Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty zvolit ke krátkým šortkám? Připravte si módní look na léto

Jaké boty zvolit ke krátkým šortkám? Připravte si módní look na léto

Šortky jsou nepostradatelnou součástí ženského šatníku. V kombinaci se správnými doplňky a obuví nabízí téměř nekonečné možnosti letních stylizací. V dnešním příspěvku Vám poradíme, jaké boty zvolit ke krátkým šortkám, abyste vypadaly módně a stylově.

Jak vybrat boty ke krátkým šortkám?

Jak vybrat boty ke krátkým šortkám a vytvořit módní look na léto? Naši pozornost bychom měly zaměřit na tři oblasti:

  • naše pohodlí,
  • střih šortek,
  • příležitost.

Šortky v kombinaci s mokasíny jsou receptem na povedenou casualovou stylizaci. Na druhou stranu šortky v kombinaci s kovbojskými botami je look jako stvořený pro festivaly po celém světě. Boty ke krátkým šortkám by nám měly umožňovat volný a pohodlný pohyb. Měly bychom také pamatovat na to, že obuv, kterou si vybereme do horkých dnů, musí být šetrná k našim nohám, tj. vyrobená z kvalitních materiálů.

boty ke krátkým šortkám
boty ke krátkým šortkám

Jaké boty nosit k dámským krátkým šortkám v casual look stylu?

Jedním z nejdůležitějších mikrotrendů letní sezóny 2023 je “quit luxury”, tedy elegance kombinovaná s minimalismem a pohodlím. Dokonalým příkladem uplatnění tohoto trendu v praxi je spojení krátkých látkových šortek s mokasíny. Výsledkem je stylizace v casualovém stylu, která se skvěle hodí do práce (kde není přísný dress code), na společenské setkání nebo na procházku. Dámské mokasíny k šortkám jsou ideální volbou pro dámy, které rády kombinují klasiku s pohodlím a komfortem. 

boty ke krátkým šortkám
boty ke krátkým šortkám

Boty k šortkám – krok ke svobodě

Jaké boty si vybrat ke krátkým šortkám, pokud chceme, aby náš casual look byl založen na trochu ležérnějších základech? Látkové šortky lze sladit s balerínami, které v této sezoně zažívají skutečnou renesanci popularity. Celou stylizaci lze úspěšně doplnit vzdušnou košilí nebo tričkem: s první možností získáte elegantnější vzhled a s druhou ležérnější vzhled.

Boty k šortkám

Elegantní boty ke krátkým šortkám – klasický styl

Letošní módní trendy odmítají všechna omezení a vybízejí nás k odvážnému experimentování, ale bude v nich dost místa i pro to, co je již známé a oblíbené. Elegantní boty ke krátkým šortkám můžeme nosit ve známém minimalistickém stylu. Sandály na podpatku nebo klasické dámské mokasíny v kombinaci s elegantními šortkami je módní look, ve kterém se Carrie Bradshaw procházela ulicemi New Yorku. Skvělá volba pro dámy, které ocení klasická řešení. 

Elegantní boty ke krátkým šortkám
Elegantní boty ke krátkým šortkám

Elegantní boty ke krátkým šortkám – zábava s módou

V letošní sezóně patří svět odvážným! Boty k dámským šortkám tak mohou rozbít naše stylizace a dodat jim neobvyklý charakter. Elegantní boty proto můžete bez obav kombinovat s šortkami ve sportovním stylu. V tomto duchu, vysoké boty ke krátkým šortkám (viz sandály nebo pantofle na podpatku) už nejsou vyhrazeny jen pro elegantní stylizace. V letošní sezóně je v ulicích rozhodně nepřehlédnete v doprovodu krátkých džínových šortek. Milovníci klasiky však mohou být klidní! Elegantní boty v kombinaci se stejně elegantními šortkami jsou kombinací, která nikdy nevyjde z módy.

Jaké boty nosit ke krátkým džínovým šortkám?

Džínové šortky se jistě objeví v šatníku každé ženy. Jaké boty nosit k šortkám, které si zamilovaly miliony žen po celém světě? Baleríny nám umožní získat svěží a dívčí stylizaci, zatímco pantofle a sandály v kombinaci s džínovými šortkami jsou letní klasikou. Spolehlivé sneakersy zase odvedou svou práci, kdykoli budete chtít pohodlí a komfort. Výstižnou odpovědí na otázku, jaké boty zvolit ke krátkým džínovým šortkám v létě 2023, budou bezpochyby "římské" sandály, které po několikaleté pauze opět triumfují ve světě módy.

boty ke krátkým džínovým šortkám

Boty k šortkám – celá řada možností

Léto bez šortek by bylo neúplné! Jaké boty zvolit k dámským krátkým šortkám, které svým designem připomínají široké písečné pláže? Vytvořte si módní, ležérní look pomocí pantoflů nebo sandálů. Mezi odpověďmi na otázku, jaké boty zvolit k šortkám, nesmí chybět sneakersy! S jejich pomocí vytvoříme stylizaci, která je ideální pro dlouhé prázdninové putování.

Už přemýšlíte o prázdninách? Podívejte se na náš článek o tom, jaké boty zvolit k overalu!

Boty k šortkám
Boty k šortkám

Jaké boty nosit k šortkám – co je důležité vědět?

To, jaké boty zvolíme k šortkám, jistě určí charakter naší stylizace. Pamatujme, že módní look musí být především pohodlný pro nás samotné. Pokud se cítíte pohodlně v sandálech na podpatku, jejich stylizace s krátkými šortkami budou hitem. Pro dámy, které dávají přednost ploché obuvi, jsou lepší volbou baleríny nebo sneakersy.

Jaké boty zvolit k overalu? Zde je 5 modelů pro rok 2023!
Předchozí
Jaké boty zvolit k overalu? Zde je 5 modelů pro rok 2023!
Módní pantofle na léto 2023. Které modely budou hot?
Další
Módní pantofle na léto 2023. Které modely budou hot?