Wpisz i naciśnij enter

Jak nosit dámské mokasíny? Elegantní a casualové stylizace

Jak nosit dámské mokasíny? Elegantní a casualové stylizace

Jaro a léto je doba, na kterou každá žena se netrpělivě těší. Naše stylizace mohou konečně získat lehkost! Shazujeme těžké kabáty a střevíce, a vyměňujeme je za klasické trenčkoty a subtilní modely bot. Jedním z druhů bot, které ideálně doplní náš styl během těch teplých měsíců, jsou mokasíny. Vyrobené s nejvyšší péčí boty značky Wojas jsou nezbytným prvkem jak elegantních, tak i casualových stylizací.

Dámské mokasíny - co je odlišuje od jiných bot?

Dámské mokasíny jsou boty pocházející z pánského stylu, však od mnoha sezon získávají srdce těch žen, které si cení komfort a eleganci. Toto jsou výjimečně stylové boty, které značka Wojas vyrábí jak z lícové nebo lakované kůže, tak i z veluru nebo nubuku. Jejich velkou výhodou je možnost rychlého obouvání, bez nutnosti šněrování nebo zapínání. Pokud správně vybereme ty dámské polobotky, ideálně se přizpůsobí noze. Toto zajišťuje jejich komfortní nošení celý den - nezávisle na tom, zda je nosíme do práce, nebo na procházku. Je třeba zdůraznit, že dámské mokasíny jsou výjimečně univerzálními botami - při vhodném spojení s jinými prvky oblečení, budou vypadat velmi stylově.

SVĚTLE HNĚDÉ DÁMSKÉ ŽABKY Z KVALITNÍ VELUROVÉ KŮŽE / MODEL 74033-63

Jak nosit mokasíny v elegantních stylizacích?

Zajímá Vás, jak nosit mokasíny v elegantní stylizaci? Díky své univerzálnosti a nadčasovosti, tyto boty ideálně vypadají s různými prvky oblečení. Pokud důležitým aspektem je pro Vás výška podpatku, mezi produkty značky Wojas najděte mokasíny o střední výšce sloupku, které díky přítomnosti elegantní, stříbrné ozdobné aplikace jsou vkusnější a jsou ideální pro důležité události.

Klasické tužkové šaty a velurové mokasíny

Elegantní dámské mokasíny, vyrobené z černého nebo tmavě modrého veluru, perfektně doplní stylizaci založenou na tmavých, klasických, tužkových šatech. Pokud si můžete dovolit trošku silnější barevné akcenty, vyberte si béžové šaty a spojte je s černým vypasovaným sakem a dámskými polobotkami v barvě světle hnědé.

ČERNÉ MOKASÍNY DÁMSKÉ S JEMNOU OZDOBNOU MAŠLÍ / MODEL 46025-61

Lakované mokasíny a cigaretové kalhoty s elegantním páskem

Vyberte si lakované mokasíny. Stylizace, které díky nim můžete obohatit, jsou založené na klasických, elegantních cigaretových kalhotách, spojených s kancelářskou košilí v bílé nebo blankytné barvě. Pamatujte, že lakovaná kůže je výjimečně vkusná, ale aby vypadala co nejlépe po dlouhou dobu, je třeba o ni pečovat vhodným způsobem. Boty z tohoto materiálu jsou citlivé na mechanická poškození a vlhkost, proto pamatujte, abyste je otírali měkkým, mírně navlhčeným hadříkem. Doporučujeme také použít přípravek Vernilux, který vrátí botám z lakované kůže jejich výjimečný lesk.

Dámský oblek s černými polobotkami

Jestli se sebou spojíte sako a elegantní kalhoty v černé barvě, stvoříte komplet stejný jako dámský oblek. Bezpochybně Vám dámské černé mokasíny dodávají vkus. Můžete si vybrat jak ty z lakované, tak i lícové kůže. Podívejte se na detaily - umístěná na přední části nohy ozdoba dodá celku charakter. Chcete-li udržet stylizaci ve stylu aktuálních módních trendů, doplníte celek velkými náušnicemi ve stylu klipsů, a vlasy si svažte do hladkého a těsného culíku.

TMAVĚ MODRÉ LETNÍ MOKASÍNY DÁMSKÉ Z VELUROVÉ KŮŽE / MODEL 46011-26

Hodí se dámské mokasín ke casualovým stylizacím?

Chcete vědět jak nosit dámské mokasíny? Casualové stylizace jsou ty stylizace, které nejjednodušším způsobem můžete obohatit tímto typem bot. Prakticky téměř každý model mokasínů v každodenní stylizaci bude vypadat skvěle! Značka Wojas připravila na aktuální sezonu modely v různých barvách. Pro odvážné stylizace dobrým výběrem budou korálové mokasíny, vyrobené z velurové štípenky nebo amarantové, nazouvací mokasíny s třásněmi. 

Džíny a bílá košile

Pokud chcete následovat aktuální módní trendy, můžete spojit se sebou světlé džíny, bílou košili oversize, a také dámské černé, lakované mokasíny. Doplníte celek klasickou, koženou kabelkou přes rameno. Tato stylizace, stejně jako i vybrané k ní boty, je výjimečně univerzální a ideální jak do práce, tak i pro neformální setkání.

Letní šaty a mokasíny

Možná je to tak, že nemáte rády sandály a na letní měsíce preferujete boty, které budou zakrývat nohu. K lehkým šatům s květiny nebo košilovým šatům ideální budou dámské azurové mokasíny, vyrobené z nubuku a měkké kůže, která je výstelkou vnitřku boty. Ažur zajišťuje přístup vzduchu a umožňuje efektní ventilaci. Boty také můžete nosit s neviditelnými, tělovými krátkými ponožkami. 

Jak přizpůsobit boty k jarní, elegantní sukni
Předchozí
Jak přizpůsobit boty k jarní, elegantní sukni
Klasika vždy v módě. Podívejte se na dámské kabelky značky Wojas!
Další
Klasika vždy v módě. Podívejte se na dámské kabelky značky Wojas!