Wpisz i naciśnij enter

Letní tašky - jaké vybrat vzory a barvy

Letní tašky - jaké vybrat vzory a barvy

Taška je jeden z nezbytných prvků dámského šatníku. Šatníku v každém stylu a pro každé roční období. Dokonce i v letních a horkých dnech, když si vybíráte absolutní minimalismus v oblečení, ve Vaší stylizaci nemůže chybět letní taška. Jak ji přizpůsobit letnímu outfitu? Jaké dámské tašky budou v létě hitem této sezóny? Na jaké vzory a barvy vsadit při výběru tašek pro léto 2021? 

Letní tašky: něco módního pro každého 

Taška o nás prozradí víc, než si myslíme. Ne nadarmo se říká: „Ukaž mi svou tašku a já Ti řeknu, kdo jsi.“ Klasické střihy a neutrální barvy je extrémně konzervativní, ale zároveň univerzální přístup k tématu. Trochu jiná pravidla platí pro letní tašky, které musí být dokonalým duem jak s trošku klasičtějšími a elegantními stylizacemi, tak i letními, lehkými šaty. Navíc - abyste vypadaly módně, musí odpovídat aktuálním módním trendům. Ty pro nadcházející sezónu, na jedné straně budí obdiv, vzrušují milovníky extravagantnějších řešení, ale také i ponechávají určitou bezpečnostní rezervu pro fanoušky klasických a univerzálních doplňků. Jaké letní tašky budou vládnout v nadcházející sezóně. 

Dámské letní tašky: mix vzorů, střihů a barev

Módní letní tašky pro léto 2021 je především pocta objemným a praktickým modelům. V popředí jsou bezpochyby velké dámské tašky pro léto ve verzi XXL. Ty, ve spojení s letními lehkými stylizacemi se mohou zdát příliš velkou extravagancí, avšak toto jsou kombinace, které budou vládnout letos v létě. V závislosti na stylu, který máme rádi, můžeme si vybrat klasické kožené vaky nebo velké tašky připomínající rybářskou síť. To právě různého druhu pletené tašky a ze síťoviny budou triumfovat na letních módních molech v roce 2021. Letní proutěné tašky ve skutečnosti jsou výjimečně univerzálními taškami. Na jedné straně - dodávají každodenní stylizaci volnější styl a trošku romantismu, a na druhé – spojené s rovnými cigaretovými kalhotami a bílou košilí, zdůrazňují náš svobodný a výjimečně estetický přístup k módě. Díky výběru proutěné dámské tašky v letním stylu boho, léto bude trvat déle! 

KABELKA DÁMSKÁ / MODEL 80161-54

Tašky pro léto 2021 ve verzi mini: protože malé je krásné 

Na druhé straně barikády máme kapsičky ve verzi mini, které můžeme nosit jako skvělé doplňky. Tohoto typu řešení bude krásně vypadat také i ve spojení s lehkými šaty ve verzi maxi. Když si k nim vyberete malou kapsičku na pásku, nejen krásně zdůrazníte pas, ale také i aktuální trendy módy. Do trendů perfektně zapadá také nabídka značky Wojas, ve které najdeme menší ledvinky se zvířecím motivem nebo módní řešení ve stylu boho - pletené pouzdro na telefon s ozdobnými šňůrkami. Rozměr, materiál a styl - vše drží krok s letošními módními trendy!

KABELKA DÁMSKÁ / MODEL 80167-57
KABELKA DÁMSKÁ / MODEL 80167-55

Barevné tašky pro léto: skvělá modrá a sluneční svit

Léto je nejlepší příležitost k tomu, abyste vnesli do svého šatníku trochu barev. Oblečení v tónovaných a velmi konzervativních barvách dává přednost subtilním pastelovým a živějším barvám. Přesně stejné trendy jsou také v případě kožených výrobků - jak dámské peněženky, tak i dámské pásky, stále častěji se stávají krásným barevným doplňkem. 

Odpovědí na potřeby stále náročnějších zákazníků, ale také i reakcí na módní potřeby, je nabídka Wojas, ve které najdete letní tašky v krásných barvách slunečně žlutých, klidného oceánu nebo ohnivě červených. V závislosti na potřebách a preferencích - na výběr máme jak objemné pletené košíky, malé tašky pro každý den nebo okouzlující přirozeným půvabem malé tašky na dekorativním řetízku, které budou nejen doplněním, ale především základem mnoha letních outfitů. 

KAŽDODENNÉ MALÉ DÁMSKÁ / MODEL 80162-51

Tašky pro léto, tj. praktický, módní a klasický

Pokud jde o výběr tašek pro léto 2021 stylisté také ponechali značný prostor pro všechny, kteří mají rádi trošku klasičtější řešení. Světlé letní tašky - zda se jedná o ideální pro každý den tašku listonošku nebo trošku elegantnější tašky se šperkovým řetízkem - na toto všechno bychom měli mít místo v našem letním šatníku. Letní tašky vyráběné z nejkvalitnější lícové kůže krásně doplní ty více casualové stylizace. Budou bezpečným a výjimečně univerzálním řešením, ideálním do kanceláře, restaurace, a také i pro oficiálnější setkání. Pokud hledáte módní a praktické tašky pro léto, a nade vše si ceníte kvalitu provedení, podívejte se na nabídku značky Wojas. Pokud chcete svému oblečení dodat výjimečný charakter a vyniknout z davu, můžete si vybrat model s efektním popruhem k nošení v ruce, vyrobeným z velkých kovových průchodek. Bohatství vzorů a barev! 

Jak nosit pánské sandály v letě?
Předchozí
Jak nosit pánské sandály v letě?
Pantofle nejen na pláž! Podívejte se, v jakých pánských stylizacích na léto budou skvěle vypadat
Další
Pantofle nejen na pláž! Podívejte se, v jakých pánských stylizacích na léto budou skvěle vypadat