Wpisz i naciśnij enter

Výjimečný dárek pro něj. Přehled praktických dárků pro muže

Výjimečný dárek pro něj. Přehled praktických dárků pro muže

Podle mnoha, neudělá šťastnými přijímání dárků, ale jejich dávání. Výběr vhodného dárku je však často obtížným úkolem - a to i pro ženy, kterým někdy chybí nápady na dárek pro muže blízkého jejich srdci. Jaký by měl být dárek pro muže? Jaký praktický dárek vybrat k Vánocům, narozeninám nebo jmeninám pro manžela, otce, bratra nebo kamaráda? Zde je několik inspirací!

Dárek pro elegantního muže - kožené zboží

Chcete překvapit svého milovaného muže, ale nevíte, jaký speciální dárek pro něj vybrat? Nadčasové kožené zboží bude osvědčeným dárkem bez ohledu na příležitost a věk obdarovaného. Skvělou volbou může být zejména taška - kožená aktovka, která se stále častěji objevuje v pánských stylizacích do práce. Jsou dokonalým doplňkem kancelářského outfitu a zároveň jsou velmi praktické - díky velké objemnosti a dodatečným přihrádkám a kapsám se do nich vejdou nezbytné dokumenty, notebook a další drobnosti. Ideální volbou jsou aktovky, které lze nosit nejen v ruce, ale v případě potřeby i na rameni. Je důležité, aby byl popruh takové tašky nastavitelný. 

Taková černá nebo hnědá pánská taška vyrobena z vysoce kvalitní kůže je pro něj jedinečným dárkem. Nejen slouží pro každý den, ale také dodá charakter pánským stylizacím - jak těm s oblekem v hlavní roli, tak i smart casualovým stylizacím. Taška v kombinaci s elegantními botami, typu pánské kotníkové boty udělá každou stylizaci jedinečnou. Milovníci městské módy ocení také praktický batoh, praktickou ledvinku nebo malé pouzdro na telefon.

Praktický dárek pro něj - pánská peněženka

Kožená peněženka je od nepaměti vizitkou moderního muže. Doplněk je vyroben z vysoce kvalitní kůže a dokonale zdůrazňuje jedinečný mužský styl a eleganci. To je dobrý důvod, proč pro něj jako speciální dárek vybrat právě praktickou peněženku. Která bude nejlepší? Ideální pánská peněženka jako dárek je taková, která kromě vysoce kvalitního materiálu použitého na její výrobu okouzlí také svou funkčností. Klíčová je v tomto případě velikost - je dobré, aby se pánská peněženka snadno vešla do kapsy kalhot. 

Slim peněženka bude dobrou volbou pro muže, kteří u sebe nosí pouze kreditní kartu. Je také důležité, aby speciální dárek pro něj, kterým je peněženka, byl vybaven solidním zapínáním, které zaručuje bezpečnost jeho použití. Nejoblíbenějšími barvami pánských peněženek jsou černá, hnědá a případně tmavě modrá, tyto barvy se hodí k většině outfitům. 

Univerzální nápady na dárky pro něj - pásek a ponožky

Při hledání univerzálního dárku pro druhou polovičku nebo jiného muže blízkého srdci můžeme věnovat pozornost také různým doplňkům. Mezi nimi jsou ideální pánské kožené pásky jako dárek, někdy označované jako praktické pánské šperky. Tento praktický doplněk udržuje kalhoty na svém místě a zároveň dodá stylizacím výjimečný estetický charakter. Je důležité, aby byl pásek vyroben z kůže, která zaručuje stylový vzhled a dlouhou životnost. 

Kromě pásku můžeme jako dárek pro muže vybrat také ponožky. V závislosti na stylu, ve kterém jsou udrženy, mohou zdůraznit elegantní charakter stylizace nebo vyjádřit smysl pro humor. V chladnějších měsících jsou ideální také rukavičky nebo pánská šála jako dárek, které zaručují tepelný komfort a módní vzhled. 

Dárková klasika - módní pánské tričko jako dárek

Jaký speciální dárek pro něj můžeme ještě dát důležitému pro nás muži? Pro pány, kteří si cení pohodlí svého oblečení a rádi experimentují s módou, bude módní pánské tričko jako dárek hitem. Jednoduchá, nenápadná trička z odolné bavlny jsou základem pro většinu každodenních stylizací, jak těch pro každý den, tak i pro různé příležitosti. Barevná trička a stylová polo trička jsou ideální k pánským džínům a chino kalhotám. Basic trička můžete nosit pod bezvadnou košili, kterou si můžete obléct na obchodní schůzku nebo rodinnou oslavu.   

Výjimečný dárek pro něj - jakých dárků se vyvarovat?

Muži mají rádi praktické dárky. Jedinečný dárek pro něj by proto měl být především každodenně užitečný. Důležitý je také životní styl a preference příjemce. Zatímco pro kancelářské pracovníky, kteří nejsou vázáni formálním dress codem, mohou být veselé barevné ponožky ideálním dárkem, pro někoho, kdo zastává vyšší pozici a vyhýbá se takovým šíleným módním prvkům, nemusí být vhodné. 

Seznam zakázaných dárků zahrnuje také dárky, které odkazují na váhu nebo věk obdarovaného. Parfém je dárek, který funguje pouze v případě, že dobře znáte vkus druhé osoby. Podle pověry by se hodinky, které znamenají rozchod nebo konec vztahu, neměly dávat jako dárek - tato rada je však určena pouze těm, kteří pověrám věří.

Dárek, který je šikovně přizpůsobený příležitosti a preferencím, obdarovaného jistě potěší. Při volbě ideálního dárku Vám pomůže značka Wojas. V nabídce našeho obchodu představujeme široký sortiment dárkových inspirací, pánská peněženka jako dárek, pásek, taška, šála nebo tričko pro skutečného elegantního muže!

Originální dárek pro ni. Co dát ženě jako dárek?
Předchozí
Originální dárek pro ni. Co dát ženě jako dárek?
Boty na vysoké podrážce. Neo-grunge se vrací
Další
Boty na vysoké podrážce. Neo-grunge se vrací