Wpisz i naciśnij enter

Stylizace s balerínami. Objevte módní kombinace

Stylizace s balerínami. Objevte módní kombinace

Stylizace s balerínami vyzařují jednoduchost a eleganci a v kombinaci se solidním zpracováním Vám umožní užívat si pohodlí a komfort. V této sezóně je však uvidíme ve svěžích a neokoukaných kombinacích. Podívejte se na naše návrhy stylizací s balerínami a inspirujte se! 

Jak nosit baleríny tuto sezónu?

Fenomén balerín spočívá v jednoduchosti, která už léta těší milovníky elegance a minimalismu. Jejich design dokonale doplňuje dámské stylizace a činí z nich univerzální typ obuvi. Tuto sezónu však jdeme ještě o krok dál a baleríny nosíme odvážně a směle. Klasické modely v tlumených odstínech černé, bílé nebo béžové se kombinují nejen se šaty, ale také s širokými džínami a kalhotami typu kapsáče. V roce 2023 si s módou hrajeme více než kdy jindy a využíváme obrovskou sílu kontrastů.

Stylizace s balerínami
Stylizace s balerínami

Baleríny – stylizace pro každou příležitost

Baleríny dodávají našim stylizacím jemný nádech, a proto je tak rádi kombinujeme s oblečením v casualovém stylu. Letos však jdeme o krok dál a porušujeme konvence a vzorce. Baleríny kombinujte s oversize komplety. To však neznamená, že by chyběl prostor pro známé klasické kombinace.

Stylizace s balerínami – šaty, volánky a vzory

Baleríny už léta řeší dilema žen, jaké boty k dlouhým šatům zvolit. Letos je kombinujeme se šaty plnými volánků a vzorů, které svým stylem odkazují ( jak) na 90. léta. Dlouhé šaty s květinovým nebo zvířecím motivem v kombinaci s koženými balerínami jsou soupravou, která se osvědčí za všech okolností.

Baleríny – stylizace pro každou příležitost
Baleríny – stylizace pro každou příležitost

Stylizace s balerínami – velká síla barev

Vzhledem k jednoduchému a univerzálnímu designu balerín hraje barva balerín samozřejmě velkou roli, pokud jde o stylizaci.

Černé baleríny – stylizace s nadčasovou černou barvou se bude dobře hodit na formálnější vycházky. Černé baleríny jsou ideální volbou, když chceme do pohodlné stylizace vnést nádech elegance. Co navrhujeme my? Módní komplet založený na kombinaci černých balerín se sakem a kalhotami ke kotníkům.

Červené baleríny – stylizace s akcentem červené se dobře kombinují s bílou košilí a rovnými džínami. Celý vzhled doporučujeme doplnit jemnými šperky. Pokud se však nebojíte experimentovat, pusťte se do toho a vytvořte si červený total look. To je jeden z trendů, který v roce 2023 zaznamenává svůj velký come back.

Béžové baleríny – stylizace, které můžeme na jejich základu vytvořit, jsou ideální volbou pro každodenní i slavnostní příležitosti. Béžové baleríny můžeme nosit k šatům i džínům. Hodí se ke všem stylizacím, které potřebují minimalistický doplněk. Klasické sako v kombinaci s šedými cigaretovými kalhotami doplněné béžovými balerínami je ideální stylizace pro důležitou obchodní schůzku.

Stylizace s balerínami
Stylizace s balerínami

Baleríny – stylizace v nové verzi

Známé a oblíbené baleríny nás tuto sezónu možná trochu překvapí. A to vše díky jemným tvarům, které byly dosud na ulicích k vidění jen sporadicky.

  • Baleríny se špičatou špičkou – získaly popularitu v 50. letech 20. století a v současné době zažíváme opětovný obdiv ke špičatým botám díky rozmachu retro stylu. Stylový komplet se špičatými balerínami vytvoří hladký rolák v kombinaci s džínovými zvonovými kalhotami nebo kalhotami s puky. Celou stylizaci můžeme doplnit malou kabelkou s řetízkem. 
  • Baleríny s ažurovými výřezy – vnesou do Vaší stylizace prvek boho stylu. Výřezy dodají Vašemu looku lehkost a jemnost. Baleríny s ažurovými výřezy jsou ideální volbou k šatům s nabíranými rukávy nebo k sukním a šatům v midi či maxi délce.
Stylizace s balerínami

Módní stylizace s balerínami v streetwearové verzi

Odpověď na otázku, k čemu nosit baleríny nás tuto sezónu možná trochu překvapí. Vybočujeme z řady a kombinujeme tuto jemnou obuv s oblečením v oversize stylu, kalhotami typu kapsáče a vším, co má kořeny ve sportovním a streetwearovém stylu. V doprovodu bojových kalhot a vypasovaných topů ovládnou baleríny ulice největších měst. Pokud chcete, aby Vaše stylizace zachovaly minimalistický a elegantní styl, zvolte jemné doplňky.

Jaké boty zvolit k zeleným šatům?
Předchozí
Jaké boty zvolit k zeleným šatům?
Jak stylizovat sneakersy? Podívejte se na módní kombinace této sezóny
Další
Jak stylizovat sneakersy? Podívejte se na módní kombinace této sezóny