Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty zvolit k overalu? Zde je 5 modelů pro rok 2023!

Jaké boty zvolit k overalu? Zde je 5 modelů pro rok 2023!

Overal je jedním z těch kousků dámského šatníku, které si žádají trochu více naší pozornosti. Overaly jsou zpravidla pohodlné, krásně zvýrazňují siluetu a díky jejich formě se v nich cítíme pohodlně. Výběr správné obuvi k overalu však může být docela náročný.

Proto Vám v dnešním článku poradíme, jak si vybrat boty k overalu v závislosti na barvě a příležitosti.

Jaké boty nosit k tmavě modrému overalu
, jaké boty zvolit k overalu na svatbu

Overal. Jaké boty zvolit pro módní stylizaci?

Výběr správných bot k overalu samozřejmě začíná určením odstínu, délky a stylu samotného overalu. V tomto duchu Vám prezentujeme pět modelů bot značky Wojas, které budou dokonalým doplňkem stylizace s overalem v hlavní roli.

  • Baleríny jsou v této sezóně na vzestupu popularity, takže by v našem seznamu neměly chybět. Jejich jednoduchý a klasický design znamená, že budou dokonalým doplňkem stylizace s overalem, ať už se rozhodnete pro jakoukoli barvu nebo střih.
  • Sandály na podpatku jsou ideální volbou k overalu v letní verzi. Pokud se chystáte na svatbu, můžete vsadit na sandály na jehlovém podpatku, které dodají Vašemu looku na eleganci.
  • Dámské pantofle jsou dalším jarním/letním must have! Tyto nepostradatelné boty budou dokonalým základem pro stylizaci s overalem s rozšířenými nohavicemi. Pokud se chystáte na zvláštní příležitost zvolte pantofle na podpatku.
  • Kovbojské boty a krátký overal v boho stylu jsou kombinací, ve které budete vypadat stylově, elegantně a zároveň decentně.
  • Dámské sneakersy budou dokonalým doplňkem k overalu, kdykoli budete chtít vytvořit méně závaznou a ultra pohodlnou stylizaci.
, jaké boty zvolit k overalu na svatbu
, jaké boty zvolit k overalu na svatbu

Jaké boty zvolit k overalu v závislosti na barvě?

V případě stylizace s overalem hrají velkou roli barevné kombinace! Proto Vám v následujícím článku poradíme, jaké boty zvolit k overalům v různých barvách.

Jaké boty nosit k černému overalu?

S nadčasovou černou můžeme směle následovat žhavé trendy. Kovbojské boty, kotníkové boty nebo lodičky na podpatku nám zaručeně zajistí módní a trendy vzhled.

Náš tip:

S černým overalem můžeme bez obav experimentovat s barvami a texturami bot.

jaké boty zvolit k elegantnímu overalu
jaké boty zvolit k elegantnímu overalu

Jaké boty nosit k tmavě modrému overalu?

Tmavě modrá je barva, která se hodí jak ve formálních, tak v neformálních situacích. Pokud se tedy rozhodneme pro tmavě modrý overal, jaké boty nejlépe doplní naši stylizaci? Nadčasové černé jehlové podpatky - spolehlivá klasika. Ideální volba pro dámy, které se cítí pohodlně ve vyšších botách a oceňují minimalistický styl v módě

Náš tip:

Nezapomeňte, že béžové jehlové podpatky jsou alternativou k černým jehlovým podpatkům, se kterými můžete své stylizaci dodat trochu elegance, ale zachovat méně formální charakter. Tyto boty jsou také odpovědí na otázku, jaké boty zvolit k letnímu overalu.

jaké boty zvolit k overalům
jaké boty zvolit k overalům

Jaké boty nosit k červenému overalu?

Jaké boty nosit ke krátkému červenému overalu? Tato stylizace je rozhodně volbou pro milovníky odvážných módních akcentů. Váš look založený na červeném krátkém overalu bude poutat pozornost, proto je důležité sladit ho s botami, které Vám zajistí pohodlí. A tady přicházejí na pomoc černé a béžové lodičky.

Náš tip: 

Pokud si rádi hrajete s módou, boty na vysoké platformě jsou skvělou volbou, jak do své stylizace vnést trochu nonšalance a ležérnosti.

Overal. Jaké boty
Overal. Jaké boty

Jaké boty nosit k růžovému overalu?

Růžový overal v romantickém stylu můžeme kombinovat s botami ve světlých odstínech, jako je bílá nebo béžová. Růžové boty jsou také dobrou volbou, ale zde je třeba dbát na to, aby odstín bot odpovídal barvě overalu.

Náš tip: 

V závislosti na příležitosti se k růžovému overalu hodí elegantní jehlové podpatky nebo sandály, stejně jako tenisky, baleríny nebo kotníkové boty na nízkém podpatku.

Jaké boty zvolit k overalu
Jaké boty zvolit k overalu

Jaké boty nosit k bílému overalu?

Bílý overal ve stylu saka Vás zaručeně odliší od davu! Skvěle ho doplní lodičky na podpatku v béžových nebo nude odstínech. Světlé barvy budou ladit s celkovou stylizací. 

Náš tip:

Pokud chcete, aby Váš look byl velmi elegantní, zvolte lodičky v černé barvě.

Jaké boty nosit k zelenému overalu?

Zelený "vojenský" overal je v poslední době oblíbeným prvkem ve stylu streetwear. Pokud toužíte po ležérní stylizaci, ideální volbou jsou tenisky v bílé, černé nebo krémové barvě. K overalu se hodí také sneakersy v retro stylu, které svým vzhledem připomínají 80. a 90. léta. 

Náš tip:

Pokud má zelený overal sloužit jako výchozí bod pro elegantní look, nejlepší volbou jsou kotníkové boty na podpatku. Zde můžeme s jistotou vsadit na modely ze semiše.

Jaké boty nosit k modrému overalu?

Pokud chcete, aby celá Vaše stylizace byla casualová a nezávazná, zvolte klasické bílé sneakersy. Pokud však chcete své stylizaci dodat nádech elegance, zvolte černé lodičky nebo hnědé na platformě.

Náš tip:

Pro formálnější příležitosti doporučujeme černé nebo hnědé mokasíny, jeden z nejžhavějších trendů roku 2023!

Boty k dámským overalům v závislosti na příležitosti

V případě stylizace s overalem v hlavní roli, to právě boty určují charakter Vaší stylizace.

Odpovědí na otázku, jaké boty zvolit k overalu na svatbu, jsou klasické jehlové podpatky, lodičky nebo sandály na podpatku. Pokud Vám jde především o pohodlí, můžete overal zkombinovat s botami na platformě nebo koženými balerínami. 

Výše uvedené návrhy Vám budou dobrým vodítkem i v případě, že přemýšlíte, jaké boty zvolit k elegantnímu overalu. V případě casualových stylizací vždy doporučujeme sneakersy a mokasíny.

Jak stylizovat sneakersy? Podívejte se na módní kombinace této sezóny
Předchozí
Jak stylizovat sneakersy? Podívejte se na módní kombinace této sezóny
Jaké boty zvolit ke krátkým šortkám? Připravte si módní look na léto
Další
Jaké boty zvolit ke krátkým šortkám? Připravte si módní look na léto