Wpisz i naciśnij enter

Oblečení na křtiny. Podívejte se, co si vzít na sebe, a inspirujte se

Oblečení na křtiny. Podívejte se, co si vzít na sebe, a inspirujte se

Křtiny jsou jedinečnou oslavou, kde každý prvek – od obřadu přes výzdobu až po oblečení hostů a rodičů – hraje důležitou roli. Zajímá Vás, co si vzít na křtiny, abyste vypadali elegantně a vhodně pro tuto příležitost? Zde jsou naše návrhy na stylizace na křtiny pro hosty a maminku křtěného dítěte.

Oblečení na křtiny – návrhy pro hosty

Máte v kalendáři událost, jako je křest? Stylizace pro tuto příležitost by měly kombinovat pohodlí a eleganci. Nejlepší je zvolit klasické kombinace, ale to neznamená, že oblečení na křtiny nemůže být trendy.

elegantní dámský styling na křest
kostkované kalhoty a černé vysoké podpatky - volba pro křest

Klasická stylizace se šaty

Jak se obléknout na křtiny jako host? Nejlepší je zvolit elegantní, ale tlumenou stylizaci. Perfektní volbou jsou klasické šaty ke kolenům v tlumených pastelových barvách. Šaty můžeme sladit s elegantními botami – mohou to být sandály na podpatku v nude barvě, které podtrhnou elegantní charakter stylizace. 

styling s volnými hnědými křestními šaty

Dámský oblek

Jak se obléknout na křtiny, pokud chcete zůstat trendy? Vyberte si dámský oblek v mátové nebo pastelově růžové barvě – absolutní hit této sezóny! Vzhled doplňte dámskými mokasíny nebo lodičkami na jemném podpatku a kabelkou v nude barvě na jemném řetízku. 

styling s černým dámským oblekem na křest

Stylizace pro horké dny

Pokud Vás zajímá, jak se obléknout na křtiny jako host, když je opravdu horko, doporučujeme zvolit stylizaci s šaty v maxi délce v pastelové barvě. V kombinaci s pletenou kabelkou, která tuto sezónu slaví módní triumfy, získáte stylizaci, která Vás ohromí. Celý look skvěle doplní sandály na podpatku. Pro větší pohodlí si můžete vybrat model na širším sloupku – Vaše noha tak získá stabilní základ. Tuto sezónu kralují sandály s jemným zdobením. Z nabídky Wojas doporučujeme zejména modely s jemnou sponou, která oživí celou stylizaci.

styling s béžovými křestními šaty

Co si obléci na křtiny? Stylizace pro maminku dítěte

Jak se obléct na křtiny jako maminka? Pro matku pokřtěného dítěte je to nejen výjimečný, ale také emocionální den. V takovém případě je nejlepší zvolit oblečení, které je nejen elegantní, ale také pohodlné. 

elegantní dámský křestní set
dámské béžové mokasíny na křest

Stylizace s maxi šaty

Jak se obléknout na křtiny svého dítěte? Ideální volbou jsou dlouhé, lehké šaty ze vzdušné látky v pastelovém nebo béžovém odstínu. Vyberte si prodyšný materiál, který Vám zajistí pohodlí. Doplňte je elegantními, ale pohodlnými botami – mohou to být například baleríny nebo sandály s malým podpatkem. K maxi šatům se skvěle hodí také měkké sandály na platformě od značky Wojas. Nejenže krásně podtrhnou celkový vzhled, ale také poskytnou tolik potřebné pohodlí v tento důležitý den. Módním hitem letošní sezony jsou navíc boty na klínku a platformě. Pokud jde o doplňky, doporučujeme jemné šperky a malou elegantní kabelku, která dokonale doplní celou stylizaci. 

Stylizace s maxi šaty

Sada v boho stylu

Pokud zvažujete, co si vzít na křtiny svého dítěte zvažte kombinaci halenky se sukní. Takové soupravy jsou v této sezóně velmi trendy. Jemná halenka v boho stylu v kombinaci s tužkovou maxi sukní je pro tento typ příležitosti ideální. Vzhled doplňte sandály s plochou podrážkou – těmi s ozdobnými pásky nebo pohodlnými balerínami v nude barvě. 

černé dámské sandály s řemínky na křest

Dámský oblek a mokasíny

V našich návrzích, jak se obléknout na křtiny jako maminka dítěte nesmí chybět oblek! Jedná se o jeden z nejvýraznějších trendů letošního roku a křtiny jsou ideální příležitostí, jak ho využít. Pro křtiny dítěte je nejlepší zvolit oblek ve světlých, pastelových barvách. V horkých dnech můžete zvolit stylizaci založenou na oblekových kalhotách v kombinaci s košilí a mokasíny. Doplňte vzhled módní baguette taškou této sezóny, která je nejen stylová, ale také objemná.

dámské černé pány na křest

Klasika a elegance

Jak se obléknout na křtiny svého dítěte, pokud chcete elegantní a klasickou stylizaci? Na našem seznamu nesmí chybět návrh s vypasovanými midi šaty, které se skvěle doplňují s jehlovými podpatky. Tato velmi ženská stylizace je skvělou volbou pro dámy, které se cítí pohodlně v botách na vysokém podpatku. Nezapomeňte, že v tak důležitý den je důležité také pohodlí. Ideálním doplněním takové stylizace jsou jemné šperky a elegantní kabelka s řetízkem.

styling s fialovým dámským oblekem na křest
béžové sandály na vysokém podpatku na křest

Doufáme, že Vám tyto návrhy rozptýlí Vaše pochybnosti o tom, jak se obléct na křtiny. Doporučujeme klasické a minimalistické stylizace, které jsou vhodné pro tuto zvláštní příležitost. Volte tlumené barvy, vyhněte se křiklavým vzorům a především nezapomeňte na pohodlnou obuv.

Podívejte se také na náš článek, ve kterém Vám poradíme, jak se obléknout na první narozeniny dítěte.

Jak se obléknout na pracovní pohovor? Zjistěte si klíčová pravidla
Předchozí
Jak se obléknout na pracovní pohovor? Zjistěte si klíčová pravidla
Jaké boty se hodí k hnědým šatům?
Další
Jaké boty se hodí k hnědým šatům?