Wpisz i naciśnij enter

Stylizace pro první svaté přijímání. Co si vzít na sebe na první svaté přijímání svého dítěte?

Stylizace pro první svaté přijímání. Co si vzít na sebe na první svaté přijímání svého dítěte?

První svaté přijímání je důležitou událostí zejména v životě dítěte, ale také pro jeho rodiče. Hledáte nápady na stylizace pro první svaté přijímání svého dítěte? Zde je několik inspirací, které úspěšně kombinují klasiku s aktuálními trendy. Vyberte si svou oblíbenou sadu pro tuto zvláštní příležitost!

První svaté přijímání - výjimečná událost v životě dítěte

První svaté přijímání dítěte je nezapomenutelným zážitkem, proto si stylizaci pro svaté přijímání pro každého člena rodiny promyslete s dostatečným předstihem. Jak se obléknout k prvnímu svatému přijímání jako maminka nebo tatínek? Mějte na paměti, že první svaté přijímání je slavnostní církevní obřad s radostným charakterem, který se koná během slunečných měsíců v roce. Jarní módní trendy v podobě pastelových barev, květinových vzorů a vzdušných materiálů mohou být skvělou inspirací pro Vaše oblečení k prvnímu svatému přijímání.

Co si vzít na sebe, když jde Vaše dítě k prvnímu svatému přijímání?

V katolické církvi je jaro obdobím prvního svatého přijímání dětí, které je doprovázeno zvláštními oslavami. V tento den by rodiče měli dbát na své oblečení. Jak se obléknout k dětskému prvnímu svatému přijímání? Především v souladu s přijatými pravidly dress code u prvního svatého přijímání! V tento výjimečný den se vyplatí vsadit na nadčasovou klasiku. Stylizace pro obřad prvního svatého přijímání by měly být přizpůsobeny této příležitosti - doporučuje se střídmost, takže je lepší vzdát se typického svatebního oblečení.  

Důležité jsou také vhodné tlumené barvy. Stylizace pro obřad prvního svatého přijímání jsou především bílé, béžové a pastelové odstíny růžové, zelené nebo modré, které krásně podtrhují aktuální roční období. Vyhněte se černým outfitům - jsou sice elegantní, ale nehodí se k radostnému charakteru akce. Lepší alternativou k černé barvě by byla tmavě modrá nebo tmavě zelená.

Stylizace pro první svaté přijímání
Stylizace pro první svaté přijímání

Stylizace pro první svaté přijímání - co si vzít na sebe? Hotové návrhy

Klasickou volbou pro maminky dětí, které jdou k prvnímu svatému přijímání jsou šaty. Jak vytvořit s nimi stylizace pro první svaté přijímání? Doporučujeme midi nebo maxi délky - tužkové i rozšířené modely v pastelově růžové nebo modré barvě jsou ideální pro teplou jarní neděli. Dámám, které se cítí pohodlněji v kalhotách, doporučujeme stylizace pro obřad prvního svatého přijímání s dámským oblekem v hlavní roli. Skvělou volbou je zejména bílé nebo béžové oblečení, které oživí doplňky v jarních barvách. Elegantní cigaretové kalhoty v kombinaci s květinovou halenkou a sakem budou také perfektně fungovat. Módní je také klasický overal se sakem nebo kombinace plisované sukně se sakem.

Co si mohou otcové vzít na sebe při prvním svatém přijímání dítěte? Základem bezvadné pánské stylizace pro dětské první svaté přijímání je dobře ušitý oblek, nejlépe se střihem regular, který se přizpůsobí postavě. Stojí za to zvolit sadu v béžové barvě nebo světlém odstínu tmavě modré, který se dokonale hodí k jarní atmosféře. Skvělým doplňkem k bílé košili je vzorovaná kravata nebo motýlek. Skvělý bude také grafitový oblek s pastelovou košilí. Pánské stylizace pro první svaté přijímání lze také udržovat ve stylu smart casual. Co si obléknout pro první svaté přijímání, aby to odpovídalo náladě poloformální elegance? Místo obleku zvolte vlněné nebo bavlněné chinos kalhoty v béžové barvě doplněné modrým nebo hnědým sakem.

Psaníčko, subtilní šperky a v případě mužů - módní hodinky. Toto jsou nezbytné doplňky, díky kterým stylizace maminky a tatínka pro první svaté přijímání získají výjimečnou eleganci.

Stylizace pro první svaté přijímání
Stylizace pro první svaté přijímání

Obuv pro stylizaci k prvnímu svatému přijímání - co si vzít na sebe k prvnímu svatému přijímání?

Už víme, co si vzít na sebe k prvnímu svatému přijímání dítěte. Každé oblečení, včetně stylizací pro první svaté přijímání, je třeba doplnit správnými botami. Ideální volbou pro dámy jsou klasické, tělové dámské jehlové boty které zakrývají prsty. Jako boty k prvnímu svatému přijímání pro maminku, která bude během obřadu zaneprázdněná, místo vysokých jehlových podpatků se hodí také pohodlné lodičky na bloku nebo mokasíny na platformě.

Pánské stylizace pro první svaté přijímání jsou především elegantní šněrovací boty, jako jsou derby, oxfordky nebo monk shoes, které se nosí k obleku. Na jarní oslavu mohou pánové zvolit i volnější pánské mokasíny - nazouvací polobotky se hodí k smart casualovým kompletům.

Elegantní boty Wojas - nejen pro první svaté přijímání

Elegantní boty jsou nepostradatelnou součástí oblečení pro zvláštní příležitosti. Jsou dokonalým doplňkem nejen ke stylizaci pro první svaté přijímání, ale také pro svatby, křtiny a formální večeře a bankety. V nabídce Wojas najdete široký sortiment dámské a pánské obuvi pro každou příležitost.

Chystáte stylizaci pro první svaté přijímání Vašeho dítěte? Čeká Vás další akce, na které chcete zaujmout slavnostním oblečením? Ideálním doplňkem outfitu budou elegantní, pohodlné a módní boty Wojas.

Je vhodné nosit na svatbu ploché boty?
Předchozí
Je vhodné nosit na svatbu ploché boty?
Těhotenské stylizace na léto. Jaké boty pro těhotné ženy vybrat?
Další
Těhotenské stylizace na léto. Jaké boty pro těhotné ženy vybrat?