Wpisz i naciśnij enter

Je vhodné nosit na svatbu ploché boty?

Je vhodné nosit na svatbu ploché boty?

Horká svatební sezóna se rychle blíží. Výběr správných šatů a obuvi jsou dilemata, kterým čelí dámy chystající se na oslavu s taneční zábavou. Pohodlné a elegantní boty na dámskou svatbu - lze to kombinovat? Kdy si vzít na svatbu ploché boty? Která verze plochého podpatku nám poskytne pohodlí i okouzlující vzhled? Zde jsou pohodlné sváteční modely bot, na které si dejte pozor!

Svatební šaty - elegantní svatební stylizace s botami

Svatba je výjimečná událost - zejména pro nevěstu a ženicha, ale také pro pozvané hosty. Pro příbuzné a přátele platí zvláštní dress code. Podle jeho pravidel by dámská stylizace neměla zastínit hlavní postavu akce. Musí být elegantně a vkusně - vhodné pro danou příležitost. 

Slavnostní vzhled však není všechno - ve svatebním oblečení se musíte také cítit pohodlně. Mějte to na paměti při výběru oblečení i bot, které ho doplňují. Dokážeme, že ploché boty na svatbu nejsou faux pas, ale stylovou volbou!

Ploché boty na svatbu
Ploché boty na svatbu

Protančete celou noc - jaké boty na svatbu nám zajistí pohodlí?

Boty na svatbu by měly být nejen v souladu s aktuálními trendy a ladit s šaty zvolenými pro tuto příležitost, ale především pohodlné. Pokud chcete v nich protančit noc bez bolestivých otlaků a puchýřů, musíte zvážit výběr správné obuvi. Ploché boty na svatbu a svatební hostinu mohou být ideální.

Všechny boty, které mají být pohodlné, včetně plochých svatebních bot, nesmí být příliš těsné ani příliš volné. Důležitý je také materiál obuvi - ploché boty z přírodní kůže umožní našim nohám dýchat. Pohodlné boty na svatbu by měly mít také o něco silnější podrážku, aby tlumily Vaše kroky na tanečním parketu.

Ploché boty na svatbu - vyplatí se je zvolit a kdy?

Elegantní šaty, módní kabelka, vkusné šperky... a samozřejmě jehlové podpatky - to je první typ obuvi, který Vás při vytváření svatebních stylizací napadne. Boty na podpatku dodají každému oblečení eleganci a zároveň krásně zeštíhlí nohy a opticky prodlouží postavu. Jsou ale jehlové podpatky na svatbu jedinou možností? Nic nemůže být vzdálenějšího pravdě! 

Pokud se Vám ve vysokých botách špatně pohybuje, zvolte plochý podpatek. Ploché boty k šatům jsou dobrou volbou pro dámy, které kladou důraz na pohodlí a hodlají na tanečním parketu řádit celou noc. Léto je ideální příležitostí pro svatby pod širým nebem. V jejich případě je lepší vzdát se dlouhého oblečení a vysokých podpatků, které mohou ztěžovat pohyb venku. Podpatky, které dopadají na zem, nás účinně odradí od tance - ploché boty jsou zde mnohem lepší volbou.

Ploché boty na svatbu
Ploché boty na svatbu

Ploché boty na svatbu - jaké si vybrat?

Jaké ploché boty zvolit na svatbu? Elegantní outfit skvěle doplní dámské baleríny, které v sobě skrývají dívčí půvab. Zejména ty v pastelových odstínech nebo s mašlí se budou hodit k rozšířeným nebo plisovaným midi šatům. Půvabné baleríny jsou skvělou volbou i pro vysoké ženy - doporučujeme dámám, které nechtějí na tanečním parketu předbíhat své partnery.

Jako ploché boty na svatbu k šatům se stejně dobře hodí roztomilé dámské lodičky. Nejsou to typické ploché boty, protože se vyznačují malým, velmi stabilním podpatkem typu sloupek, který zajišťuje maximální pohodlí. Je to stylová obuv formálního střihu, která vypadá krásně v kombinaci s dlouhými, prodyšnými maxi šaty i kratším koktejlovým oblečením. Ale nejen to - elegantní lodičky lze sladit i s overalem, který volí stále více žen na svatbách. 

Bláznivou zábavu až do pozdních nočních hodin umožní také další letní ploché boty na svatbu - sandály. Romantické béžové modely s klasickými pásky, lesklými ozdobami nebo s metalickou texturou jsou ideální pro zvýraznění krásy dámského obleku.

Šaty a tenisky na svatbu? Ploché boty ve sportovním stylu jsou sice stále poněkud překvapivou volbou, ale potěší pohodlím. Bílé modely se hodí zejména k tylovým kreacím. Dobře poslouží i jako náhradní obuv, kterou si můžete obout na nohy během večírku, když se atmosféra uvolní.

Elegantní obuv na ploché podrážce v nabídce Wojas

Čeká Vás svatba kamarádky nebo sestry? Nebo jste matka Nevěsty? Ať už na večírku hrajete jakoukoli roli, ujistěte se, že máte správné oblečení a pohodlnou obuv. Na svatbu si vyberte módní a pohodlné ploché boty - baleríny, lodičky, sandály nebo tenisky. Pro jejich výběr hovoří i fakt, že ploché boty mohou vypadat stejně nápadně jako jehlové.

Ploché boty na svatbu v široké škále střihů a barev najdete v bohaté nabídce značky Wojas. Vyberte si model svých snů, ve kterém protančíte noc a budete vypadat fenomenálně!

Jak si vybrat pohodlné boty do práce?
Předchozí
Jak si vybrat pohodlné boty do práce?
Stylizace pro první svaté přijímání. Co si vzít na sebe na první svaté přijímání svého dítěte?
Další
Stylizace pro první svaté přijímání. Co si vzít na sebe na první svaté přijímání svého dítěte?