Wpisz i naciśnij enter

Jak stylizovat sneakersy? Podívejte se na módní kombinace této sezóny

Jak stylizovat sneakersy? Podívejte se na módní kombinace této sezóny

Experimentování s módou může přinést překvapivé výsledky - příkladem může být trend kombinování sportovní obuvi s elegantním oblečením. Sneakersy tvoří most mezi streetwearovým a klasickým stylem, a proto je tuto sezónu nosíme v různých konfiguracích. Zjistěte, co se nosí k sneakers, a vytvořte si módní stylizace, které se hodí v každé situaci.

Jak nosit sneakersy? 

Sneakersy jsou obvykle spojovány s casualovými sportovními stylizacemi, ale v dnešní době je můžeme úspěšně kombinovat i s elegantními outfity. Hodí se ke každodenním outfitům, do kanceláře i na zvláštní příležitosti a klíčem k vytvoření uceleného looku bude samozřejmě model a barva bot, stejně jako to, s čím je zkombinujete. 

Jak stylizovat sneakersy
Jak stylizovat sneakersy

Sneakersy – jak je nosit v elegantní verzi?

Když mluvíme o botách, které se zbavily nálepky streetwear a dnes se hrdě honosí na přehlídkových molech a molech největších módních domů, máme samozřejmě na mysli sneakersy! Co nosit k sneakers, pokud má být náš look elegantní a klasický? Doporučujeme.

Oversize stylizace se sneakersy

Naším prvním návrhem jsou minimalistické sneakersy v kombinaci s oversize sakem. Sportovní boty Vám zajistí pohodlí, a sako zachová klasický look. K tomuto vzhledu se nejlépe hodí bílé nebo černé sneakersy. Stylizace se sakem a sportovními botami obohaťte doplňky: větší náušnice nebo bagetová taška udělají z Vaší stylizace nejžhavější trend roku 2023.

Saka samozřejmě nejsou jediným kouskem oblečení, který tuto sezónu nosíme v „oversize“ stylu. Mimořádně módní jsou oblekové kalhoty, které se skvěle hodí právě k sneakersům. Jak nosit sneakersy a kalhoty k obleku, aby celková stylizace byla elegantní, ale ne přehnaná? Můžeme je klidně kombinovat s vypasovaným topem nebo klasickou bílou košilí. Celý vzhled skvěle doplní černá kožená bunda.

Jak nosit sneakersy
Jak nosit sneakersy

Stylizace se sneakersy – francouzský šik

Pokud jde o kombinaci elegance a sportovního pohodlí, můžeme směle následovat Francouzky. Vždyť právě ony dokonale kombinují nadčasové, klasické prvky s aktuálními trendy. Když nahlédneme do šatníků našich francouzských kolegů, konfrontujeme dámské sneakersy s šaty. Dokonce i ty v prádlovém stylu! Elegantní nádech celé stylizaci nepochybně dodají kožené sneakersy Wojas v černé nebo béžové barvě.

Boty sneakersy – k čemu je nosit každý den?

Vsadíme se, že sneakersy ve Vašich skříních jsou nebo v blízké budoucnosti budou. K čemu se tyto ikonické boty hodí? Kalhoty, legíny, sukně, šaty a samozřejmě tepláky. Průřez možností je vlastně nekonečný a vše závisí na našich individuálních preferencích. 

Dobře, nadčasové a univerzální sneakersy už máte. K čemu je nosit každý den? Módní sportovní boty v bílé nebo černé barvě můžete bez obav začlenit do svých každodenních stylizací a nosit je k sukním, šatům nebo sakům. Sneakersy budou odpovědí na otázku, jaké boty nosit k dlouhé sukni, a také řešením dilematu, co si vzít k šatům, abyste získali pohodlnou a zároveň ženskou stylizaci.

Sneakersy – jak je nosit
Sneakersy – jak je nosit

Dámské stylizace – k čemu nosit sneakersy? 

Masivní sneakersy se dobře kombinují s košilovými šaty. Milujete minimalismus? Zvolte jednobarevné šaty a bílé sneakersy. Rádi experimentujete? Vyberte si promyšlené doplňky. Například: vzorované punčocháče v kombinaci s bílými šaty vytvoří outfit v londýnském stylu 60. let. Doplňte vzhled svým oblíbeným modelem sneakersů a jste připraveni dobýt ulice a výstavní síně!

Dámské stylizace – k čemu nosit sneakersy

Dámské sneakersy – jak je stylizovat pro zvláštní příležitosti?

Už víme, že typ oblečení, ke kterému budeme kombinovat dámské sneakersy, je neomezený. Koneckonců je to naše kreativita, která nám umožňuje experimentovat s módou a vytvářet jedinečné stylizace. Sneakersy dobývají taneční parkety firemních akcí, svateb, ale i galavečerů a koncertů. Jak nosit sneakersy pro zvláštní příležitosti? Především odvážně a bez omezení. Pokud toužíte po skutečně jedinečné stylizaci, zvolte béžové sneakersy se zlatými akcenty v kombinaci s červenými šaty. Nezapomeňte také, že klasické modely sneakersů v bílé a černé barvě se hodí k jakémukoli střihu šatů: od romantických až po vypasované a decentní.

Stylizace se sneakersy
Stylizace se sneakersy

Co nosit k sneakersům? Vyberte si doplňky!

Při vytváření stylizace se sneakersy, samozřejmě nesmíme zapomenout na doplňky. Pro milovníky klasiky budou skvělou volbou minimalistické šperky. To je to, co dodá Vaší stylizaci elegantní výraz. Sneakersy můžete kombinovat s klasickými modely kabelek, nejlépe jednobarevnými. Pokud však toužíte po výraznějších stylizacích, zvolte doplňky v živých barvách a vyřáděte se v texturách.

Doufáme, že Vám naše tipy pomohou vytvořit stylizace se sneakersy, které budou fungovat v každé situaci. Nezapomeňte, že sneakersy, které kombinují klasiku a pohodlí, najdete v obchodech Wojas.

Stylizace s balerínami. Objevte módní kombinace
Předchozí
Stylizace s balerínami. Objevte módní kombinace
Jaké boty zvolit k overalu? Zde je 5 modelů pro rok 2023!
Další
Jaké boty zvolit k overalu? Zde je 5 modelů pro rok 2023!