Dámská kolekce

Dámské šátky

2 produktů
Kategorie

Dámská šála – praktický doplněk nejen na zimu

I když je dámský šátek malý a na první pohled nenápadný doplněk, může s vaším outfitem udělat opravdové divy. Měl by tedy mít čestné místo v každém dámském šatníku. Rádi vám poradíme s jeho výběrem i stylingem. Možností je totiž spousta, a i to je důvod, proč dámská šála nebo šátek sluší opravdu všem.

Hedvábný dámský šátek je synonymem stylu a luxusu

Přemýšlíte, jestli vybrat polyester nebo pravé hedvábí? Oba materiály mají svoje výhody i nevýhody. Hedvábí je samozřejmě výrazně dražší a vyžaduje velmi šetrnou péči,. Pokud se ale o hedvábný dámský šátek správně staráte, může vám bez nadsázky vydržet i celý život. A o jeho luxusním a naprosto dokonalém fashion vzhledu nemůže být pochyb.

Někomu vyhovuje oblékat dámský šátek klasicky kolem krku, nicméně to je jen jedna z možností. Skvěle vypadá i na kabelce, kolem pasu místo pásku nebo třeba na hlavě v italském či moderním ruském stylu. Návodů, jak šátek na tato místa uvázat, najdete na internetu tisíce. Stačí jen vyzkoušet, co vám bude vyhovovat nejvíce.

Proč zvolit dámský šátek ze syntetiky?

Elegantní dámský šátek z polyesteru seženete za řádově nižší cenu a s jeho praním a údržbou nebudete mít téměř žádné starosti. Na druhou stranu ale počítejte s tím, že po pár letech bude zašlý a nezbyde vám nic jiného, než ho vyměnit za novější model. Zatímco u hedvábí se tedy vyplatí zaměřovat na nadčasové motivy, u polyesteru můžete vybírat modely s trendy barvami a vzory.

Dámské šály na zimu – hřejivé a designové pletené modely

Pro nejchladnější období roku určitě doporučujeme vlněné dámské šály na zimu. Ideální jsou modely z přírodní vlny, která při správném zpracování nekouše a zahřeje více než akryl, polyakryl nebo jiné syntetické alternativy. Na výběr opět máte mnoho odstínů, tvarů a velikostí.

U nás máte samozřejmě jistotu, že se každá dámská šála a šátek vyrábějí z kvalitních italských materiálů. Navíc celá produkce probíhá přímo v Evropě. Věříme tedy, že potěšíme i milovnice udržitelnosti a lokální módy.

Jak dámský šátek vybrat a kombinovat?

V širokém sortimentu našeho internetového obchodu nechybí snad žádný dámský šátek, minimálně, co se týká barev a vzorů. A nejen to, vybírat můžete také z přírodních a syntetických materiálů i mnoha velikostí. Kombinací a možností nošení se nabízí spousta.

Sladit ho můžete například s doplňky, jako jsou dámské opasky nebo dámská peněženka, ale také se samotným oblečením – topem, svetrem, sakem nebo kabátem.

A pokud byste napoprvé nevybrali správně, vůbec nic se neděje. Stejně jako ostatní zboží můžete i každý dámský šátek do 30 dnů zdarma vrátit. A potom si v klidu vyberete jiný model, který k vám stylově i barevně půjde lépe. Doprava nad 500 Kč je přitom vždy zdarma.

Bezpečné nakupování
Bezpečné nakupovánís certifikátem SSL
Doprava zdarma nad 500 Kč
Doprava zdarmanad 500 Kč
30 dní na vrácení
30 dnína vrácení