Wpisz i naciśnij enter

Módní pantofle na léto 2023. Které modely budou hot?

Módní pantofle na léto 2023. Které modely budou hot?

Letní móda bude letos plná vzorů, výrazných potisků a efektních tvarů. Hlavní trendy se projeví i v pantoflích, které kralují teplým dnům. Geometrické podpatky, zvířecí motivy, vysoké platformy a masivní podrážky – podívejme se, jaké budou nejžhavější modely pantoflí pro léto 2023!

Módní pantofle 2023 – co můžeme očekávat?

Jak poznáte nejmódnější pantofle roku 2023? Především tím, že se zcela vymykají dosavadním vzorcům. Na nohou budeme mít pantofle s efektními potisky a jejich podpatky budou mít geometrické, nepřehlédnutelné tvary. A samozřejmě nebudou chybět ani pantofle s klínky a pevnými podrážkami, které odrážejí jasný trend posledních několika let, kdy se lámou: styly a vzory.

Módní pantofle 2023 jsou bezpochyby ty s kontrastní podrážkou, která v kombinaci s jemností boty, jakou pantofle přece jen jsou, dodává stylu šmrnc. Výběr letní obuvi bude i nadále silně ovlivněn rokem 2000, a proto budou ulice přeplněny pantofli v metalických odstínech. O pletené kožené řemínky na našich nohou nebude nouze a obrovské možnosti v kombinaci s vysokou kvalitou a klasickou formou nám dají prostor k vytváření opravdu zajímavých stylizací.

Módní pantofle 2023
Módní pantofle 2023

Módní pantofle na léto 2023 – modely v metalických barvách

Nejmódnější pantofle roku 2023? Je těžké vybrat jen jeden model, ale ty v metalických barvách budou určitě na stupních vítězů. Pantofle ve zlatých nebo stříbrných odstínech hrdě vyrazí do ulic a my se přestaneme trápit tím, že byly dosud vyhrazeny jen pro zvláštní příležitosti. Rádi také nosíte klasické pantofle s kovovým desingem a hrajete si s texturami? Nezapomeňte, že módní pantofle na léto jsou především ty, které kombinují pohodlí a originalitu.

Módní pantofle 2023
Módní pantofle 2023

Módní pantofle 2023 – podpatky v neobvyklých tvarech

Tuto sezónu bychom rády nosily pantofle na podpatku. Módní pantofle 2023 jsou bezpochyby ty, jejichž podpatky mají fantaskní, často neobvyklé tvary. Mezi modely Wojas najdete pantofle na podpatku s překříženými pásky, v metalických odstínech, ale i minimalistické nebo lakované. Módní pantofle na podpatku 2023 jsou ideální volbou pro každodenní nošení i zvláštní příležitosti. Celebrity je rády kombinují s dnes již proslulými sleep dress, ale tuto sezónu si troufáme jít ještě o krok dál a zkombinovat tuto subtilní obuv s kalhotami v bojovém stylu.

Módní pantofle 2023
Módní pantofle 2023

Nejmódnější pantofle 2023 – platformy jsou hitem

Ženy po celém světě si platformy zamilovaly především proto, že umožňují vytvořit ultra módní look, na noze vypadají krásně a zároveň jsou mimořádně pohodlné. Nejmódnější pantofle na léto, jsou tedy ty s platformou. Samozřejmě platí, že čím vyšší, tím lepší, ale volba výšky platformy již závisí na našich osobních preferencích. Dámské pantofle na klínku dodají Vaší stylizaci charakter, takže je klidně kombinujte s květinovými šaty, krátkými šortkami nebo vzdušnými letními stylizacemi.

Módní pantofle 2023 – kontrastní podrážky

Módní pantofle roku 2023 jsou ty, jejichž podrážka je jako vytržená z jiného kontextu. Kontrastní kombinace jsou jedním z nejžhavějších trendů letošní sezóny, a čím výraznější, tím lepší. Nerovná, robustní podrážka kombinovaná s jemným svrškem obuvi vytváří překvapivě zajímavý efekt: zdánlivě si o ni nikdo neřekl, ale všichni ji potřebovali. Slogan „módní pantofle 2023” tak představuje vše, co není samozřejmé, v kontrastu s minimalismem a klasikou.

Nejmódnější pantofle 2023 – efektní potisky a ozdoby

Nejnovější trendy budou v letní sezóně velmi viditelné. Pokud Vás zajímá, jaké pantofle budou módní v roce 2023 , odpověď zní: všechny, které Vás napadnou! V nabídce značky Wojas najdete pantofle se zajímavým zdobením a vzory, které účinně oživí celou stylizaci. Pantofle na jehlovém podpatku nebo vysokém podpatku v kombinaci se zajímavými potisky můžete směle nosit na společenská setkání nebo letní procházky.

Módní pantofle 2023 – zábava s módou spojená s pohodlím

Módní pantofle 2023
Módní pantofle 2023

Návrháři a tvůrci trendů otevírají v nadcházející letní sezóně dveře do módního světa plného barev, zajímavých kombinací a především – možností. Neobvyklé stylizace s balerínami, bagetovými taškami nebo oversize stylem v kombinaci s decentní obuví může být pro mnohé z nás nemalým překvapením. Milovnice klasiky a minimalismu však jistě potěší, že nadčasové modely nikdy nevyjdou z módy. Využijme tedy módu co nejlépe a pamatujme, že pohodlí a komfort jsou nade vše. 

Jaké boty zvolit ke krátkým šortkám? Připravte si módní look na léto
Předchozí
Jaké boty zvolit ke krátkým šortkám? Připravte si módní look na léto
Stylizace s džínovou sukní. Zjistěte, jak ji nosit
Další
Stylizace s džínovou sukní. Zjistěte, jak ji nosit