Wpisz i naciśnij enter

Módní pantofle na léto 2021 značky Wojas

Módní pantofle na léto 2021 značky Wojas

Kdysi nepříliš elegantní, a vnímány pouze jako prvek plážové módy. Milované pro jednoduchost a pohodlí. Opustily pláž a vyšly do ulic, a dokonce i trochu dál, do salonů - ony, a konkrétněji - pantofle. Léto 2021 je nejvyšší čas udělat malý průzkum v trendech a podívat se, co je trendy. V tomto článku podíváme se na módní pantofle na léto 2021 a poradíme Vám, jak je nosit.  

Pantofle na léto 2021 - ty boty mají mnoho jmen

Pantofle je druh bot o otevřené konstrukci, které se vyznačují odhalenou patou a přední částí vyrobenou nejčastěji z minimalistických pásků. V takové verzi dámské pantofle připomínají letní a lehké stylizace, ideální pouze v horké dny. Ve skutečnosti však, pod nápisem „módní pantofle na léto 2021“ se skrývá mnohem, mnohem víc. Pantofle na podpatku připomínají neformální eleganci. 

Ty na lehké podrážce z korkového dubu krásně doplní volnější a každodenní stylizace. Na druhou stranu, pokud hledáte model ideálně odpovídající současným trendům, a nejste fanoušky vysokých podpatků, klidně si můžete vybrat pantofle na klínku nebo pletené platformě. Zdánlivě minimalistické modely zakončené kovovou ozdobou nebo mašličkou ideálně doplní dokonce i ty elegantnější stylizace. V takové verzi, módní pantofle na léto 2021 nebudou spojovány pouze s pláží nebo bazénem, a připomenou vkusnější outfity přímo z pařížských módních mol. 

ELEGANTNÍ BÉŽOVÉ DÁMSKÉ ŽABKY Z VELUROVÉ KŮŽE / MODEL 74037-64

Elegantní letní pantofle překonáním schématu 

Móda ráda překračuje přijaté konvence a překonává bariéry a tím dokazuje, že může prakticky cokoliv. Toto není přehnané tvrzení, protože módní trendy i když se systematicky mění, rády se míchají, prolínají a vzájemně doplňují. Je to úplně stejné jako u elegance, pokud jde o oblečení. Zdá se, že elegance nedává příliš mnoho svobody, ale dává. Pravdou je, že dokonce i k nejelegantnější stylizaci můžete vybrat elegantní letní pantofle, které ji vůbec neubírají na eleganci a vkusu. Pokud si vyberete módní pantofle na léto 2021 hrdě nošené na podpatku, stvoříte jak elegantní, tak i letní stylizaci. 

Módní pantofle na léto 2021, nebo proč se vyplatí vsadit na korek

Pro ženy hledající trošku casualové a zároveň šíleně pohodlné řešení pro každý den, ideálním nápadem budou ty plnější a vyrobené z velurové štípenky módní pantofle na léto 2021. Měkká podšívka vyrobená z kombinace kozí a vepřové kůže zajistí nejvyšší komfort nošení, a pozornost bude přitahovat subtilní dekorace v podobě umístěných na přední části nohy kovových průchodek. Hitem, který pofrčí toto léto, jsou podrážky vyrobené z korku, který se může pochlubit nejen lehkostí, ale především vodotěsností a výjimečnou odolností proti oděru.

Pokud hledáte módní řešení, které bude krásně vypadat ve spojení s kraťasy, ale také i skvěle doplní lehkou stylizaci s maxi šaty v hlavní roli, podívejte se na nabídku Wojas, kde se nejnovější trendy plynule prolínají s pečlivostí o kvalitu a pohodlí používání.  

SVĚTLE HNĚDÉ DÁMSKÉ ŽABKY Z KVALITNÍ VELUROVÉ KŮŽE / MODEL 74033-63

Nejlepší z nejlepších - pantofle na léto 2021 v městském stylu

Mohlo by se zdát, že v letošních trendech vládnou pouze elegantní letní pantofle. Takové se subtilní ozdobou, pletenými pásky nebo na vysokém podpatku. Nic takového! Ty jsou však pouze úvodem a předehrou k tomu, co najdeme na polici s názvem „módní pantofle léto 2021“. 

Módní sloupek, pohodlný klínek nebo univerzální korek, to není všechno! Dámské pantofle na ploché podrážce s proplétajícími se pásky nebo černo-bílé pantofle se zvířecími motivy je nabídka pro ženy hledající módní boty na letní sezonu, které budou dobře vypadat ve většině casualových stylizacích, a také i budou ideálním doplněním každodenních volnějších outfitů. Pokud k nim vyberete krátké šortky, získají trochu více „městského“ looku. Na druhou stranu, pokud k nim obléknete dlouhé a lehké šaty, stvoříte letní, opravdu romantickou stylizaci. 

SNĚHOBÍLÉ KOŽENÉ DÁMSKÉ ŽABKY S KONTRASTNÍ PODRÁŽKOU / MODEL 74035-59

Módní pantofle na léto: zakrýt něco tak, aby bylo možné něco odhalit 

Léto je čas, kdy se stoupajícími teplotami toho ze svého těla odhalujeme stále více. Krátké kraťasy, odhalená ramena nebo hluboké výstřihy efektně odhalující záda. Stejnými pravidly se řídí módní letní pantofle. Pamatujte však, že jejich výhodou ne vždy jsou odhalené prsty. V této sezoně budou triumfovat dámské pantofle v mokasínovém stylu. Modelům s plnou přední částí a odhalenou patou říkáme mules, tento typ bot do určité míry věrně odráží pohodlné mokasíny, a zároveň je přizpůsoben letním přírodním podmínkám. Vyrobené z nejkvalitnější velurové štípenky ideálně doplní stylizace s volnějšími látkovými kalhotami, ale také i dobře budou vypadat ve spojení s letními šaty. Vždyť protiklady se přitahují! 

Business dress code, takže všechno, co potřebujete vědět na téma formálního oblečení
Předchozí
Business dress code, takže všechno, co potřebujete vědět na téma formálního oblečení
Nejmódnější stylizace s lordsy. K čemu je nosit?
Další
Nejmódnější stylizace s lordsy. K čemu je nosit?