Wpisz i naciśnij enter

Přehled pánské elegantní jarní obuvi

Přehled pánské elegantní jarní obuvi

Jaro klepe na dveře pánského šatníku. Po období nošení tlustých kabátů, vlněných svetrů a teplých bot je čas osvěžit šatník. Zajímá Vás, které typy pánské obuvi budou v této sezóně trendy? První slunečné dny vybízejí k uspořádání sbírky elegantní obuvi. Prozradíme Vám, které boty jsou právě teď módní a co k nim nosit, abyste si zajistili stylový look pro nejkrásnější období roku!

Jarní úklid šatníku - typy pánských bot, které se vyplatí mít v šatníku

Boty na jaro je třeba přizpůsobit nejen počasí za oknem, ale také způsobu, jakým je používáme, a našim módním preferencím. Ve sbírce stylového muže nesmí chybět různé typy pánské elegantní obuvi, která bude dobře fungovat jak v práci v kanceláři, tak během obchodní schůzky ve městě nebo večer při večeři ve vkusné restauraci.

Módní a pohodlné polobotky - typy pánské obuvi pro rozené elegány

Ideální volbou pro přechodné období jsou pohodlné pánské polobotky. Modely vyrobené z přírodní kůže umožňují nohám dýchat a chrání je tak před pocením během teplých dnů. Kůže chrání nohu před bolestivými otlaky a odřeninami, které způsobují nepohodlí a zbavují radosti i z toho nejpečlivěji připraveného outfitu. V nabídce značky Wojas představujeme různé typy pánské obuvi z kůže, které se trefí i do toho nejnáročnějšího vkusu. Na jaře 2022 budou v módě typy pánské obuvi vytvořené pro muže, kteří ocení klasický vzhled. Které polobotky umožní stylovým pánům vstoupit do jarní sezóny s jistotou?

Přehled pánské elegantní jarní obuvi
pánské elegantní obuvi

Mokasíny - synonymum elegantní nonšalance

Pánské mokasíny jsou jedinečnou obuví na jaro, která je ideální vždy, když chcete, aby Váš look byl okouzlující a zároveň decentní. Stylové, velmi lehké boty bez šněrování a zapínání a s plochou podrážkou jsou velmi pohodlné na nošení. Módní typy pánské elegantní obuvi, jako jsou mokasíny, Vám umožní experimentovat s ostatními prvky šatníku. 

S čím nosit mokasíny? Klasické černé nebo tmavě modré modely z lícové kůže vypadají skvěle s tmavými kalhotami, casualovou košilí a sportovním sakem - takový komplet bude skvělou volbou do práce, kde dress code není přísný. Nejste si jisti, jaké boty by se hodily k chino kalhotám? Mokasíny, zejména vyrobené ve světlém veluru, jsou ideálním typem obuvi k smart casualovým kalhotám v béžové nebo tlumené zelené barvě. K poloformálnímu oblečení lze lehké mokasíny kombinovat také s džínami typu slim fit nebo ležérními kalhotami typu jogger. Mužům, kteří se nebojí módních výzev, doporučujeme mokasíny v intenzivní barvě, například červené nebo zelené. V kombinaci s kontrastními kalhotami v tmavě modré nebo žluté barvě vytvoří pozoruhodně svěží jarní vzhled.

Pánské elegantní obuvi
Pánské elegantní jarní obuvi

Derby - nadčasová elegance, která nikdy nevyjde z módy

Derby boty jsou dalším typem pánské obuvi, která bude žádaným prvkem šatníku pro nadcházející jaro. Polobotky, známé také jako derby, jsou neformální formou společenské obuvi - vyznačují se otevřeným nártem, což je část boty pokrývající prsty a zadní díl svršku. Na bocích bot jsou v horní části nártu vyraženy otvory. Klasické šněrovací derby jsou typem pánské obuvi, která je ideální pro vytváření elegantních každodenních stylizací, často ve stylu tzv. sportovní elegance. Kombinujte je s casualovým oblekem nebo vzorovaným sakem a s chino kalhotami. Derby vypadají zajímavě také v černých outfitech total look s džíny a rolákem.

Monki - módní doplnění elegantních a casualových pánských outfitů

Dalším typem pánské obuvi, kterou doporučujeme příznivcům nadčasové elegance, jsou boty monki. Tyto boty se často používají v kompletech smart casual a představují méně formální typ polobotek bez tkaniček. Nejběžnější boty typu monki - se dvěma přezkami, budou skvělou volbou jako každodenní obuv do práce. Skvěle se hodí jak k denním oblekům, tak k méně formálním schůzkám, večeři s rodinou, romantickému rande nebo návštěvě kina či divadla. Pokud přemýšlíte, jaké boty si vzít k chino kalhotám - vsaďte na monki v kombinaci s casualovou košilí a sakem. Místo saka se hodí také rolák, kardigan nebo vesta.

Vstupte do jara v té nejmódnější obuvi. Podívejte se na doporučené typy pánské obuvi pro toto roční období - v nabídce značky Wojas představujeme modely podle aktuálních trendů, které potěší elegantním vzhledem, pohodlným nošením a výjimečnou odolností!

Rande v elegantní restauraci? Doporučujeme, co si obléct
Předchozí
Rande v elegantní restauraci? Doporučujeme, co si obléct
Jak čistit semiš a velur, aby nedošlo k poškození obuvi? Radíme
Další
Jak čistit semiš a velur, aby nedošlo k poškození obuvi? Radíme