Wpisz i naciśnij enter

Klasika vždy v módě. Podívejte se na dámské kabelky značky Wojas!

Klasika vždy v módě. Podívejte se na dámské kabelky značky Wojas!

Klasické kabelky – elegantní a pro každý den je jeden z vlajkových produktů značky Wojas. Podívejte se na dámské klasické kabelky z naší nabídky a vyberte nejlepší model do práce nebo pro zvláštní příležitost. Zaručujeme, že se zamilujete do našich kolekcí!

Klasické kabelky - hnědé, šedé odstíny nebo černé? Volba je na  Vás

Do klasických kabelek Wojas se zamilovávají na první pohled ženy po celém světě. Naši designéři vynaloží veškeré úsilí, aby elegantní kabelky byly jak krásné, tak i trvanlivé. Klademe velký důraz na pečlivost o detaily, velmi důležité je pro nás také i dokončení kabelek. Naší povinností je stvořit vysoce kvalitní produkt, Vy rozhodujete o tom, zda lepší bude klasická černá kabelka, nebo univerzální hnědá nebo v šedých odstínech.

Barva dámské kabelky by měla být přizpůsobená v první řadě k příležitosti. Večerní modely jsou vyhrazeny pro elegantní večírky, zatímco klasické kožené kabelky můžete nosit pro každý den – pro setkání s přáteli, do práce a do školy. Co ještě ovlivňuje výběr barvy kabelky? Druh stylizace. Nejuniverzálnější je černá barva - tato barva vypadá ideálně jak ve spojení s formálním oblečením, tak i elegantním, můžete ji také nosit každý den.

@kascaa

Dámské kabelky černé klasické - ideální pro každý den

Dámská klasická černá kabelka je nejčastěji vybíraný typ kabelky. Vysoká popularita příslušenství v černé barvě vyplývá především z jejich univerzálnosti. Černé kabelky jsou ideální pro většinu stylizací, bez ohledu na roční období. Do práce můžete nosit objemnou kabelku z lícové kůže se stříbrnými akcenty, pro volnější setkání lepší bude trošku extravagantnější model imitující krokodýlí kůži. Na nákupy si vyberte dámskou velkou koženou tašku s dlouhým popruhem přes rameno. Objemná a praktická stvoří uvnitř místo pro všechno, co potřebujete.

Dámské kabelky klasické hnědé - s jejich pomocí stvoříte výjimečnou stylizaci

Klasické kabelky Wojas jsou dostupné také i v jiných barvách než černá, např. v různých odstínech hnědé. V doplnění podzimní stylizace pomohou elegantní kabelky v kaštanově hnědé barvě nebo také dámské kožené kabelky se zrzavými odstíny. K získání klasického looku, noste bílou košili a černé kalhoty a k tomu přizpůsobte zlaté doplňky. Šperky budou ideálně harmonizovat s barvou kabelky. Jiným nápadem pro stylizaci je světlý svetr, např. velmi módní se zapínáním na knoflíky kardigan, těsné kalhoty v podzimní barvě a černé botky na podpatku. Nezbytným doplněním outfitu bude zase hnědá kabelka.

Dámské kabelky v hnědé barvě jsou často vybírané romantičkami a milovnicemi stylu retro. Zároveň se hodí také i k formálním stylizacím. V nabídce obchodu Wojas najděte různorodé modely pro každou příležitost – od malých kabelek na nezbytné věci, přes tzv. shopper bag, po výjimečně praktické kabelky kufříky. Pokud hledáte náhradu za svou zničenou aktovku, musíte se podívat na dámské klasické kabelky Wojas. 

@patricialehmann

Klasické kabelky - v letě noste šedé a béžové odstíny

Elegantní dámské kabelky Wojas můžete nosit také v letě. V tomto ročním období naše klientky vybírají zejména modely v různých odstínech šedé a béžové. Dámské klasické kabelky ve světlých tonech velmi dobře harmonizují s lehkými šaty a sukněmi. Díky většímu množství kapsiček jsou výjimečně praktické, a navíc krásně vypadají a zdůrazňují opálení. K získání elegantní letní stylizaci pomůže malá kabelka ve tvaru půlměsíce – k získání spektakulárního efektu, stačí k ní obout boty na podpatku, černou sukni a lehkou světlou halenku.

@karolina_motylewska

Dámské klasické kabelky-  pro odvážné

Klasika vůbec není nudná. V nabídce obchodu Wojas najděte rovněž elegantní kabelky v odvážných odstínech, např. červené nebo bordó. Tento odstín barvy se dobře spojuje s černou barvou, např. s večerními malými černými šaty. Díky dámské červené kabelce můžete efektně oživit také i byznysový look. Bude báječně vypadat ve spojení s černým - bílým nebo šedým kostýmem.

Elegantní večerní kabelky

Elegantní klasické kabelky je produkt, který také nemůže chybět v nabídce Wojas. Našim klientkám nabízíme krásné malé kabelky, které tvoří místo pro všechny nezbytné drobnosti – klíče, dokumenty a telefon. Nesmírně populární jsou zejména dámské černé klasické kabelky. Tato barva se hodí k většině stylizací, zejména včetně pro večerní setkání nebo slavnostní akce. Pro ženy, které jsou rády středem pozornosti, nabízíme modely se zajímavými detaily, např. barevnými vložkami z velurové kůže. K dispozici jsou také výjimečné kabelky s vysoce kvalitní lícové kůže, zavěšené na dlouhém řetízku. Můžete je nosit jak na rameni, tak i přes rameno, a tím způsobem zdůraznit slavnostní charakter kreace.

Jak nosit dámské mokasíny? Elegantní a casualové stylizace
Předchozí
Jak nosit dámské mokasíny? Elegantní a casualové stylizace
Přehled dámských formálních bot na jaro
Další
Přehled dámských formálních bot na jaro