Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty zvolit k zeleným šatům?

Jaké boty zvolit k zeleným šatům?

Různé odstíny zelené jsou trendy již několik sezón. Proto se vyplatí mít v šatníku alespoň jedny šaty v této barvě. Jaké boty zvolit k zeleným šatům? Připravili jsme pro Vás inspiraci, která Vám pomůže najít dokonalou kombinaci.

Jakou barvu bot vybrat k zeleným šatům? 

Jedním z klíčových faktorů při kombinování šatů s botami je samozřejmě barva obuvi. Existuje několik nadčasových barevných návrhů, které se skvěle hodí k zeleným šatům.

  • Boty v béžové barvě – úžasně univerzální. Bez ohledu na střih bot se béžová hodí k různým odstínům zelené. Tato kombinace vytváří elegantní a minimalistické dílo. 
  • Nadčasová černá barva – dodává celému outfitu výrazný charakter. K zeleným mini a midi šatům se skvěle hodí černé boty. 
  • Stříbrné boty – v kombinaci se zelenými šaty se staly hitem módního světa. Takto komponované soupravy jsou k vidění na přehlídkách světových návrhářů, včetně Paco Rabanne a Yves Saint Laurent, jejichž vůdčím stylem v designu je minimalismus. Stříbrné prvky v kombinaci s nadčasovou zelenou mají rozbít klasický přístup a dodat stylizaci originalitu. 
Jaké boty se hodí k zeleným šatům
Jaké boty se hodí k zeleným šatům

Jaké boty se hodí k zeleným šatům? 

Sladit boty s určitým střihem nebo barvou šatů je docela výzva. Připravili jsme pro Vás několik nápadů, jak vytvořit dokonalou kombinaci bot se zelenými šaty pro konkrétní příležitosti. Zjistíte, jaké boty se hodí k tmavě zeleným šatům nebo svatební stylizaci. 

Jaké boty nosit k lahvově zeleným šatům? 

Jedním z nejžhavějších trendů posledních sezón jsou kreace v odstínu lahvově zelené, které vídáme téměř na všech významných událostech. I nejjednodušší střih šatů v této barvě zaujme svou elegancí a minimalismem. Jaké boty zvolit k zeleným šatům, abyste vytvořili ucelenou stylizaci? Hitem budou lakované lodičky na podpatku. Lesklé boty dodají celkovému vzhledu elegantní nádech a robustní konstrukce tohoto modelu obuvi Vám zajistí pohodlí po celou noc. A jaká barva bot se hodí k lahvově zeleným šatům ? Lahvově zelená se dobře kombinuje s černou, béžovou a také pastelově růžovou! 

Jakou barvu bot vybrat k zeleným šatům
Jakou barvu bot vybrat k zeleným šatům

Jaké boty nosit k zeleným šatům na svatbu? 

Svatební síně jsou již několik sezón plné kreací v zelené barvě ve všech jejích podobách. Pokud jde o svatební stylizace, můžeme směle zvolit jemné a odhalené boty. Dámské sandály na podpatku budou hitem a jejich obrovskou výhodou je, že se dobře kombinují téměř s každým střihem šatů. 

Pokud chcete klasický outfit ozvláštnit ozdobami, dobrou volbou jsou sandály s krystaly nebo kovovými ozdobami. Sandály na podpatku se skvěle hodí k dlouhým šatům a k mini a midi kreacím doporučujeme sandály na sloupku. 

Jaké boty nosit k lahvově zeleným šatům
Jaké boty nosit k lahvově zeleným šatům

Jaké boty nosit k zeleným krajkovým šatům? 

Šaty ze zelené krajkové látky dodávají celé stylizaci maximální eleganci. Nejlépe se hodí k hladkým a klasickým botám, které outfit doplňují, aniž by krajkovým šatům kradly pozornost. Proto doporučujeme nadčasové jehlové podpatky v matném béžovém odstínu. 

Jaké boty nosit k zeleným květinovým šatům? 

Zelené šaty zdobené květinovými motivy jsou velmi oblíbené již několik sezón. Pro pohodlnou každodenní stylizaci můžeme zvolit dámské nazouvací kotníkové boty s jemným podpatkem. Květinové šaty ve spojení s nadčasovým modelem kovbojských bot vytvoří komplet, který Vás odliší z davu. Je ideální pro venkovní akce nebo víkendové výlety mimo město.

 jaké boty zvolit k zeleným šatům
 jaké boty zvolit k zeleným šatům

Jaké boty nosit k zeleným maxi šatům?

Nadčasovým střihem kreace v zelené barvě jsou jistě klasické dlouhé šaty. Dokonalým doplňkem stylizace s dlouhými zelenými šaty v hlavní roli budou jemné šperky a ozdobná kabelka. A jaké boty zvolit k šatům, v zelené barvě? Doporučujeme univerzální jehlové podpatky, které podpoří minimalistický styl Vašeho outfitu. Pokud chcete přidat třpytivý akcent, zvolte sandály se zirkony nebo ozdobným detailem. Pro milovníky pohodlí a komfortu jsou perfektní volbou sandály na sloupku, stejně jako baleríny v černé nebo béžové barvě, které tuto sezónu zažívají boom popularity.

Doufáme, že výše uvedené návrhy vyjasní Vaše pochybnosti o tom, jaké boty zvolit k zeleným šatům. V obchodech Wojas najdete klasické modely v barvách, které se skvěle hodí k zelené.

Jaké boty nosit k zeleným maxi šatům
Oversize styl v módě – jak se oblékat v tomto stylu?
Předchozí
Oversize styl v módě – jak se oblékat v tomto stylu?
Stylizace s balerínami. Objevte módní kombinace
Další
Stylizace s balerínami. Objevte módní kombinace