Wpisz i naciśnij enter

Nude barva - tento podzim vsaďte na monochromatické stylizace!

Nude barva - tento podzim vsaďte na monochromatické stylizace!

Podzim nabírá na obrátkách - je nejvyšší čas pořídit si správné oblečení a boty pro toto roční období. V této sezóně bude dominovat elegantní a subtilní nude barva, která si získá srdce minimalistů. Jak vytvořit originální monochromatické stylizace v tělových barvách? Které nude boty se vyplatí mít ve své skříni? Napovíme!

Nude barva - nejmódnější barva letošního podzimu

Do klasické barevné palety se pomalu dostává nude barva, která připomíná přírodní kůži. Z hlediska univerzálnosti je dokonce srovnávána s nadčasovou bílou a černou barvou. A to z dobrého důvodu - tělová barva má řadu využití. Lze z něj vytvořit ultra módní podzimní stylizace total look - tělová barva vypadá skvěle sama o sobě a vytváří pozoruhodně soudržný a efektní celek.

Oblečení a boty v teplé a jemné nude barvě jsou výjimečně půvabnými prvky šatníku, které lze kombinovat s mnoha dalšími. Podzimní stylizace s nude barvou získávají výjimečně vkusný a elegantní charakter. Zjistěte to experimentováním s monochromatickými kombinacemi. Zde je několik inspirací od značky Wojas!

https://www.instagram.com/olivka_blog/

Béžový total look - jak kombinovat oblečení a tvořit jednobarevné soupravy?

Monochromatické stylizace nikdy nezklamou. Ale místo toho, abyste se drželi jednoho odstínu, hrajte si s intenzitou nude barvy. Jedním z osvědčených způsobů, jak dosáhnout perfektního total looku, je obléknout se "cibulovým systémem". Kombinací několika vrstev oblečení v tělové barvě můžete dosáhnout originálního, vícerozměrného výsledku. 

Nude barva ideálně harmonizuje jak s alabastrovou pletí blondýnek, tak i s teplejší pletí brunetek. Pamatujte však, že jemná tělová barva, zejména pokud se nosí od hlavy až k patě, může dávat poněkud monotónní efekt. Abyste tomu předešli, můžete nude barvu kombinovat s jinými barvami - nejlépe bílou, černou nebo kontrastní zelenou, červenou a tmavě modrou. Ideální budou také různé textury a vzory materiálů - kostky, květiny nebo pruhy.

Při vytváření monochromatických stylizací, přizpůsobte béžový odstín svému tónu pleti. V případě šatů a sukní je také velmi důležité zvolit ideální odstín tělových punčocháčů. Nude barva oblečení, zejména těch v přiléhavé verzi, zdůrazňuje všechny nedokonalosti postavy - proto byste při sestavování kompletu v této barvě měli sáhnout po střizích, které zdůrazní přednosti postavy.

https://www.instagram.com/olivka_blog/

Nude boty - ideální stylizace pro podzimní sezónu

Nude boty, tedy boty v tělovém odstínu, působí neviditelně, a proto se hodí téměř ke všem stylizacím. A to nejen k vzdušným jarním - letním outfitům se sandály nebo baleríny, ale také k podzimnímu oblečení s teplejšími botami. Jaké boty v přírodním béžovém odstínu by neměly chybět v našem šatníku? Naším typem jsou béžové kotníkové boty, které v kombinacích total look s nude barvou jsou ideální jak k oblekovým kalhotám, polorolákům a klasické kožené bundě, tak i k pohodlným teplákům s tričkem a prošívanou bundou v teplém odstínu.

Podzimní stylizace ideálně doplní také dámské kotníkové boty, jako jsou kotníkové boty s podpatkem typu sloupek nebo mohutnou platformou, které můžete nosit úplně ke všemu. Skvělý efekt získáme kombinací bot v nude barvě s přizpůsobenými pletenými šaty nebo s minisukní a měkkým svetrem s hustou vazbou. Tělové boty s přezkami nebo kozačky na silné podrážce se budou skvěle hodit k dlouhým boho šatům a dlouhému svetru. Nude barva v podzimních stylizacích jsou také doplňky - barevně sladěné kabelky, barety a šály, které doplní celek.

https://www.instagram.com/olivka_blog/

Ženský podzim - stylizace s nude botami na jehlovém podpatku

Módní nude barva letošního podzimu se skvěle hodí k různým stylizacím s botami na jehlovém podpatku, které Vám přidají centimetry. Tyto boty, barevně přizpůsobené přirozenému odstínu pleti, opticky prodlouží nohy. Větší, oversizový svetr s tlustou vazbou kombinujte s lehkou, plisovanou sukní o délce midi a získejte total look. Proporce dokonale vyvažují v této stylizaci nude boty s tenkým jehlovým podpatkem, které skvěle zeštíhlují siluetu. Ideálním doplňkem k modní soupravě budou zlaté hodinky v pudrovém odstínu a béžová ledvinka.

Udržené v nude barvě boty s jehlovým podpatkem budou také skvěle vypadat i v elegantním pracovním kompletu s košilí v tělové barvě, cigaretovými kalhotami a trenčkotem nebo kabátem v barvě kávy s mlékem. Zajímavý efekt také zajistí sako v nude barvě. Outfit doplní béžová taška typu shopper bag nebo kufřík. Úspěšnou podzimní stylizaci můžete vytvořit také s nude botami na jehlovém podpatku pro zvláštní příležitosti. Skvělým jejím základem jsou koktejlové šaty s vypasovaným vrškem a rozšířenou dolní částí. K stylovému outfitu a vysokým botám se zapínáním kolem kotníku přizpůsobte malou spojkovou tašku a zlaté šperky.

Chcete vypadat elegantně a vkusně? Máte rádi minimalistický styl? Letos na podzim vsaďte na tělovou nude barvu. V sortimentu Wojas najdete boty, se kterými můžete vytvářet úspěšné podzimní stylizace total look pro každý den, do práce i pro zvláštní příležitosti. Podívejte se na naši nabídku a vyberte si model pro sebe!

Boty na vysoké podrážce. Neo-grunge se vrací
Předchozí
Boty na vysoké podrážce. Neo-grunge se vrací
Šířka bot - proč byste si ji měly zkontrolovat před nákupem bot
Další
Šířka bot - proč byste si ji měly zkontrolovat před nákupem bot