Wpisz i naciśnij enter

Karnevalové party - jak si vybrat pohodlné boty na jehlovém podpatku, ve kterých protančíte celou noc?

Karnevalové party - jak si vybrat pohodlné boty na jehlovém podpatku, ve kterých protančíte celou noc?

Karneval, který trvá od Tří králů 6. ledna do úterý před Popeleční středou, je nejlepší příležitostí pro nezapomenutelné oslavy s blízkými. Maškarní plesy, tematické večírky a domácí párty - bez ohledu na příležitosti, všechny jsou doprovázeny veselým tancem. Plánujete karnevalovou stylizaci? Nejste si jisti, jak koupit pohodlné jehlové boty pro širokou nohu? Zde je několik praktických rad a módních inspirací!

Nejpohodlnější boty na podpatku - na co se při jejich výběru zaměřit?

Ženské boty na jehlovém podpatku jsou boty, které nikdy nevyjdou z módy. Je dobré mít ve své kolekci několik párů těchto přidávajících centimetry a zdůrazňujících siluetu bot, které jsou nezbytnou součástí outfitů na party. Jak vybrat nejpohodlnější boty na podpatku na karnevalový večírek? Při nákupu pohodlných bot na jehlovém podpatku pro širokou nohu, tu mírně užší nebo s normálním tvarem, pamatujte na několik důležitých aspektů.

Výška

Druhy dámských jehlových bot se liší podle typu podpatku. Jak si vybrat výšku jehlových podpatků, abyste se mohli volně pohybovat po tanečním parketu? Ideální volbou jako pohodlné jehlové podpatky pro širokou nohu budou ty s výškou asi 8-10 cm. V případě vyšších modelů (od 10 cm) se ujistěte, že jsou vybaveny platformou, která snižuje tlak na nohu. Kromě klasických tenkých jehlových podpatků můžeme zvolit nižší lodičky (4-8 cm) s mírně silnějším podpatkem typu sloupek, které nám dodají smyslný vzhled a zároveň stabilnější krok.

Provedení

Když přemýšlíte o tom, jak vybrat pohodlné dámské jehlové boty, nezapomeňte na materiály, ze kterých jsou boty na podpatku vyrobeny. Ve Vaší kolekci by neměly chybět jehlové podpatky a dámské lodičky vyrobené z elastické přírodní kůže, která se na rozdíl od syntetických dokonale přizpůsobí tvaru nohy a nepodporuje nadměrné pocení, které vede k odírání. Jehlové boty z měkkých kůží nás ochrání před odřeninami, které často způsobují tuhé modely. Nejpohodlnější boty na podpatku jsou vybaveny speciálními polštářky v oblasti nártu - jejich úkolem je tlumit pohyby a předcházet svalovému napětí.

Velikost

Pamatujte také na ideální přizpůsobení velikosti bot. Příliš malá obuv způsobuje tlak na citlivé části chodidla, a příliš velká obuv způsobuje pohyb nohy v botě, což v obou případech vede k diskomfortu a poškození kůže. Neméně důležité je přizpůsobení jehlových podpatků tvaru Vašeho chodidla. V nabídce Wojas najdete kromě klasických modelů také obuv různých šířek, včetně pohodlných jehlových bot pro široké nohy – s výřezy na bocích, se zaoblenými tvary a nastavitelnými přezkami.

Stylizace s botami na podpatku - jak vybrat pohodlné jehlové podpatky pro karnevalový outfit?

Už víme, jak si koupit pohodlné boty na jehlovém podpatku, které nám zajistí pohodlí během karnevalového večírku. Ale k čemu nosit nejpohodlnější boty na podpatku? Dámské jehlové podpatky vypadají nejlépe k šatům. Na honosné plesy s živou hudbou se skvěle hodí efektní maxi stylizace, včetně šatů po zem se splývavým spodním dílem a rozparkem na nohou. Krásně se hodí k univerzálním černým, třpytivým stříbrným nebo zlatým lodičkám na vysokém jehlovém podpatku s páskem kolem kotníku, který udrží nohu na místě. Úžasný vzhled nám zajistí také rozšířené princesové šaty, které zkombinujete s klasickými béžovými botami na jehlovém podpatku - zejména ty velurové budou skvělé.

Na karnevalový klubový večírek nebo elegantní tematický večírek se hodí koktejlové šaty v délce mini nebo midi. Poutavý vzhled Vám zajistí nadčasové malé černé šaty, které se nejlépe hodí k černým nebo vínovým lodičkám. Zajímavou volbou ke krátkým jemným šifonovým outfitům jsou také boty na jehlovém podpatku se zdobením v podobě křišťálů, originálních reliéfů, brokátových akcentů nebo efektních přezek. Kromě šatů se na karneval skvěle hodí také módní overaly, které krásně doplní pohodlné boty na jehlovém podpatku pro širokou nohu ve výrazném odstínu růžové nebo červené.

Recept na úspěšnou taneční party. Co můžeme udělat, aby nám boty na jehlovém podpatku neodíraly nohy?

Nepohodlná obuv může zničit i ten nejlepší karnevalový večírek. Abyste tomu předešli, vyplatí se pořídit si speciální, tlumicí, samolepicí gelové vložky. Můžete také sáhnout po silikonových chráničích, abyste předešli odřeninám na zadní straně chodidla. Nezapomeňte na vložky a podpatky, zejména pokud se chystáte na karnevalový večírek v nových, dosud nepoužitých botách na jehlovém podpatku.

Je dobré si předem promyslet, co je třeba udělat, aby Vás boty na jehlovém podpatku neodíraly. Své vysněné boty na vysokém podpatku můžete předem změkčit speciálním přípravkem - pěnou nebo sprejem, který boty roztáhne.

Boty na jehlovém podpatku budou nejlepším doplňkem každé karnevalové stylizace - ale abyste si byli jisti, že splní svůj účel na tanečním parketu, vyplatí se věnovat čas výběru správného modelu. V nabídce Wojas najdete módní boty na vysokém podpatku, které zajišťují pohodlí při každém kroku. Prohlédněte si kožené boty v široké nabídce barev a velikostí, mezi nimiž najdete pohodlné jehlové boty pro každou nohu - normální, širokou a úzkou!

Jaký valentýnský dárek pro svou drahou polovičku? Přehled kožené galanterie značky Wojas
Předchozí
Jaký valentýnský dárek pro svou drahou polovičku? Přehled kožené galanterie značky Wojas
Velký návrat zvonáčů! Zjistěte, které boty ke zvonovým kalhotám budou vypadat nejlépe
Další
Velký návrat zvonáčů! Zjistěte, které boty ke zvonovým kalhotám budou vypadat nejlépe