Wpisz i naciśnij enter

Jaké pánské zimní boty si vybrat? Podívejte se na nejzajímavější modely na zimu

Jaké pánské zimní boty si vybrat? Podívejte se na nejzajímavější modely na zimu

Zimní boty jsou zvláštním kusem oblečení. Na jedné straně by měly působivě doplňovat každodenní stylizace, na druhé straně – poskytovat stabilitu na nejistém terénu a tepelný komfort v chladném počasí. Které pánské zimní boty budou dobrou volbou? Při hledání ideálního modelu je třeba zvážit několik důležitých aspektů. Poradíme Vám, jak koupit dobré pánské zimní boty a jak je používat při stylizacích do chladného počasí.

Dobré pánské zimní boty – z jakého materiálu by měly být vyrobeny?

Při výběru bot se obvykle řídíme jejich vzhledem. Zimní boty, které mají jedinečný úkol chránit naše nohy před chladem a vlhkem, si zaslouží trochu více pozornosti. Pro toto roční období je důležitý především materiál obuvi. Dobré pánské zimní boty bez problémů zvládnou náročné povětrnostní podmínky. Z tohoto důvodu jsou ideální volbou solidní a voděodolné modely vyrobené z nejkvalitnější přírodní lícové kůže. Ta se dobře přizpůsobuje tvaru chodidla, umožňuje mu dýchat a zároveň je odolná proti poškození. Přírodní kůže je odolná vůči změnám teplot a po správné impregnaci bude těšit naše oči svým dokonalým vzhledem po několik dalších sezón. Kromě lícové kůže stojí za to zajímat se také o pánskou obuv z velurové kůže, která je ideální zejména pro sychravé zimní dny.

Praktické modely pro chladné dny – které pánské zimní boty stojí za pozornost?

Při nákupu bot na zimu se zaměřme také na jejich praktičnost. Při zvažování, které pánské zimní boty budou dobrou volbou, nezapomeňte zejména na jejich barvu. Nejlepší je černá, hnědá nebo tmavě modrá obuv, na které je menší pravděpodobnost, že se na ní objeví jakákoli špína. Dbejte také na podrážku – dobré pánské zimní boty by měly být o něco silnější, aby izolovaly nohu od chladu. Lepší tepelný komfort zajistí také izolace z netkaných textilií. Modely vybavené drážkovanou podrážkou zase zaručují stabilitu na kluzkém povrchu. Zimní boty musí mít také o něco delší stélku – aby byly při nošení se silnější ponožkou plně pohodlné. Příliš těsná obuv může zesílit pocit chladu a způsobit bolest.

Kotníkové boty. Jaké pánské zimní boty stojí za to mít ve své sbírce? 

Zimní počasí se s námi nemazlí – nízké teploty, déšť a sníh nás nutí obměňovat šatník. Je také nutné pořídit si kvalitní pánské zimní boty, které zaručí maximální pohodlí v náročném počasí.

Pro chladné zimní dny doporučujeme především stylové pánské kotníkové boty – širokou nabídku obuvi, kterou lze snadno sladit s různými stylizacemi. V nabídce Wojas jsou mimo jiné klasické vázané workery, které jsou osazeny na vyšší podrážce s výrazným vzorkem. Hnědé boty na zimu kombinujte s tmavě modrými džínami, kostkovanou flanelovou košilí a rozepnutou mikinou. K elegantním casualovým stylizacím se skvěle hodí elegantní kotníkové boty z lícové kůže se šněrováním a přídavným bočním zipem. K tmavě hnědým botám se hodí khaki chinos kalhoty, košile a hnědý kabát ke kolenům. Komplet do práce nebo na schůzku s přáteli je připraven!

Fanoušci sneakers se nemusí vzdávat svých oblíbených bot ani v zimním období. V sortimentu Wojas najdou pánské zateplené sneakersy, které dokonale kombinují sportovní styl s odolností kvalitní zimní obuvi. Tlumená hnědá a černá barva se hodí k tmavým kalhotám typu jogger a sportovním mikinám. Naopak pánské sněhule se doporučují pro dny s velkým množstvím bílého prašanu – jejich vysoký svršek účinně zabraňuje vniknutí sněhu do boty a drážkovaná podrážka zajišťuje vynikající přilnavost k zemi. Co třeba pánské kotníkové boty ve vojenském stylu? Mužům, kteří rádi zdůrazňují svůj styl, doporučujeme originální boty na masivní podrážce, které se dobře hodí k látkovým vojenským kalhotám v kombinaci s hrubým svetrem.

Dobré pánské zimní boty jsou právě pánské kotníkové boty, které v nabídce Wojas nemohly chybět. Pánské kotníkové boty v zimních stylizacích jsou ideální – široká škála dostupných modelů nabízí téměř neomezené možnosti pro sestavení módních kompletů. Sortiment obuvi pro chladnější dny zahrnuje mimo jiné kotníkové boty typu Chelsea boots, vyrobené z nubuku a opatřené elastickými vložkami, které usnadňují obouvání a zouvání. Tmavě hnědý model se skvěle hodí k stylizacím s kostkovanými bavlněnými kalhotami, košilí a pleteným sakem. Dodatečnou izolaci od chladné země a stylový look zajistí také černé boty na traktorové podrážce, které se v jednobarevném provedení budou dobře hodit k úzkým džínům a svetru se silnou vazbou.

Doplňujete svůj zimní šatník? Nezapomeňte na boty, které by nám v chladných dnech měly zajistit pohodlí, stabilitu a zároveň stylový vzhled. Solidní a zároveň módní pánské zimní boty najdete v rozsáhlé nabídce značky Wojas.

Jak sladit boty a kabelku s šaty? Musí mít stejnou barvu?
Předchozí
Jak sladit boty a kabelku s šaty? Musí mít stejnou barvu?
Boty ke kabátu – vytvořte módní dámskou a pánskou stylizaci
Další
Boty ke kabátu – vytvořte módní dámskou a pánskou stylizaci