Wpisz i naciśnij enter

Bílé svatební boty? Vynikněte a vsaďte na fuchsiové, červené nebo žluté!

Bílé svatební boty? Vynikněte a vsaďte na fuchsiové, červené nebo žluté!

Bílé šaty? Čistá klasika! Bílé svatební boty? Nepovinné! V tento den Nevěsta musí vypadat dokonale - od hlavy až k patě. Podle tradice by měla být svatební stylizace udržená v čisté bílé barevné verzi, případně subtilně krémové. Móda ze Spojených států však v Polsku zapouští stále silnější kořeny a způsobí, že - ovšem - hvězdou, která v tento den září je Nevěsta, ale její stylizace vůbec nemusí být jednobarevná. Boty na svatbu v barvě odpovídající šatům, jsou stále módním, ale už nepovinným řešením. 

Svatební boty s extravagantním prvkem, tj. nejen bílá barva 

Každá Nevěsta se chce v tento den cítit výjimečně a vypadat fenomenálně - jako princezna. Ta tradiční se obvykle objevuje ve sněhobílých šatech, se kterými ideálně harmonizují svatební boty. Moderní princezna při výběru bot na svatbu, může do svého svatebního vzhledu vnést trochu barvy. Subtilnější, a dokonce i určitě výraznější. Svatební boty v barvě pastelově růžové nebo barvě subtilního blankytu, krásně harmonizují s jednotným barevným provedením šat Nevěsty, ale stále zůstávají neobjeveným stylistickým klenotem. Stále budou v pozadí. 

Při výběru bot na svatbu v barvě energetické fuchsiové, červené nebo sluneční žluté, dodáme celé kompozici extravagantní prvek, který krásně zdůrazní výjimečný charakter celé stylizace, a zároveň bude přitahovat pozornost. 

ŽLUTÉ DÁMSKÉ LODIČKY NA PODPATKU S IMITACÍ HADÍ KŮŽE / MODEL 35042-58

Zdánlivý nesoulad, tj. boty na svatbu s charakterem

Ještě nedávno, při výběru svatebních bot jsme se zaměřovaly nejen na jejich vhodný odstín, ale také i strukturu nebo doplňky. Boty musely dokonale harmonizovat s šaty Nevěsty, a tvořit spolu téměř ideální duo. Tyto dny, kdy byly pouze nezbytným doplňkem k svatební stylizaci, pomalu odcházejí. Dnes stále více svatební boty svou důležitostí a hodností drží krok s pohádkovými svatebními šaty. Přesně proto, dámské svatební boty jsou stále výraznější a charakternější. Výběr bot na jehlovém podpatku na svatbu v barvě odpovídající kytici Nevěsty nebo kravatě Ženicha, je ideálním způsobem prolomení monochromatické stylizace.

VÝRAZNÉ SEXY DÁMSKÉ LODIČKY V ČERVENÉM PROVEDENÍ / MODEL 9361-55

Barevná Nevěsta: boty na svatbu v nepřehlédnutelných barvách

V případě výběru svatebních bot ve výrazné barvě zajistěte ve svém okolí akcent, na který budou navazovat. Dámské červené boty na jehlovém podpatku budou krásně harmonizovat tředa s růžemi v naší kytici. V případě výběru svatebních bot v silné fuchsiové barvě zajistěte, aby například v knoflíkové dírce Ženicha byl akcent v přesně stejném odstínu. Díky tomu celek získá moderní a pozoruhodně soudržný vzhled. Při hledání bot na svatbu v originální a nepřehlédnutelné barvě, podívejte se na nabídku firmy Wojas. Boty vyrobené z nejkvalitnější kůže jsou zárukou komfortu a pohodlí, což má dnes cenu zlata. 

LETNÍ SANDÁLKY VE ŽLUTÉ BARVĚ S IMITACÍ KROKODÝLÍ KŮŽE / MODEL 76070-58

Boty na jehlovém podpatku na svatbu nebo sandály na podpatku? Pohodlné dámské svatební boty

Výběr svatebních bot ve výrazných a živých barvách nenutí vzdát se ozdob. V případě výběru trošku avantgardní stylizace a šatů s efektním spodním dílem, asymetrickými výřezy nebo bohatě zdobenou vlečkou, můžete zachovat podobný styl bot. Ideálně tedy budou vypadat svatební boty na jehlovém podpatku v barvě se subtilními ozdobami, které jim dodávají jedinečný šmrnc. Budou však jehlové podpatky jedinou správnou volbou? Ne nutně.

Je všeobecně známo, že svatební boty jsou bílé. Podobné přesvědčení platí i pro jejich typ. Svatební móda se stále více vymyká normám a stejně jako je bílý nahrazený barvou, tak i klasické jehlové podpatky nebo plné lodičky mohou být nahrazeny sandály na podpatku. Ve svatebním doprovodu krásně budou vypadat ty bohatě zdobené, s efektním vázáním kolem kotníku. Při výběru bot na svatbu - boty na jehlovém podpatku nebo módní sandály - dejte si pozor na ještě jedním otázku. Když si vybereme barevné boty, můžeme si být jisti, že je použijeme více než jednou také i ke každodenním stylizacím, zatímco málokdy budeme mít příležitost nosit bílé, klasické boty na jehlovém podpatku. 

MODRÉ DÁMSKÉ LODIČKY NA PODPATKU Z KVALITNÍ VELUROVÉ KŮŽE / MODEL 35042-66

Něco nového, ale pohodlného: svatební boty pro Nevěstu po „pracovní době“

Něco nového, něco starého, něco modrého a něco půjčeného - svatební pověry se mohou množit a zdokonalovat. Pokud jde o téma svatebních příprav, pamatujte také na to, že boty na svatbu by neměly být botami přímo z obchodního regálu. Musí být pohodlné a vyzkoušené. Nicméně -  opatrnosti nikdy nezbývá, takže dokonce i Nevěsta po „pracovní době“ může nahradit svatební boty pohodlnými dámskými baleríny, které její umožní komfortní zábavu až do rána. Ženy, které chtějí jít o krok dál a ještě více zdůraznit svůj moderní přístup k módě, mohou se také rozhodnout pro tenisky nebo módní sneakersy.

Pantofle nejen na pláž! Podívejte se, v jakých pánských stylizacích na léto budou skvěle vypadat
Předchozí
Pantofle nejen na pláž! Podívejte se, v jakých pánských stylizacích na léto budou skvěle vypadat
Jaké boty na dovolenou? Podívejte se na nabídky od značky Wojas
Další
Jaké boty na dovolenou? Podívejte se na nabídky od značky Wojas