Wpisz i naciśnij enter

Pánské boty casual. Nabídky pohodlných bot na jaro

Pánské boty casual. Nabídky pohodlných bot na jaro

Nezávisle na tom, zda jdeme do práce, nebo jdeme řešit nejdůležitější věci, vždy se staráme o svůj vzhled. Ne každá situace vyžaduje syrové, kancelářské oblečení, ale přesto, zásady týkající se dobrého vkusu, pokud jde o vzhled by měly být dodrženy. Boty vždy jsou jedním z nejdůležitějších prvků doplňujících celek našeho stylu. Vzhledem k tomu, že jaro podněcuje k procházkám, výletům, a cestám, dokonce i těm neočekávaným, pohodlné pánské boty budou základem. 

Pohodlné pánské boty casual

Styl casual je pojem označující každodenní, pohodlné oblečení, obohacené tóny nevynucené elegance. Toto umožní svobodné spojování se sebou prvků oblečení v různých barvách, střizích a o různých strukturách, díky čemuž budete moci tvořit hodně originálních a vkusných stylizací. Ideálním doplněním tohoto stylu jsou módní pánské boty: mokasíny a sneakersy. Kromě toho, že poskytují pohodlí při chůzi celý den, krásně vypadají v pánských stylizacích. Jedním slovem: jsou součástí trendu casual.

S čím nosit pánské mokasíny?

Mokasíny jsou nepochybně už od mnoha sezon velmi módními pánskými botami. Dodávají eleganci, která však není přehnaná, díky čemuž jsou označovány jako univerzální boty. Pánské mokasíny jsou nejčastěji vyráběné z lícové kůže nebo velurové štípenky. To, čímž se odlišují od jiných bot, je charakteristická podšívka kolem svršku, a také i špička ve tvaru písmena U. Jejich dodatečnou výhodou je také i skutečnost, že toto jsou nazouvací boty - nevyžadující šněrování a zapínání. Pánské mokasíny jsou výjimečně pohodlné, protože jsou vybavené plochou podrážkou, a vložka bot je vyrobená z jemné kůže skotu nebo vepřové kůže a textilního materiálu. 

Za zmínku stojí také široký barevný výběr těchto bot - nejběžnější jsou černé, tmavě modré a hnědé, ale pro osoby preferující odvážnější barvy, ideální budou bordové, červené nebo v odstínu světle hnědém, zabarveném do žluta. Pro každého muže, kterému záleží na módním vzhledu, ideálními botami budou právě pánské mokasíny. Stylizace, které díky nim můžete tvořit, určitě budou oceněny.

PÁNSKÉ POLOBOTKY / MODEL 10040-66

Mokasíny spojené s tmavými, látkovými kalhotami

Tmavé, látkové kalhoty, spojené s bílou nebo blankytnou košilí, je stylizace, kterou ideálně doplní velurové mokasíny. Tyto boty můžete nosit během teplejších dnů, protože velur je kůže, která má dobré hygienické vlastnosti. V létě stačí vyměnit dlouhé kalhoty za klasické bermudy a polo tričko, a získáte stylizaci jako z italských, romantických uliček. 

Chino kalhoty, hladké, klasické tričko a kožená bunda

Každé kalhoty, o délce ke kotníkům, ve spojení s mokasíny budou vypadat výjimečně módně. Důležité je, abyste k mokasínům nenosili typické, klasické ponožky, ale vybrali subtilní krátké ponožky, které budou na jedné straně odhalovat klenbu chodidla, a na druhé mu zajistí komfort během nošení. Pokud počasí neumožňuje odhalené kotníky, vyberte si ponožky z tenké pleteniny, určené pro nošení elegantních bot. Mnohem lepší jsou hladké a tmavé, než ty s výraznými vzory. Na jaře ideálním spojením budou černé nebo tmavě modré mokasíny, béžové chino kalhoty, hladké, bílé tričko a kožená, černá bunda. 

PÁNSKÉ POLOBOTKY / MODEL 46042-50

Jak nosit pánské sneakersy každý den?

Pánské sneakersy jsou boty ideální pro casualové stylizace. Převzaté ze sportovního stylu, zajímavým způsobem doplňují každodenní oblečení. Nejčastěji jsou vyrobené z přírodní lícové nebo velurové kůže, však často jsou tvořeny ze spojení různých druhů materiálů. Toto jsou výjimečně pohodlné boty, na ploché podrážce z matriálu, který se vyznačuje odolností a lehkostí. Pánské sneakersy jsou celoroční boty, a proto máte k dispozici velký barevný výběr: od černých, hnědých a tmavě modrých, po bílé. Ty poslední jsou nejčastěji vybíranou barvou bot v jarních a letních měsících. 

Univerzálnost pánských sneakersů

Ty pánské casualové boty jsou nejuniverzálnějším druhem bot. Prakticky každá stylizace stvořená s jejich pomocí bude vypadat vkusně a elegantně. Sneakersy jsou typickými botami k pánským džínům, nejčastěji spojovanými s ležérním tričkem nebo košilí. Pánské bílé casualové boty jsou nejčastěji vybírané muži na jaře a v letě, když je můžeme spojovat se světlými prvky oblečení.  

PÁNSKÉ POLOBOTKY / MODEL 10021-73

Jak pečovat o pánskou obuv na jaře?

O boty pro každý den, takové jako mokasíny a sneakersy, musíme pravidelně pečovat. Způsob péče o boty se vybírá v závislosti na druhu kůže, ze které jsou dané boty vyrobené. Pokud pánské casualové boty byly vyrobeny z lícové kůže, je třeba je zabezpečit vhodným přípravkem před prvním použitím. Díky tomu budou boty odolnější vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Aby boty vypadaly po dlouhou dobu jako nové je třeba používat krém, přizpůsoben barvou ke konkrétním botám. Krém je třeba nanášet houbičkou přiloženou k přípravku, nebo měkkým hadříkem. Asi po 10 minutách, když krém vyschne, boty můžete vyleštit měkkým kartáčkem. 

V obchodu Wojas máme široký výběr pohodlných a především univerzálních pánských bot. Nezávisle na tom, zda hledáte boty pro každý den, nebo pro zvláštní příležitost, u nás najděte to, co hledáte. Nadčasové, pohodlné a vysoce kvalitní - toto jsou charakteristické vlastnosti bot Wojas!

Boty k šatům. Přehled bot plochých a na podpatku
Předchozí
Boty k šatům. Přehled bot plochých a na podpatku
Jak přizpůsobit boty k jarní, elegantní sukni
Další
Jak přizpůsobit boty k jarní, elegantní sukni