Wpisz i naciśnij enter

Těhotenské stylizace na léto. Jaké boty pro těhotné ženy vybrat?

Těhotenské stylizace na léto. Jaké boty pro těhotné ženy vybrat?

Těhotenství je výjimečným obdobím v životě každé ženy. Kromě radostného očekávání provázejí dámy i určité výzvy - jednou z nich je potřeba doplnit nový šatník. Zejména v létě, které může být pro nastávající maminky velmi náročné, se vyplatí dbát na správné oblečení a obuv pro těhotné ženy. Poradíme Vám, jak přežít horké počasí v těhotenství a přitom vypadat moderně a cítit se pohodlně!

Léto v těhotenství - nejkrásnější období v životě ženy

Těhotenství je výjimečným obdobím v životě každé ženy. S každodenními změnami Vašeho těla - rostoucím bříškem a zvětšujícími se prsy - se většina Vašeho současného šatníku stává méně pohodlnou než dříve. Mnoho nastávajících maminek proto čelí výzvě najít stylové a zároveň pohodlné oblečení. Léto je v tomto ohledu zvláštní období - vysoké teploty jsou pro nastávající maminky skutečnou výzvou. To lze splnit pomocí správných těhotenských stylizací na léto.

Naštěstí - obrovské těhotenské šaty a břicho podpírající náprsenkové kalhoty se šlemi jsou již minulostí. Dámy v požehnaném stavu mají k dispozici ženské kousky šatníku, které odpovídají současným trendům.

Jaké boty pro těhotné ženy vybrat?
Jaké boty pro těhotné ženy vybrat?

Těhotenské stylizace na léto - pohodlí na prvním místě

Na co bych měla brát ohled při nákupu oblečení a obuvi pro těhotné? Dámy, které čekají dítě, by měly dbát na své pohodlí. Zejména v horkých letních měsících, kdy rostoucí bříško a měnící se postava ztěžují výběr šatníku, se vyplatí zvolit maximální pohodlí. Těhotenské stylizace na léto by měly být především ležérní a vzdušné. Vybírejte proto oblečení, které netlačí na břicho, je příjemné na dotek a neomezuje pohyby. Je dobré, aby bylo zároveň módní - těhotenství je období, kdy se nemusíme vzdávat svého stylu.

Letní stylizace během těhotenství - co nosit, abyste se cítily pohodlně a módně?

Dámám, které hledají inspiraci pro letní těhotenské stylizace, doporučujeme především midi a maxi šaty. K nejmódnějším kombinacím pohodlných šatů patří ty s květinovými vzory, volánky nebo nabíranými rukávy a nesmrtelnými puntíky. Bílé těhotenské šaty s boho nádechem budou hitem letošního léta. Co si vzít večer na ramena k letním těhotenským šatům? Skvělou volbou je džínová bunda nebo kardigan z tenké látky. Skvělou alternativou šatů jsou tuniky, které doporučujeme kombinovat s legínami nebo jejich kratší letní verzí, biker šortkami.

Jak vytvořit elegantní těhotenskou stylizaci na léto? Midi sukni doplňte klasickou bílou lněnou košilí. Koktejlové šaty střižené v pase kombinujte se sakem nebo koženou bundou.  V těhotenském šatníku se vyplatí mít také módní tužkové sukně, které s každým týdnem dokonale odhalí rostoucí bříško. Doplňte je spodním prádlem bez ramínek nebo oversize halenkou s volánky. Zajímavého efektu lze dosáhnout kombinací plisované midi sukně s vypasovanou horní částí.

Jaké boty pro těhotné ženy vybrat?
Jaké boty pro těhotné ženy vybrat?

Jaké boty nosit v těhotenství?

Ležérní stylizace pro léto během těhotenství není všechno. Neméně důležitým prvkem Vašeho těhotenského šatníku jsou dobře zvolené, lehké a vzdušné boty. Oteklé nohy během těhotenství jsou běžným problémem, který je způsoben hormonálními změnami v těle. Abyste tento typ nepohodlí snížili nebo eliminovali, vyplatí se sáhnout po nejpohodlnější obuvi pro těhotné, kterou jsou dámské sneakersy

Budoucím maminkám doporučujeme zejména sneakersy s mírně silnější, dobře odpruženou podrážkou, která dokonale chrání nohy před nárazy. Zvýrazněte letní sneakersy se vzdušným a pružným svrškem, který zajišťuje dobrou cirkulaci vzduchu a dokonale se přizpůsobí noze. Sportovní boty jsou ideální pro běhání po městě nebo procházky v parku. 

Jaké boty pro těhotné ženy budou stejně dobrou volbou? Kromě sportovní obuvi mohou nastávající maminky zvolit také klasické, ploché sandály. Měly by mít nastavitelné pásky, které usnadní obouvání oteklých nohou.

Těhotenské stylizace na léto skvěle doplní také dívčí dámské baleríny, které se velmi pohodlně nosí. Snadno se také nasazují a sundávají, aniž byste se museli ohýbat. S pomocí balerín vytvoříme nejen každodenní soupravy, ale také elegantní těhotenské stylizace na léto - například se šaty na svatbu.

Jaké boty se těhotným ženám nedoporučují? Především boty na vysokém podpatku - při jejich nošení se mění těžiště těla, což usnadňuje zakopnutí a pád v nich, což může být v těhotenství nebezpečné. Podpatky také nadměrně zatěžují některé klouby a vazy. Lepší volbou na léto v těhotenství jsou mokasíny a espadrilky s malou platformou.

Těhotná na nadcházející léto? Pořiďte si boty, ve kterých se budete cítit pohodlně Vy i Vaše dítě. Bohatá nabídka Wojas zahrnuje módní a pohodlné boty pro budoucí maminky, včetně stylových sneakersů, balerín, mokasín, espadrilek a sandálů!

Stylizace pro první svaté přijímání. Co si vzít na sebe na první svaté přijímání svého dítěte?
Předchozí
Stylizace pro první svaté přijímání. Co si vzít na sebe na první svaté přijímání svého dítěte?
Zdravá obuv - pečujte o svá chodidla výběrem pohodlných sneakersů
Další
Zdravá obuv - pečujte o svá chodidla výběrem pohodlných sneakersů