Wpisz i naciśnij enter

Trendy 2022. Jaké nové trendy v obuvi přinese léto 2022?

Trendy 2022. Jaké nové trendy v obuvi přinese léto 2022?

Trendy v obuvi na léto 2022 dokazují, že móda se točí v kruhu - kdysi módní modely bot pro slunečné dny se vracejí a potěší svou více či méně osvěženou podobou. V jakých botách stojí za to vstoupit do léta 2022? Jak s jejich pomocí vytvořit úspěšné oblečení na léto? V následujícím průvodci se podíváme na nejžhavější střihy pro nadcházející měsíce. Najdete je v nabídce Wojas!

Trendy 2022 - co je nyní módní?

Trendy 2022 odkazují na minulé éry - přehlídková mola se stala skutečně nostalgickými. Nejmódnější boty letošního léta - vázané sandály, boty na klínku a pantofle - čerpají z módního dědictví předchozích desetiletí. Po letech, kdy je mnozí považovali za stylový omyl, se vracejí se silou a opět triumfují. Díky velkému množství střihů si každý najde něco podle svého vkusu.

Móda léta 2022 čerpá inspiraci z minulosti také z hlediska barev. Odstíny zralých pomerančů, šťavnaté žluté nebo zvýrazněné zelené barvy bot budou tím nejlepším doplňkem ultra módních letních outfitů ve verzi total look. Rád bys věděl, co v módě je? Podívejte se, jaké boty budou trendy v létě 2022!

Rok 2000. - velký návrat páskových sandálů

Kultovní sandály se zavazováním kolem kotníku nesmí chybět v prázdninovém šatníku milovnice módy. Římské sandály - módní na začátku roku 2000, po letech zapomnění opět kralují na přehlídkových molech v roce 2022.

Příznivci pohodlí si zamilují klasické římské sandály - šněrovací ploché sandály, které se od bot před dvaceti lety liší poněkud minimalističtějším tvarem a poskytují dobrý základ pro barevné stylizace. Kožené modely s řemínky, které drží nohu a kotník na místě, se hodí téměř ke všemu. Další zajímavou volbou jsou sandály se zapínáním s pletenými prvky, které odkazují na boho styl módní již několik sezón. Lze je volně kombinovat s rozšířenými šaty, volánovými sukněmi, ale i krajkovými šortkami. Pro maximální pohodlí doporučujeme sandály s nízkou platformou.

Milovníci elegance v létě 2022 by měli vsadit na módní sandály na jehlovém podpatku nebo sloupku, které se skvěle hodí k elegantním šatům nebo tužkové sukni. Tyto boty se hodí také k dámskému obleku nebo kostýmu. Pro zajímavý efekt zvolte sandály v letních odstínech žluté a červené, které rozbijí jednobarevné stylizace. 

Jedním z hlavních trendů léta 2022 je návrat bot na klínku, které skvěle prodlužují siluetu a dodávají letním outfitům šmrnc. Jejich pohodlné používání zajišťují pásky podpírající nohu a praktické zapínání v podobě přezky umístěné na pásku obepínajícím nohu kolem kotníku. Boty tohoto střihu jsou ideální pro neformální letní stylizace k šatům a džínovým šortkám.

Věčně živá 80. léta - pohodlné a stylové pantofle pro slunečné dny

Buď je milujete, nebo nenávidíte, ale rozhodně je nelze přejít lhostejně. Dřeváky je jeden ze střihů, který dominoval ulicím na konci 80. let. Boty s charakteristickou, silnou podrážkou jsou jako stvořené pro trendy v obuvi na rok 2022 - tentokrát však v trochu modernizované podobě. Kožené dámské pantofle na platformě, s vykrojenou špičkou budou skvělým doplňkem Vašich letních outfitů. 

Alternativou k vysokým botám jsou ploché pantofle s překříženými pásky, které se vyznačují nadčasovým designem. Obojí bude vypadat obzvlášť dobře s dlouhými, splývavými šaty a plisovanými midi sukněmi - zejména s letními květinovými potisky.

Dámská móda 80. let je ještě jeden model obuví, které se vracejí ve velkém stylu. Léto 2022 bude patřit střihu mule - pantoflům s odhalenou patou, plochým podpatkem nebo s nízkým kachním podpatkem. Velmi pohodlné boty, které si oblíbila sama Marilyn Monroe, lze snadno sladit s mnoha kousky Vašeho prázdninového šatníku. Mule, které připomínají domácí pantofle, vypadají skvěle se vzdušnými bermudami nebo lněnými kalhotami typu culotte.

Trendy v obuvi u Wojas - módní a nadčasová obuv na léto

Minulé doby jsou nevyčerpatelným zdrojem módních inspirací. Módní boty na léto 2022 jsou toho dokonalým důkazem - šněrovací sandály a stylové pantofle jsou nejlepší volbou pro Vaše prázdninové stylizace. V sortimentu Wojas najdete širokou nabídku dámské obuvi pro letní dny - modely podle trendů z roku 2022 jsou módní a nadčasové.

Stylové boty na léto 2022 jsou nezbytnou součástí šatníku, do které je třeba investovat, než se počasí opravdu oteplí. Prohlédněte si nabídku obuvi Wojas - modely dostupné v naší letní kolekci udělají každý letní outfit jedinečným!

Vichy kostka. Jak si vybrat boty s nejmódnějším vzorem letošní sezóny?
Předchozí
Vichy kostka. Jak si vybrat boty s nejmódnějším vzorem letošní sezóny?
Tepláky - sportovní stylizace pro muže a ženy. Jaké boty si vybrat k teplákům?
Další
Tepláky - sportovní stylizace pro muže a ženy. Jaké boty si vybrat k teplákům?