Wpisz i naciśnij enter

Dámské podzimní stylizace do práce a pro každý den

Dámské podzimní stylizace do práce a pro každý den

Podzim se rychle blíží. Než se ale chladné dny nadobro usadí, pojďme si projít obsah našich skříní. Je nejvyšší čas sestavit oblečení, která Vám pomůže vytvořit módní a pohodlné podzimní stylizace pro každou příležitost. Zde jsou nejzajímavější podzimní stylizace do práce a pro každý den!

Podzimní stylizace do práce ve stylu smart casual

Ve většině kanceláří se dnes upouští od formálního oblečení a přechází se k udrženému ve stylu sportovní elegance oblečení smart casual. Podzim je ideální dobou pro experimentování s nimi - díky vrstvení oblečení můžete si jednotlivé prvky libovolně vyměňovat a dosáhnout tak různých efektů. Jak stvořit podzimní stylizaci o poloformálním charakteru? Je to jednoduché!

Dámské podzimní stylizace ve stylu smart casual jsou založeny na jednom prvku šatníku, který dodává volnějším outfitům trošku elegantní charakter. V této roli ideální je pletené sako nebo příjemný na dotek kardigan, a pod něj jednoduchý top nebo tričko. Pro spodní díl zvolte klasické cigaretové kalhoty nebo džíny s rovnými nohavicemi. Celý vzhled nejlépe doplní klasické boty typu sneakers, kožené polobotky nebo teplejší boty.

Městská pohoda v každodenních podzimních stylizacích

Podzimní stylizace na procházky nebo pochůzky po městě musí být především pohodlné. Ve dnech s nepředvídatelným počasím Vám pohodlí zajistí mimořádně módní v posledních sezónách styl athleisure. Jeho název, který vznikl kombinací slov athlete (sportovní) a leisure (odpočinek), dokonale vystihuje myšlenku kombinace sportovního a casualového stylu.

Jaké prvky použít k vytvoření podzimní stylizace ve stylu athleisure? Ve Vaší skříni by v tomto ročním období neměly chybět elastické kalhoty vyrobené z příjemného materiálu. Ideálním základem neformálních sportovních outfitů jsou zejména legíny a tepláky, které můžete libovolně kombinovat s klasickými basicovými tričky v různých barvách. Chcete-li rozbít typicky sportovní look, oblečte si místo pletených kalhot volné džíny typu mom jeans. Sportovní mikina a bunda do deště jsou také nezbytnou součástí šatníku milovnice městského volného stylu. Jako obuv doporučujeme dámské boty typu sneakers.

Klasické a ženské podzimní stylizace pro zvláštní příležitosti

Podzimní stylizace pro velké večírky jsou pro mnoho lidí výzvou. Jejich složení komplikuje počasí, které může být v tomto ročním období velmi nepředvídatelné. Abyste si při vytváření dámských podzimních stylizací pro zvláštní příležitosti zajistili tepelný komfort a zároveň vypadali fenomenálně, vyplatí se sáhnout po poněkud vestavěnějších modelech šatů. Ideální pro tuto roli jsou košile s lodičkovým výstřihem nebo stojáčkem, delšími rukávy a ze silnějšího materiálu, jako je velur, žakár nebo tvíd. Slavnostní charakter ultra módním midi a maxi šatům dodávají bufetová ramena, řasení v pase nebo asymetrické volány, které zdůrazňují postavu.

Podzimní stylizace se šaty v hlavní roli doplní nejen ženské dámské jehlové podpatky, ale také dobře zvolená horní část. K elegantnímu outfitu se hodí dlouhý kabát až na zem nebo kratší kabát krabicového střihu. Zajímavého efektu lze dosáhnout také s módním kožichem nebo štólou nošenou k dlouhým šatům, nebo dokonce s ramonskou bundou, která dodá Vašemu outfitu s tylovými šaty trochu expresivnosti.

Podzimní stylizace - jaké doplňky a příslušenství si k nim vybrat?

Podzimní stylizace do práce a pro každý den je také šikovné kombinování oblečení s doplňky a příslušenstvím. V tomto ročním období oživí Vaše oblečení pokrývky hlavy, jako jsou hravé barety a bekovky, oversize čelenky a vzorované šátky o elegantním charakteru. Módní podzimní stylizace jsou také dámské kabelky - od malých sáčků na drobnosti až po objemné nákupní tašky, do kterých se vejde vše potřebné.

Mezi doplňky, které zvýrazní Vaše podzimní stylizace, pozornost přitahují také šperky - nutně ve velkých velikostech a překvapivých podobách. Náušnice s geometrickými ozdobami, masivní náramky a XXL přívěsky jsou dokonalými podzimními akcenty. Na významu získají také originální brože nošené k teplým svetrům a pelerínám.

Jaké jsou módní boty na podzim?

Módní boty letošního podzimu budou hlavní ozdobou teplých stylizací. V nadcházející sezóně vsaďte na klasiku - bílé a černé dámské boty typu sneakers. Vyznačující se zajímavým designem modely můžete nosit jak v každodenní verzi athleisure, tak i k smart casualovým podzimním stylizacím do práce. Nazouvací mokasíny, loafersy a oxfordky jsou za slunečného dne ideální ke kancelářskému dress code.

Podzimní stylizace pro chladnější dny doplňují teplé kožené dámské polobotky o univerzálním charakteru, kozačky s nařaseným svrškem, šněrovací kotníkové botičky a masivní workery, které vypadají skvěle společně s ramonskou bundou a dlouhým kabátem. Kromě jehlových podpatků můžete k šatům nosit také lodičky a boty na vysokém podpatku.

Podzim má svá vlastní pravidla - i v módě. Obrovská nabídka prvků oblečení pro toto roční období znamená, že dámské podzimní stylizace nemusí být nudné. Jejich sestavení znamená nejen výběr teplého a pohodlného oblečení, ale také bot přizpůsobených dané příležitosti. Módní obuv pro letošní podzim - v široké stylistické a barevné nabídce - představujeme v bohaté nabídce Wojas!

Černé stylizace - hodí se pro všechny příležitosti? Zjistěte, kterým barvám se v kombinaci s černou barvou vyhnout
Předchozí
Černé stylizace - hodí se pro všechny příležitosti? Zjistěte, kterým barvám se v kombinaci s černou barvou vyhnout
Vydejte se na podzim do hor! Zjistěte, jak se připravit na výlet do hor
Další
Vydejte se na podzim do hor! Zjistěte, jak se připravit na výlet do hor