Dětská kolekce
Kategorie

Dětské baleríny

Baleríny patří mezi nejoblíbenější ženské boty a asi těžko budeme hledat ženy, které nemají ve svém botníku alespoň jeden pár. Milujeme je za to, že jsou absolutně univerzální. Hodí se prakticky ke všemu! Nosíme je k džínám, k sukním a dokonce i k elegantním šatům. I přes to, že mají plochou podrážku, dodávají ženského vzhledu a něhy každému outfitu. Navíc jsou neuvěřitelně pohodlné, a je už zvykem, že slouží i jako náhradní obuv na tanečních zábavách či svatbách. Proto vás určitě potěší, že v nabídce značky Wojas najdete baleríny i v dětské verzi. Na věku nezáleží. Baleríny jsou neodmyslitelnou součástí dámského a dívčího botníku. Prohlédněte si široký výběr kultovní obuví v menších velikostech, ideální pro vaše malé dámy.

Baleríny pro malé a velké

V nabídce značky Wojas najdete dětské baleríny ve všech velikostech. Od botiček pro nejmenší princezny, po baleríny na podpatku, pro mladé slečny. Můžete vybírat mezi různými styly a vzory. K dispozici jsou elegantní jednobarevné modely z lícové či lakované kůže, semišové a látkové, ideální na procházky nebo do školy a školky. Některé jsou navíc zdobené zajímavými vzory a potisky. Puntíky, kytičky, mašličky, najdou se zde dokonce i baleríny s králičíma ouškama! Aby se vaše dcery necítily jako Popelka a při hraní neztratily svůj oblíbený střevíček, jsou baleríny v menších velikostech vybavené stahovacím pruhem přes nárt. Díky němu sedí pevně na noze a zajistí pohodlí jak při chůzi tak při běhání či tancování.

Pohodlí a elegance v jednom

Dětské baleríny jsou skvělou volbou pro jarní a letní období. Tyto lehké a pohodlné boty si malé dámy hned oblíbí. Hodí se perfektně k letním šatům, ale i k legínám nebo kraťasům. Většina modelů zvládne dokonce řádění na dětském hřišti či na pískovišti. Nemají tkaničky či jiné složité zapínání, proto se jednoduše nazouvají. I mladší holčičky si je zvládnout samy obout. Během pár vteřin budou připravené čelit novým dobrodružstvím. Pokud vás čeká nějaká speciální příležitost, zvolte dětské baleríny z lícové nebo lakované kůže. Klasický střih napodobující dámské lodičky působí velmi elegantně a umožní holčičkám se cítit a vypadat jako jejich krásné maminky.

Nejvyšší kvalita pro vaše Miláčky

Jelikož pro značku Wojas, stejně jako i pro vás, je zdraví a pohodlí vaších děti nejvyšší prioritou, proto je jejich finální střih výsledkem intenzivní spolupráce našich nejlepších návrhářů a obuvníků. Všechny dětské baleríny byly navržené tak, aby podporovaly správný vývoj nožiček a zdravou chůzi. Vyprofilovaná podrážka odpovídá anatomickému tvaru klenby chodidla a pomáhá správnému provedení každého kroku. Stahovací pruh přes nárt stabilizuje chodidlo v botě, díky čemuž při pohybu nedochází ke změně polohy nohy. Velkou roli odehrávají i přírodní materiály, ze kterých jsou baleríny vyrobené. Zajišťují dostačující prodyšnost a správnou cirkulaci vzduchu uvnitř boty. Nožička se tak nepotí a dítě se může cítit komfortně po celou dobu nošení. Pokud tedy hledáš boty pro svoji dceru, prohlédni si nabídku dětských balerín na Wojas.cz a udělej ji a sobě radost.

Bezpečné nakupování
Bezpečné nakupovánís certifikátem SSL
Doprava zdarma nad 500 Kč
Doprava zdarmanad 500 Kč
30 dní na vrácení
30 dnína vrácení