Wpisz i naciśnij enter

Stylizace na Velikonoce! Podívejte se, co je letos trendy

Stylizace na Velikonoce! Podívejte se, co je letos trendy

V návalu velikonočních povinností nezapomínejme na výjimečný vzhled, když sedíme u stolu se svými blízkými. Náš oděv by měl akcentovat nejen slavnostní charakter této příležitosti, ale také odkazovat na vstup do jarního období. Nevíte, co si vzít na Velikonoce na sebe? Podívejte se na nejmódnější oblečení na Velikonoce od značky Wojas!

Vánoce na prahu jara. Co si obléknout na Velikonoce?

Velikonoce jsou výjimečným obdobím roku. Také proto, že příroda po zimě opět ožívá - slunečné a delší dny jsou ideální příležitostí zbavit se silných vrstev a sáhnout po lehkém oblečení při doplňování svátečního šatníku. Jarní stylizace na Velikonoce, které představujeme v tomto článku, zvýrazňují svými barvami a střihy radostnou atmosféru jarních svátků.

Módní svátky. Stylizace na Velikonoce - čím byste se měli řídit při jejich výběru?

Co si obléct na Velikonoce, abyste během radostného setkání s blízkými vypadali módně? Při sestavování velikonoční stylizace nezapomeňte kombinovat eleganci a pohodlí. Do svých jarních outfitů můžeme vnést trochu volnosti - místo typického formálního outfitu si vyberte poloformální prvky oblečení. Díky nenucené eleganci oblečení budeme vypadat a cítit se skvěle!

Zapojte do své velikonoční stylizaci také aktuální trendy. Na jaře budou v ulicích převládat stylizace v módních, sytých růžových, žlutých, zelených, oranžových, fialových a červených odstínech. Jako vždy jsou spolehlivé i jemné pastelové barvy. Do módy se vrátily také záhyby a vzory, včetně květin inspirovaných přírodou.

Módne veľkonočné štylizácie
dámske veľkonočné štylizácie

Smart casual ve sváteční verzi. Navrhujeme, co si obléct na Velikonoce!

Pro ty, kteří přemýšlejí, co si obléknout na Velikonoce, může být inspirací smart casual, běžně označovaný jako sportovní elegance. Poradíme Vám, jak nejlépe využít kombinaci oblečení, bot a doplňků pro velikonoční stylizace.

Dámské stylizace na Velikonoce

Osvědčeným základem dámských velikonočních stylizací jsou samozřejmě šaty. Ideální v první jarní dny budou rozšířené modely se zastavěným výstřihem. Klíčem k úspěchu jsou světlé pastelové barvy, které dokonale ladí se sváteční náladou a novým ročním období. Pudrově růžová, žlutá, mátová, modrá nebo vřesová dodávají svěží look. Pokud je slunečné počasí, můžete si vybrat květinovou kreaci ze vzdušného šifonu. Dámský kožený pásek zvýrazňující pas, krásně doplní velikonoční stylizaci. Outfit můžete oživit sakem v kontrastním odstínu. Doplňte outfit lodičkami na sloupku, které prodlouží a zeštíhlí Vaši postavu.

Sukně jsou také skvělým doplňkem velikonočních stylizací. Dívčí minisukně s hráškovým vzorem nebo plisovaná midi sukně budou vypadat skvěle v kombinaci s hedvábnou košilí na knoflíky. Co si můžeme vzít na Velikonoce, když se vyhýbáme šatům a sukním? Nezbytností jsou kostkované cigaretové nebo palazzo kalhoty v kombinaci s halenkou uvázanou u krku nebo s nabíranými rukávy. Doplňte je pohodlnými velurovými balerínami nebo dámské mokasíny z lícové kůže.

Vánoční stylizace pro muže

Co si obléknout na Velikonoce jako muž, který si cení stylového vzhledu a pohodlí? Možností je mnoho, protože slavnostní look není jen o formálním obleku. Základem smart casualových pánských velikonočních stylizací mohou být kalhoty z kostkované látky - v tmavě modré nebo zelené barvě. Klasický vzor dodá outfitu elegantní nádech - dokonale ho vyváží doplněk v podobě korálové nebo hořčicové košile, která na jarním slunci krásně rozzáří Váš obličej.

Hladké chino kalhoty v hnědých nebo béžových odstínech se ideálně hodí k odvážné horní části oděvu. Květinová nebo puntíkovaná košile a kontrastní sako jsou receptem na neokoukanou velikonoční stylizaci. Muži mohou svou velikonoční stylizaci doplnit stylovým rolákem v energické barvě. Vzhled doplňte klasickými šněrovacími botami nebo nazouvacími loafersy. Skvělé budou také pánské sneakersy v casualovém stylu.

Pánske Veľkonočné štylizácie

Velikonoční stylizace - vyberte si ty správné doplňky, které doplní Váš velikonoční outfit!

Při tvoření stylizace na Velikonoce nezapomeňte na správné doplňky. Doplňte svůj outfit o barevné šílenství - ať jsou letošní Vánoce plné jarní radosti! Mezi současné trendy patří kombinace kontrastních barev, například červené se zelenou, blankytné s oranžovou nebo žluté s fialovou. Barevným doplňkem dámské stylizace může být nepostradatelná společenská kabelka - obálková kabelka na řetízku nebo kufřík do ruky. Doplňte svou stylizaci barevným šátkem nebo kloboukem. Muži si mohou pořídit poutavého motýlka, vzorovaný kapesník nebo veselé ponožky.

Slavnostní snídaně a rodinný sváteční oběd vyžadují vhodné oblečení. Pomocí obuvi a doplňků Wojas můžete vytvořit úspěšné velikonoční stylizace. Podívejte se na naši nabídku a zapůsobte svátečním dámským nebo pánským lookem ve veselé jarní náladě!

Kyberbezpečnost a nakupování. Zjistěte, jakými způsoby chráníme Vaše údaje
Předchozí
Kyberbezpečnost a nakupování. Zjistěte, jakými způsoby chráníme Vaše údaje
Rande v elegantní restauraci? Doporučujeme, co si obléct
Další
Rande v elegantní restauraci? Doporučujeme, co si obléct