Wpisz i naciśnij enter

Stylizace s džínovou sukní. Zjistěte, jak ji nosit

Stylizace s džínovou sukní. Zjistěte, jak ji nosit

Těžko najít nadčasovější kousek šatníku, než je džínová sukně. Jaké možnosti nám nabízí džínová sukně? Stylizace pro každodenní nošení i zvláštní příležitosti, módní look pro dlouhé letní večery a absolutní must have v kufru na dovolenou. V dnešním článku Vám představíme nejzajímavější stylizace s džínovou sukní a také Vám poradíme, jaké boty k ní zvolit.

Džínová sukně – stylizace pro každou příležitost

Jaké tváře má současná džínová sukně? Stylizace vycházejí téměř ze všech modelů, které jsme viděli na ulicích a přehlídkových molech od 70. let minulého století. Dlouhé džínové sukně, ty s roztřepenými lemy, klasické minisukně, tužkové sukně nebo ve tvaru lichoběžníku a také se zapínáním na knoflík.

Tento základní kousek šatníku je výchozím bodem pro stylizace v grunge, athleisure nebo boho stylu. Co si vzít k džínové sukni k dosažení požadovaného looku? Rozhodující hlas zde samozřejmě patří obuvi a doplňkům!

Džínová sukně
Džínová sukně

Džínová sukně – stylizace v boho stylu

Jaký je recept na stylizaci s džínovou sukní v boho stylu? Kombinace sukně s kovbojskými botami! V tomto vydání je naprostá volnost v délce a střihu sukně. Významnou roli zde hrají kozačky narozené v Texasu. Kde bude fungovat boho look s kovbojskými botami a džínovou sukní? Stylizace v tomto trendu jsou dokonalým úvodem pro milovníky festivalů i perfektním nápadem looku na dovolenou mimo město.

Džínová sukně – stylizace v boho stylu
Džínová sukně – stylizace v boho stylu

Jak nosit džínovou sukni v casualovém vydání?

Hodila by se džínová sukně na jednání nebo do kanceláře? Casualové stylizace s naší základní hrdinkou je opravdu velmi dobrý nápad! Na pomoc přijdou baleríny nebo klasické lodičky. V této otázce přichází v úvahu především džínová tužková sukně! Stylizace, které s ní vytvoříme, budou módní a elegantní zároveň. Odpovědí na otázku, co nosit k džínové sukni v casualovém stylu jsou samozřejmě mokasíny! Jedná se o jedny z nejmódnějších bot roku 2023, se kterými vytvoříte zajímavý, ale stále klasický look. Ke casualovém outfitu se skvěle hodí také trapézová džínová sukně. Pro pracovní look doplňte svou stylizaci párem plných lodiček, a pokud jde o Váš každodenní look – všechny triky povoleny!

Jak nosit džínovou sukni v casualovém vydání?

Džínová sukně – naprosto uvolněné stylizace

Jak pojmout džínovou sukni ve sportovnějším a ležérnějším provedení? Naše stylizace samozřejmě založíme na spolehlivé sportovní obuvi, která se v této sezóně odvážně dostává do více ženských looků. Dámské sneakersy nebo tenisky v kombinaci s džínovou sukní a tričkem s potiskem jsou absolutním hitem léta 2023! Odpověď na otázku, co si vzít k ležérní džínové sukni, dobře znají it-girls v čele s Bellou Hadid a Dua Lipou. Celebrity nás neustále přesvědčují o potenciálu dlouhé džínové sukně! Stylizace, za které by se nestyděly ani naše babičky, nyní dobývají přehlídková mola a ulice New Yorku!

Džínová sukně – naprosto uvolněné stylizace

Elegantní stylizace s džínovou sukní

Už víme, že naše milované džínové dámské základní oblečení se může bez obav objevit v casualových stylizacích. A jaké stylizace s džínovou sukní v elegantní verzi by byly hitem? Tady Vám jistě přijde vhod černá džínová sukně. Stylizace mohou vycházet z jednoho z nejžhavějších trendů roku 2023 - pantofle na podpatku nebo již zmíněných mokasín. Bílá džínová sukně může také sloužit jako výchozí bod pro elegantní look. Stylizaci postavte na lodičkách nebo klasických sandálech, dbejte na jednotnou strukturu džínoviny, přidejte elegantní kabelku a máte hotovo!

Letní stylizace – džínová sukně v hlavní roli

Myslím, že se shodneme na tom, že džínovou sukni máme v šatníku všichni! S čím ji nosit v teplých letních dnech? Můžeme úspěšně vytvářet stylizace s balerínami, pantoflemi nebo teniskami. V každodenních situacích asi neexistuje příležitost, kdy by se džínová sukně nehodila! Oblečení na rande, do kavárny, pro vycházky s přáteli nebo na procházku je jen několik návrhů, ve kterých můžeme využít potenciál naší hrdinky.

Nezapomeňme, že tuto sezónu stylizace s džínovou sukní můžeme vytvářet odvážně a bez omezení. Můžeme se zbavit vzorců a utéct od nich. Naším esem v rukávu budou určitě pantofle na klínku nebo s kontrastní podrážkou, stejně jako sandály a pantofle v metalických odstínech. 

Módní pantofle na léto 2023. Které modely budou hot?
Předchozí
Módní pantofle na léto 2023. Které modely budou hot?
Stylizace s červenými jehlovými podpatky. S čím a jak je kombinovat?
Další
Stylizace s červenými jehlovými podpatky. S čím a jak je kombinovat?