Wpisz i naciśnij enter

Stylizace s červenými jehlovými podpatky. S čím a jak je kombinovat?

Stylizace s červenými jehlovými podpatky. S čím a jak je kombinovat?

Červené jehlové podpatky jsou jako atribut ženskosti, který nás jistě odliší od davu a dodá celkové stylizaci charakter a šmrnc. Tuto sezónu odvážně experimentujeme s trendy a hrajeme si s módou, takže červené jehlové podpatky budeme nosit častěji než kdy jindy. S čím a jak kombinovat červené jehlové podpatky? V dnešním textu najdete stylizace, které se hodí pro každodenní nošení i pro zvláštní příležitosti!

Stylizace s červenými jehlovými podpatky pro každou příležitost

K čemu se hodí červené jehlové podpatky? Tuto smyslnou obuv spojenou s láskou a ohnivým temperamentem si většina z nás spojuje se stylizací na rande nebo výjimečný večer ve dvou. Červené jehlové podpatky mají samozřejmě svůj symbolický rozměr, ale můžeme je bez obav začlenit do většiny našich stylizací.

Milovnice klasiky a minimalismu mohou úspěšně kombinovat červené jehlové podpatky s klasickými černými kalhotami a bílou košilí. Červené jehlové podpatky se hodí k šatům ve stejné barvě, stejně jako k různým odstínům černé, bílé nebo béžové. V této sezóně však móda nezná hranic a nejslavnější návrháři nám dokázali, že červené jehlové podpatky mohou být doplněny růžovou barvou: viz Balenciaga nebo Valentino. 

Jak tedy vytvářet stylizace s červenými jehlovými podpatky? S trochou odvahy a přizpůsobením Vašim individuálním preferencím!

stylizace s červenými podpatky

Červené jehlové podpatky – stylizace s šaty v hlavní roli

Nejžhavější stylizace s červenými jehlovými podpatky? To jsou samozřejmě ty, ve kterých je kombinujeme se šaty. Přemýšlíte, jaké boty zvolit k červeným šatům? Už Marilyn Monroe nám ukázala, jak krásný je červený total look, tj. červené jehlové podpatky v kombinaci s červenými šaty. Taková stylizace působí elektrizujícím dojmem a zdůrazňuje naši ženskost. K jakým dalším barvám šatů se hodí červené jehlové podpatky? Stylizace s černými nebo béžovými šaty je ideální volbou pro dámy, které rády sledují trendy a oceňují klasiku a minimalismus.

Jaké šaty se hodí k červeným jehlovým podpatkům kromě výše uvedených návrhů? Stylizace s červenými jehlovými podpatky a koktejlovými šaty je nezbytným outfitem na svatby, firemní akce nebo zvláštní příležitosti. Můžeme však úspěšně vytvářet i každodenní stylizace! Červené jehlové podpatky zkombinujte se vzdušnými šaty a máte outfit na večerní posezení s přáteli.

Stylizace s červenými jehlovými podpatky
červené podpatky

Stylizace s červenými jehlovými podpatky a kalhotami

K čemu nosit červené jehlové podpatky? Ke kalhotám, samozřejmě! V této sezóně ustupují klasické úzké kalhoty džínům typu mom jeans, boyfriend, zvonovým nebo bojovým kalhotám. Zkombinujte je s červenými jehlovými podpatky, klasickým nebo lehce zkráceným topem a oversize sakem – nejmódnější stylizace roku 2023 je připravena! Červené jehlové podpatky dodají zdánlivě každodenní stylizaci charakter a přidávají nám plus 5 k náladě! 

Stylizace s červenými jehlovými podpatky a kalhotami

S čím ještě můžeme kombinovat červené jehlové podpatky? Chcete-li vypadat klasicky a minimalisticky, kombinujte je s cigaretovými kalhotami a elegantním sakem. Bílý oblek doplněný červenými jehlovými podpatky bude vypadat šíleně – takový look bude těžké přehlédnout. Letošní Fashion Week byl plný klasických stylizací doplněných červenými jehlovými podpatky (krásné jsou i jehlové podpatky v odstínu bordó – v nabídce Wojas s ultraženskou sponou kolem kotníku) a bagetovými kabelkami.

Stylizace s červenými jehlovými podpatky a kalhotami

Červené jehlové podpatky – stylizace se sukní

V našem seznamu nesmí chybět sukně! Co si vzít k červeným jehlovým podpatkům, abyste od nich neodváděly pozornost? Náš typ je černá sukně v délce midi (může být i mini) v kombinaci s černým prádlovým topem. Doplňte vzhled koženou bundou a "košíkovou" kabelkou – wow efekt zaručený! 

V jakých dalších kombinacích se budou červené jehlové podpatky dobře vyjímat? V kombinaci s béžovými kalhotami a sukní v jednom a černým topem patří k našim nejoblíbenějším! Zdánlivě minimalistický a klasický look, v němž mají červené jehlové podpatky zvláštní úkol: účinně přitahovat pozornost. Móda letošní sezóny se nosí odvážně a směle, takže můžeme úspěšně sladit trapézovou sukni v pudrově růžové barvě s červenými botami. Klasické modely červených jehlových podpatků od značky Wojas dodají Vaší stylizaci jemný šmrnc, ale celá kompozice zůstane konzistentní.

Červené jehlové podpatky – stylizace se sukní
Červené jehlové podpatky – stylizace se sukní

Červené jehlové podpatky – klasika v novém vydání

Už víme, že odpověď na otázku, co se hodí k červeným jehlovým podpatkům, zní: téměř cokoli. Pokud jste dosud přemýšlely, zda je tak výrazná barva pro Vás, nyní je ideální čas ji vyzkoušet! Nejžhavější módní trendy podporují experimentování jako snad nikdy předtím. Jak začít nosit červené jehlové podpatky? Stylizace na svatbu s červenými jehlovými podpatky je to první, co Vás napadne, ale ve skutečnosti to může být i Vaše oblíbená stylizace!

Stylizace s džínovou sukní. Zjistěte, jak ji nosit
Předchozí
Stylizace s džínovou sukní. Zjistěte, jak ji nosit
Jaké boty nosit k bílým šatům?
Další
Jaké boty nosit k bílým šatům?