Wpisz i naciśnij enter

Tepláky - sportovní stylizace pro muže a ženy. Jaké boty si vybrat k teplákům?

Tepláky - sportovní stylizace pro muže a ženy. Jaké boty si vybrat k teplákům?

Jsou příjemné na dotek, neomezují v pohybu a navíc se dokonale přizpůsobí každé postavě a vytvářejí zajímavé stylizace. Tyto tepláky, ačkoli jsou spojovány s nošením do posilovny nebo s blaženým domácím lenošením, se dostaly do každodenní módy. Hledáte inspiraci pro stylizace s tepláky, ve kterých budete vypadat módně a stylově? Zajímá Vás, které boty k teplákům by byly dobrou volbou? Odpovědi najdete v následujícím článku!

Módní tepláky - každodenní stylizace

Tepláky - dvoudílný komplet skládající se z kalhot a mikiny s kapucí nebo bez ní, zapínání na zip nebo nošené přes hlavu, jsou módním must-have posledních sezón. Má to svůj důvod - mimořádně pohodlné a navzdory zdání ideální nejen pro fyzickou aktivitu tepláky jsou důležitým prvkem městských, casualových stylizací. Oblibu si získaly zejména během pandemie - lockdown přispěl k uvolnění módních konvencí a způsobil, že se pánské i dámské tepláky staly nadobro součástí našeho šatníku. Zejména dokonale zapadají do modního trendu athleisure, tedy nošení sportovního oblečení v každodenních stylizacích.

Tepláky, které se objevují v kolekcích mnoha módních značek, můžete nosit mimo jiné na procházky, setkání s přáteli, do kina, na výlety mimo město nebo na nákupy v obchodním centru. Oblíbené jsou zejména stylizace s tepláky v bílé, béžové, hnědé, šedé a černé barvě. Zajímavou volbou pro jarní a letní sezónu jsou také soupravy v pastelových odstínech baby blue, pistáciové, lila a pastelově růžové.

Stylistická rozmanitost tepláků, které jsou v současné době k dispozici v obchodech, umožňuje milovníkům sportovního stylu svobodně si vybrat dokonalý model. V módě jsou jak kalhoty se zúženými nohavicemi a zakončené stahovacími páskami (tzv. joggery), tak zejména dámami oblíbené volné tepláky s širokými nohavicemi typu flare.

Dámské stylizace - tepláky v módních verzích
Dámské stylizace - tepláky v módních verzích
Dámské stylizace - tepláky v módních verzích

Dámské stylizace - tepláky v módních verzích

Tepláky vypadají dobře s tričkem nebo crop topem - krátkou halenkou odhalující břicho. Stylizaci s tepláky doplní oversize mikina, džínová bunda, kožená bunda nebo stylová vesta. Hitem jsou také stylizace s velurovými tepláky a bílým tričkem nebo body s rolákem nebo obálkovým výstřihem. Pozoruhodného výsledku lze dosáhnout doplněním kompletu elegantním trenčkotem. Dlouhá tepláková oversize mikina naopak dokonale nahradí klasické šaty.

Pánské stylizace - tepláky v módních verzích

Pánské tepláky se z tréninkové místnosti dostaly i do ulic. Tyto kalhoty mají velkou základnu fanoušků - nejen proto, že se pohodlně nosí, ale také proto, že jsou univerzální. Stylizace s tepláky, do kterých se zamilovali fanoušci sportovního looku, jsou dobrou alternativou ke klasickým džínům. Jednobarevné tepláky nejlépe doplníte jednoduchým tričkem nebo polo tričkem. Outfit doplňte kostkovanou oversize košilí, streetwearovou bundou bomber nebo elegantním, vlněným kabátem.

Pánské stylizace - tepláky v módních verzích
Pánské stylizace - tepláky v módních verzích
Jaké boty nosit k teplákům?

Jaké boty nosit k teplákům? Pohodlí v městském stylu

Tepláky - půvabný kousek šatníku, který je oblíbený pro své pohodlí, lze snadno stylizovat mnoha způsoby a dosáhnout tak módních efektů. S výběrem bot k teplákům je to trochu složitější - koneckonců na nich závisí výsledný efekt Vašeho módního experimentu. Naštěstí existují střihy, které vypadají skvěle s ležérními kalhotami a vytvářejí úspěšné stylizace s tepláky pro různé příležitosti.

Tepláky jako základ mnoha stylových outfitů městského charakteru, nejlépe se samozřejmě kombinují se sportovní obuví. Ideální volbou jako obuv k teplákům jsou mimořádně módní a pohodlné dámské sneakersy v bílé nebo černé barvě, umístěné na vysoké ergonomické podrážce a s kovovými ozdobami. Doporučené pánské sneakersy k teplákům jsou především masivní modely s barevnými prvky. Outfit s jejich použitím je dokonalou kombinací maximálního pohodlí a skvělého stylu. Alternativou k sneakersům jsou také módní tenisky a espadrilky.

Jaké boty nosit k teplákům?
Jaké boty nosit k teplákům?

A jaké boty by se hodily k elegantním teplákům? Dámské komplety vypadají skvěle s klasickými jehlovými podpatky nebo sandály na jehlovém podpatku - doporučená volba na rande nebo na drink s přáteli. Muži zase mohou sáhnout po stylových mokasínech nebo kožených botách typu sneakersy klasického střihu, které budou ideální v elegantních stylizacích s pánskými tepláky. V podzimní a zimní sezóně doporučujeme k teplákům kotníkové boty a Chelsea boty, které dodají teplákové stylizaci rockový nádech.

Sneakersy Wojas - sportovní look pro každý den

Stylové a pohodlné sneakersy jsou ideální obuví pro každodenní nošení - zejména k módním v poslední době teplákům. Nabízíme široký sortiment obuvi, včetně dámské a pánské sportovní obuvi v nejmódnějších barvách a různých střizích.Tepláky jsou součástí Vašeho šatníku, ale přemýšlíte, jaké boty s nimi vytvoří harmonické duo? Podívejte se na boty Wojas, které budou nejlepším doplňkem stylizací s tepláky v hlavní roli.

Trendy 2022. Jaké nové trendy v obuvi přinese léto 2022?
Předchozí
Trendy 2022. Jaké nové trendy v obuvi přinese léto 2022?
Dámský oblek - stylizace na léto s obuví Wojas
Další
Dámský oblek - stylizace na léto s obuví Wojas