Wpisz i naciśnij enter

Pohodlné jehlové podpatky - jaké vybrat a na co se před nákupem zaměřit?

Pohodlné jehlové podpatky - jaké vybrat a na co se před nákupem zaměřit?

Jsou nadčasové a neuvěřitelně ženské, navíc zeštíhlují postavu a krásně zdůrazňují nohy. Při mnoha příležitostech jsou boty na vysokém podpatku dokonce nezbytným prvkem stylizace. Mohou jít jehlové podpatky a pohodlí ruku v ruce? Samozřejmě! Jak koupit dobré jehlové podpatky? Doporučujeme, jaká kritéria zohlednit při výběru ultra ženských a pohodlných podpatků!

Pohodlné jehlové podpatky - jak si vybrat boty, které se budou příjemně nosit?

Pohodlné jehlové podpatky? Je to možné! Aby boty na podpatku byly nejen módní, ale také pohodlné na nošení, stačí si zapamatovat několik jednoduchých pravidel, díky kterým bude používání této dámské obuvi skutečným potěšením. Doporučujeme, na co se při nákupu podpatků zaměřit.

Materiál a vložka 

Pohodlné jehlové boty jsou vyrobeny z přírodní lícové kůže nebo veluru. Přírodní materiál mění při chůzi svůj tvar, takže se dokonale přizpůsobí Vašemu chodidlu. Tím se kůže liší od syntetických materiálů, které nejsou pružné, a proto často způsobují bolestivé odřeniny. Milovníkům pohodlí doporučujeme boty na podpatku se stélkou, která je rovněž vyrobena z přírodní kůže. Nejenže je měkká, ale také dokonale absorbuje vlhkost a poskytuje noze lepší oporu. Speciální polštářky minimalizují nepohodlí v oblasti nártu a paty, takže se noha neunaví tak rychle ani při dlouhé chůzi na podpatcích.

Velikost podpatků 

Důležitá je také velikost obuvi. Pohodlné jehlové boty jsou boty, které se dokonale přizpůsobí velikosti chodidla. Příliš malá obuv na nohu tlačí a způsobuje otlaky, zatímco příliš velká obuv z nohy padá. Při výběru správné velikosti se řiďte délkou stélky uvedenou výrobcem v tabulce velikostí. Změřte si nohu - postavte se na kus papíru a požádejte někoho blízkého, aby Vám ji obkreslil. Tak zjistíme, jakou velikost objednat, aby byly naše vysněné jehlové podpatky také pohodlné. Pokud se však z jakéhokoli důvodu rozhodnete boty vrátit, máte na to v našem obchodě 30 dní bez ohledu na důvod. 

Konstrukce podpatku 

Důležitým faktorem je také umístění jehlového podpatku. Stabilnější leží spíše uprostřed paty než na jejím konci. Chystáte se koupit své první boty na jehlovém podpatku? Nejpohodlnější volbou budou bezpochyby boty na nižším sloupku. Jedná se o velmi pohodlné podpatky, protože široký sloupek umožňuje rovnoměrné rozložení hmotnosti těla na chodidlo. Samotný podpatek boty by měl být nakloněn pod úhlem 90 stupňů a stát pevně na rovném povrchu. V opačném případě se může podpatek zlomit, naše kroky nebudou stabilní a spodní část se bude nerovnoměrně odlupovat.

Tvar špičky 

Dámské jehlové boty jsou boty, jejichž špičky mohou nabývat různých tvarů. Nejoblíbenější z nich je špičatá špička, kterou mohou bez obav používat majitelky úzkých chodidel. Pro široká nebo citlivá chodidla jsou vhodnější pohodlné dámské jehlové boty s hranatou špičkou. Díky většímu prostoru ve spodní části boty nebudou prsty nadměrně stlačovány. Konečnou úpravou obuvi je mandlová špička, která skvěle kombinuje pohodlí a eleganci. 

Pohodlné jehlové podpatky - jak vybrat podpatky, aby odpovídaly dovednostem?

Pohodlné dámské jehlové podpatky jsou boty, které odpovídají i našim dovednostem. Pravidlo je jednoduché - čím vyšší podpatek, tím méně stabilní bota. Pokud tedy nepraktikujete každodenní chůzi na podpatcích, odpusťte si několikacentimetrové jehlové podpatky. Optimální výška pohodlných jehlových podpatků je 5 až 8 cm. Máte pochybnosti, zda se udržíte na vysokých podpatcích? Existuje jednoduchý způsob, jak zjistit, jak vysoký podpatek nám bude vyhovovat. Postavte se na špičky - výška, ve které se v této pozici cítíte pohodlně, napoví, jak vysoké jehlové podpatky budou vhodné. Všimněte si také, zda mají boty pásky. Vybavené nimi pohodlné jehlové podpatky lépe drží nohu - proto mohou být zejména na začátku Vašeho dobrodružství s tímto typem obuvi skvělou koupí.

Pohodlné dámské jehlové boty od značky Wojas

Jak získáte záruku, že Vaše jehlové podpatky budou určitě pohodlné? Kupujte obuv od osvědčeného výrobce, například značky Wojas. Nabízíme koženou obuv nejvyšší kvality - pečlivě navrženou a řemeslně zpracovanou s ohledem na maximální pohodlí a trvanlivost používání. Naše kolekce zahrnuje klasické jehlové podpatky v černé, červené a béžové barvě i jedinečné zlaté a stříbrné podpatky. Nabízíme boty z lícové kůže a veluru, hladké i s ozdobami - v podobě krystalů a řetízku kolem kotníku, a s různou výškou podpatku.

Krásné a pohodlné podpatky jsou jedním ze základních prvků nadčasového ženského šatníku. Mimo jiné z nich můžete vytvořit dámský podzimní look do práce i na každý den - inspirujte se našimi návrhy!

Záleží Vám kromě dokonalého vzhledu také na vysokém komfortu Vaší obuvi? Podívejte se na nejpohodlnější jehlové podpatky v nabídce značky Wojas. Díky široké škále stylů, bohaté paletě barev a plnému výběru velikostí si můžete vybrat dokonalý pár kožené obuvi, který nebudete chtít sundat z nohou!

Jak se obléknout na obchodní schůzku? Podívejte se na návrhy stylizací
Předchozí
Jak se obléknout na obchodní schůzku? Podívejte se na návrhy stylizací
Jaké boty zvolit k chino kalhotám? Návrhy pro ženy a muže
Další
Jaké boty zvolit k chino kalhotám? Návrhy pro ženy a muže