Wpisz i naciśnij enter

Módní barvy v kolekci Wojas - přehled letních modelů

Módní barvy v kolekci Wojas - přehled letních modelů

Energizující oranžové a žluté. Pastelové odstíny růžové a modré. Klasická bílá, černá. A pak jsou tu zemité barvy. Módní barvy léta 2022 jsou tak rozmanité, že si mezi nimi každý milovník sebevyjádření prostřednictvím oblečení najde něco pro sebe. V následujícím článku se podíváme na trendy pro nadcházející sezónu a představíme ukázkové stylizace s použitím bot a tašek Wojas!

Jaké barvy jsou letos v létě módní?

Náš přehled trendů začíná módními barvami pro jaro a léto 2022. V tomto zvláštním ročním období vládnou energické a intenzivní barvy. Letošní prázdniny nebudou jiné, kdy se svět módy ponese ve znamení šťavnatých odstínů, které upoutají pozornost a navodí veselou náladu. Nejvíce módní budou různé odstíny oranžové - od jemné, téměř broskvově oranžové až po elektrizující oranžovou, která vypadá zajímavě jak samostatně, tak v kombinaci s fialovou, zelenou a tmavě modrou.

Za zmínku stojí také žlutá - trendy barva, která zůstává v čele nejžádanějších odstínů léta. Její různé varianty - od tlumených až po výrazné - skvěle zapadají do prázdninové atmosféry. Trojici módních barev doplňuje světle modrá, která díky své jemnosti dodává stylizaci skutečně romantický look. Hezky vypadají i: žvýkačková růžová a zářivě fialová.

Přestože s příchodem léta máme vždy chuť vrhnout se do výrazných barev, návrháři a stylisté doporučují i něco tlumenějšího. Hitem sezóny proto budou nadčasové trendy barvy: klasická bílá a černá, které skvěle doplňují pestrobarevné stylizace. Hodí se také při vytváření jednobarevných outfitů. V módě budou i nadále zemité barvy, zejména béžová, která dokonale zvýrazní opálení. 

Nejmódnější boty sezóny - návrhy Wojas

Mezi nejmódnější boty pro léto 2022 patří sandály na platformě s překříženými pásky. Černé modely budou dokonalým doplňkem barevných šatů. Na druhou stranu bílé sandály s masivním tvarem budou dobře fungovat s ultramoderními komplety total look. K současným barevným trendům se hodí také pantofle v pastelových barvách - ploché nebo na podpatku - v jemném odstínu modré nebo žluté. Skvěle se hodí k volánovým nebo vyšívaným šatům na svatbu nebo jinou oslavu. K šortkám paper bag a přiléhavému topu použijte ploché pantofle s květinovou ozdobou.

Nejmódnější kabelky sezóny - návrhy od Wojas

Pokud rádi sledujete nejžhavější trendy sezóny, pak určitě hledáte odpověď na otázku: "Jaké kabelky budou módní v létě 2022?“ Letošní prázdniny budou patřit formátu mini, zejména praktickým taškám ve tvaru půlměsíce. Kožené modely v módních barvách pojmou všechny Vaše drobnosti a jsou ideální pro nošení na rameni nebo přehozené přes rameno. Bagetové kabelky s ozdobným řetízkem budou dobrou volbou i na léto. 

Pro nadcházející měsíce se doporučují také funkční ledvinky, které lze nosit ve výšce boků. Najdete mezi nimi jak hladké bílé a černé modely s minimalistickým střihem, tak originální modely s ozdobným prošíváním. Do letní atmosféry skvěle zapadnou také kabelky v módním boho stylu, který je v módě již několik sezón: nákupní tašky s třásněmi a kufříky s třásněmi v béžové barvě se budou hodit jak na každodenní vycházky, tak na cesty na dovolenou.

Příklady stylizací pro letní měsíce

Bílá barva je již léta spojována s elegancí, klidem a šikem. Barevné doplňky mohou být zajímavým způsobem, jak obohatit bílé oblečení: k bílému obleku nebo overalu se hodí energizující oranžové nebo žluté sandály na podpatku s páskem z imitace krokodýlí kůže. Outfit s bílými šaty krásně doplní dámské boty na jehlovém podpatku v blankytné barvě nebo pudrově růžové pantofle. Pokud jste příznivci minimalismu, zamilujete si bílé dámské sandály s vysokou podrážkou - modely inspirované sneakersy budou vypadat fenomenálně s vypasovanými sukněmi a květinovými nebo pruhovanými šaty. Barevné oblečení skvěle doplní boty v neměnné módní černé barvě. 

Nejmódnější kabelky léta 2022 nám také umožňují experimentovat se stylizací - malá kabelka ve tvaru půlměsíce ve žluté nebo oranžové barvě je skvělým způsobem, jak obohatit bílý nebo černý look. Černá nebo bílá ledvinka zase doplní jednobarevný komplet.

Léto 2022 je nejlepší doba pro osvěžení šatníku. Ty nejmódnější boty a kabelky sezóny najdete v rozsáhlé nabídce značky Wojas. Zveme Vás na nákupy!

Jaké boty zvolit k barvě šatů?
Předchozí
Jaké boty zvolit k barvě šatů?
Vrzající boty - jak na ně?
Další
Vrzající boty - jak na ně?