Nepohodlná, tuhá kancelářská obuv způsobuje bolestivé otlaky, odřeniny a pálení nohou - nepohodlí, které způsobuje Vám může bránit soustředit se na práci. Také bychom neměli chodit do kanceláře ve starých botách, které už mají svá nejlepší léta dávno za sebou. Nezapomeňte, že kvalitní pracovní obuv o nás jako o zaměstnancích hodně vypovídá.

Elegantní a pohodlné boty do kanceláře - inspirace pro muže

1. Stylizace se šněrovacími kotníkovými botami

Mužům, kteří hledají stylovou obuv do práce na jarní sezónu, doporučujeme nadčasové boty se šněrováním na hřbetu chodidla. Praktické a zároveň elegantní boty do kanceláře jsou k dispozici v délce nad kotník i před kotník. Nízké modely se střihem ve stylu bot oxford, derby nebo brogue se vyznačují charakteristickou zaoblenou špičku a stylovou linií. Tento typ obuvi do práce se hodí k mnoha prvkům stylizací - nejuniverzálnější budou modely z lícové kůže v černé nebo hnědé barvě, které lze sladit jak s oblekem, tak se smart casualovým kompletem s Chino kalhotami a svetrem.

2. Stylizace s mokasíny

Pánské mokasíny, které představujeme v široké nabídce značky Wojas, jsou lehké, pohodlné a mimořádně univerzální boty do práce. Mezi nimi jsou boty do kanceláře v klasických barvách - černé a hnědé. Ve firmách s neformálním dress codem mohou pánové doplnit své stylizace originálními velurovými mokasíny a zvolit boty do práce v barvě bordó nebo tmavě modré. Velmi pohodlné nazouvací mokasíny jsou skvělým doplňkem pro jarní/letní outfity do kanceláře. Nejlépe vypadají s elegantními smart casualovými Chino kalhotami a rolákem. K formálnějšímu oblečení je můžete nosit s oblekovými kalhotami, elegantní košilí a tvídovým sakem přehozeným přes ně.

3. Stylizace s kotníkovými botami

S čím nosit elegantní pánské kotníkové boty? Boty do práce tohoto střihu, zejména ty vyrobené z výrazného nubuku, vypadají skvěle s Chino kalhotami, polo tričkem a dobře padnoucím blejzrem. Chcete-li vypadat o něco elegantněji, zkuste kotníkové boty z lícové kůže kombinovat s oblekovými kalhotami bez puků a košilí. Pak si oblečte elegantní kabát se stojatým límcem. Pokud nás čeká důležité firemní setkání nebo zastáváme důležitou pozici, vyplatí se vsadit na lakované pánské polobotky a oblek.

4. Stylizace se sportovními polobotkami

Mnoho firem dává svým zaměstnancům volnost při výběru outfitu do kanceláře, takže pokud si ceníte především pohodlí a nemusíte se držet pevných pravidel, zvolte do kanceláře sportovní obuv. Maximálně pohodlná kožená obuv vypadá dobře v kombinaci s klasickými džínami nebo kalhotami typu jogger a jednoduchým tričkem nebo polo tričkem. Když si přes něj obléknete pletené sako, dodá Vašemu outfitu elegantnější charakter.

Pánská obuv do práce - jistá volba od značky Wojas

Hledáte pohodlné a módní boty do kanceláře? Prohlédněte si kolekci obuvi Wojas - mezi dostupnými modely snadno najdete ty, které vyhovují Vašim potřebám a módním preferencím. V naší bohaté nabídce najdete jak elegantní pánskou obuv do práce, tak i obuv méně formálního charakteru. Všechny sdílejí vysokou kvalitu zpracování a jedinečný styl!

Retro styl se vrací i do designu obuvi. Podívejte se, jaké akcenty z minulosti se objevují v trendech pro rok 2022
Předchozí
Retro styl se vrací i do designu obuvi. Podívejte se, jaké akcenty z minulosti se objevují v trendech pro rok 2022
Je vhodné nosit na svatbu ploché boty?
Další
Je vhodné nosit na svatbu ploché boty?