Pánská kolekce

Pánské sněhule

2 produktů
Kategorie

Pánské sněhule využijete nejen na horách

Hledáte všestrannou zimní obuv, kterou využijete ve volném čase i při túrách v náročném terénu? Pokud ano, jsou pro vás ideální volbou pánské zimní sněhule. Naše nové modely Wojas mají přitom hodně daleko od klasických sněhulí. Naopak u nás najdete moderní a designové kousky, se kterými můžete vyrazit i do města.

Pánské sněhule s jedinečným designem

Design je u pánské obuvi rozhodující, správnou volbou si totiž ušetříte čas i při výběru vhodného outfitu. Během navrhování našich modelů jsme si dali opravdu záležet a rozhodli jsme se vsadit především na futuristický styl. Naše pánské sněhule tak v mnohém připomínají obuv astronautů, s níž i Neil Armstrong poprvé vkročil na Měsíc.

Nejen proto se jim často přezdívá měsíční boty. Jejich zajímavý retro design tvoří jemné linie a jednoduchý tvar, díky čemuž je hravě zkombinujete téměř se všemi kousky ve vašem šatníku. Hodně vám toho však dokážou nabídnout i z praktické stránky.

Wojas pánské sněhule totiž disponují kvalitní podrážkou, která si poradí i s velmi náročným terénem, náledím či sněhovými závějemi. Stejně jako jiné pánské zimní boty jsou opatřené také prvotřídní podšívkou, jež vás zahřeje během mrazivých dnů.

Zkombinujte pánské zimní sněhule s vaším šatníkem

Pánské sněhule si v průběhu let prošly pořádnou revolucí. Většina lidí je přitom ještě nedávno zatracovala, a to především proto, že je považovala spíše za kousek do dětského než dospěláckého botníku. Móda se však naštěstí posunula vpřed a s ní i vzhled sněhulí. Při navrhování našich modelů jsme dbali nejen na design, ale i všestrannost.

Právě proto jsme vsadili na jednoduchost a již ověřený retro styl. Kromě toho můžete vybírat z více variant, včetně béžových a granátových. Oba odstíny levou zadní zkombinujete téměř se všemi kousky z vašeho šatníku, přičemž není od věci sáhnout raději po volnočasovém oblečení.

Nic ale nezkazíte ani decentním kabátem či zimní bomberem s kožešinou. Pokud vám i přesto nepadly pánské sněhule do oka, naleznete v naší nabídce též zateplené pánské kotníkové boty, které se hodí na formální události. Inspiraci můžete načerpat i v našem článku: „Jaké pánské zimní boty si vybrat? Podívejte se na nejzajímavější modely na zimu”. 

Bezpečná chůze i během mrazivých dnů

Venkovní podmínky jsou během zimních měsíců přinejmenším nepříznivé. To má vliv nejen na vaši obuv, ale i bezpečnost chůze. Téměř každému se alespoň jednou stalo, že uklouzl na náledí. Abychom vám takovým situacím pomohli předejít, věnovali jsme při výrobě naší obuvi velkou pozornost bezpečnosti.

Všechny naše pánské zimní sněhule jsou vybavené protiskluzovou podrážkou, která vám zajistí stabilitu při chůzi po nerovném či kluzkém terénu. Kromě toho jsme mysleli i na odolnost samotné obuvi. Při výrobě jsme tedy využili prémiovou přírodní kůži, která je známá svou vysokou odolností vůči poškození i opotřebení. To vede i k delší životnosti obuvi, kterou lze prodloužit také pravidelnou péčí.

Často kladené dotazy

Jaké materiály používáme při výrobě pánských sněhulí?

Pánské sněhule Wojas jsou vyrobeny z kvalitní přírodní kůže. Na jejím výběru si dáváme obzvlášť záležet, díky čemuž dokážeme svým zákazníkům zaručit vysokou odolnost a dlouhou životnost obuvi.

Jsou pánské sněhule Wojas opravdu kvalitní?

Kvalita Wojas pánských sněhulí se v první řadě řídí podle použitého materiálu, kterým je v drtivé většině případů přírodní kůže. Velkou pozornost věnujeme i samotnému zpracování obuvi, kdy si dáváme záležet i na nejmenších detailech.

Musím o pánské sněhule nějak pečovat?

Pokud chcete pánské sněhule chránit před poškozením a opotřebením, měli byste o ně pravidelně pečovat. Ideální je obuv jednou za čas utřít suchým hadříkem a případně ošetřit přípravky na přírodní kůži. Pozor si dejte i na jejich skladování – vyhněte se zejména vlhkým místnostem i zdrojům tepla, jako jsou například radiátory.

Jaký terén je vhodný pro pánské sněhule?

Jsme si vědomí toho, že zimní počasí může být někdy opravdu nepříznivé. Proto jsme pánské sněhule navrhli tak, aby si poradily nejen se sněhem, ale i ranní námrazou. Každopádně ani obuv není všemocná a nelze tedy počítat s tím, že vám zajistí bezpečnost za jakékoliv situace. Chůzi je tedy vždy nutné přizpůsobit aktuálnímu počasí.

Bezpečné nakupování
Bezpečné nakupovánís certifikátem SSL
Doprava zdarma nad 500 Kč
Doprava zdarmanad 500 Kč
30 dní na vrácení
30 dnína vrácení