Wpisz i naciśnij enter

Originální dárek pro ni. Co dát ženě jako dárek?

Originální dárek pro ni. Co dát ženě jako dárek?

Svátky, narozeniny nebo jmeniny jsou příležitostmi, kterých jsou nedílnou součástí dárky. Abyste si byli jisti, že dárek obdarovaného potěší, stojí za to věnovat jeho výběru trochu času. Chcete překvapit blízkou ženu originálním dárkem? Podívejte se, jaký originální dárek pro ni ukradne srdce ženě, přítelkyni, mamince, babičce, sestře nebo kamarádce!

Kožené zboží - kabelka a peněženka jako dárek pro ženu

Vánoce, narozeniny nebo jmeniny patří k mnoha příležitostem, pro které pro ni hledáme dárek. Jak si vybrat takový, který je nejen elegantní, ale také praktický? Pro milovnice dárků, které neskončí na dně šatníku a budou se používat v každodenním životě, skvělým dárkem budou kožené doplňky. Dobrým nápadem je dámská kožená kabelka nebo elegantní peněženka jako dárek. Pokud se ho rozhodnete darovat někomu blízkému, kupte vhodný model - a je z čeho vybírat! 

V našem obchodě představujeme casualové a formální tašky v nejmódnějších verzích. Patří mezi ně každodenní objemné kabelky typu pytlík, originální kufry, bagetové kabelky a stylové ledvinky. Zatímco pro milovnice městského stylu doporučujeme výjimečně praktické kožené batohy. Naopak pro večerní vycházky ideálním výběrem budou klasické kurýrní tašky a zdobené kabelky.

Kromě kabelky je skvělou volbou také peněženka jako dárek. Pěkným zvykem, který nějak souvisí s pověrami, je přidat si do peněženky peníz. Podle pověry může být darování prázdné peněženky předzvěstí blížících se finančních problémů. Abychom tomu předešli, měli bychom před zabalením a předáním dárku vložit dovnitř alespoň peníz, který odčaruje kouzlo a zajistí finanční úspěch ženy, která je nám blízká. Na pověry nevěříme, ale obdarovaný se při pohledu na drobnou minci v peněžence jistě usměje. A jak ji ukrást srdce výběrem peněženky - praktického doplňku, který může být nejen funkční, ale také velmi módní? Nejdůležitější je kvalita - dámská kožená peněženka bude obdarovanému sloužit po dlouhá léta. Nejbezpečnější volbou z hlediska významu je jednoduchá dámská peněženka v černé, hnědé nebo červené barvě se zapínáním na patentku nebo zip. 

Módní doplňky a příslušenství - inspirace na dárky pro milovanou osobu

Různé módní doplňky jsou důležitou součástí ženského šatníku. Tuto skutečnost je třeba využít při hledání originálního dárku pro ni. Nadčasový dárek, jako je vzdušný dárkový šátek, bude hitem. Stylový doplněk v podobě lehkého šátku na krk dokonale doplní elegantní stylizaci. Zejména doporučujeme modely s klasickými vzory - puntíky, kostkované nebo s geometrickými motivy. Pokud hledáte dárek na podzimní a zimní období, doporučujeme šálu jako dárek. Teplý doplněk s třásněmi se skvěle hodí k dámskému kabátu. 

Originálním dárkem pro ni, který jistě vykouzlí úsměv na tváři obdarovaného, jsou také ponožky. Barevné modely s výjimečnými vzory nejen chrání nohy před chladem, ale jsou také zajímavým prvkem, který může dodat naší stylizaci charakter a zajímavý vzhled v chladnějších měsících. Dobrou a velmi univerzální volbou mohou být také dámské kožené rukavičky nebo dámský kožený pásek - vyrobené z vysoce kvalitní kůže budou dárkem na dlouhá léta.

Šperky jako originální dárek pro ni - osvědčené nápady

Při hledání šperků jako originálního dárku pro ni stojí za to věnovat pozornost vkusným přívěskům, zejména náhrdelníkům s přívěsky. Ten ve tvaru srdce jemně, ale účinně zdůrazní naše pocity vůči obdarovanému. Skvělou volbou nejen pro vyvolené budou náhrdelníky se jmenovkou. Jako dárek pro maminku se hodí klasický náhrdelník s elegantním kamenem.

Dobrým nápadem pro dárek bude také náramek, který je módní ozdobou dámského zápěstí. Vzhledem k neformálnímu charakteru těchto šperků je můžete s úspěchem darovat jak své milované, tak i sestře nebo kamarádce. Kromě klasických řetízkových náramků se symbolem nekonečna a čtyřlístku symbolizujícího štěstí máme v nabídce také módní modulové náramky, které lze rozšířit a vyjádřit tak vlastní individuální styl.

Domácí vůně - originální dárek pro ni

Co takhle praktický a zároveň originální dárek do domácnosti? Pokud jste příznivci útulných interiérů naplněných vůní ohromující Vaše smysly, doporučujeme novinku v nabídce značky Wojas - vonné tyčinky. Uzavřené ve vkusné skleněné nádobě budou elegantním doplňkem do obývacího pokoje, ložnice, koupelny nebo chodby. Difuzéry jsou k dispozici v několika aromatických verzích a představují dokonalý způsob, jak zlepšit náladu a vytvořit jedinečnou atmosféru v místnostech.

Jakých chyb se vyvarovat při výběru a darování originálního dárku pro ni?

Hledání dárku pro ženu, která je nám blízká, může být problematické. Na co si dát pozor při nákupu originálního dárku pro ni? Především když hledáte dárek pro někoho, kdo je pro Vás důležitý, ujistěte se, že je přizpůsoben jeho potřebám a preferencím. Pokud se například rozhodnete koupit náušnice, ujistěte se, že obdarovaná má propíchnuté uši a má tento typ šperků ráda. Dávejme si také pozor na dárky zcela nepraktické, na které se jen práší (samozřejmě v první řadě s ohledem na to, co má obdarovaný rád), a na ty s omlazujícím či zeštíhlujícím účinkem, které mohou obdarovaného urazit. Pečlivě vybraný originální dárek pro ni ztratí své kouzlo, pokud bude nedbale zabalen.

Chtěli byste vyjádřit své pocity tomu, po kom Vaše srdce touží? Hledáte dárek pro svou maminku, babičku nebo sestru? Nebo se možná blíží narozeniny Vaší nejlepší přítelkyně? Bez ohledu na osobu a příležitost - originální dárek pro ni najdete v široké nabídce značky Wojas. Doporučujeme Vám prohlédnout si jedinečné kožené zboží a módní doplňky pro ženy, jako je dámská kabelka, náramek, šátek, šála nebo spolehlivá peněženka jako dárek!

Impregnace bot - jak ochránit boty před zimou?
Předchozí
Impregnace bot - jak ochránit boty před zimou?
Výjimečný dárek pro něj. Přehled praktických dárků pro muže
Další
Výjimečný dárek pro něj. Přehled praktických dárků pro muže