Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty na dovolenou? Podívejte se na nabídky od značky Wojas

Jaké boty na dovolenou? Podívejte se na nabídky od značky Wojas

Plánujete dovolenou? Toužíte po blaženém lenošení na pláži a po procházkách při západu slunce. Nebo se chystáte na aktivní dovolenou a pěší turistiku v horách? Nezávisle na typu odpočinku, destinací a letním outfitu, musíte mít místo ve svém zavazadle na boty na dovolenou. Jaké boty na dovolenou si vybrat, aby byly univerzální, módní a pohodlné? 

Boty na dovolenou: informace o botách pro každou příležitost

Zavazadla na dovolenou bohužel nemají druhé dno. Mají určitá omezení, která nám brání vzít si celý šatník. Můžeme se obejít bez několika párů bot na jehlovém podpatku v různých barvách, ale nesmíme zapomínat na základní letní vybavení, kterým jsou pohodlné boty na dovolenou. Takové, které budou ideální jak pro procházky po pláži, poznávání města nebo na elegantnější večeře. Během prázdninového výletu, neocenitelné jsou také pohodlné boty na dovolenou v sportovním stylu - nejen pro aktivní! Jaké boty si tedy vzít na dovolenou, aby fungovaly za různých okolností a hodily se k mnoha outfitům? Pro usnadnění, značka Wojas připravila základní informace na téma obuví, které by se mělo najít v každém zavazadle. 

ŽABKY DÁMSKÉ / MODEL 74039-52
ŽABKY DÁMSKÉ / MODEL 74038-65

Jaké boty na dovolenou? Dámské pantofle je základ

Pohodlné dámské pantofle nebo módní sandály? Elegantní klínky nebo římské ploché sandály? Vysoké jehlové podpatky nebo pantofle v mokasínovém stylu? Když myslíme: na "dovolenou“, první myšlenka, která nás napadne, je především písečná pláž a teplé moře. Vrcholem blažené lenosti bude romantická procházka podél pobřeží a večeře v přímořské restauraci. Každá z těch příležitosti vyžaduje trošku jiný outfit. Její doplněním budou vhodně vybrané boty na dovolenou. Ve svém zavazadle byste měly mít pohodlné dámské pantofle nebo sandály. Poněkud omezení kapacitou zavazadel na dovolenou, vyberme si univerzální pantofle ideální pro různé příležitosti. Ideálním výběrem, který bude krásně vypadat jak během procházky po pláži, a také i neformální procházky po městě, jsou pantofle s azurovým páskem, subtilní kovovou ozdobou, nebo také i širokými pásky na módním vysokém podpatku. Když si je vyberete, můžete si být jistí, že budou nejen módními a univerzálními, ale především výjimečně pohodlnými botami pro léto. 

HNĚDÉ KOŽENÉ SANDÁLY DÁMSKÉ S PŘEPÁŽKOU NA PALEC / MODEL 76048-52

Dámské sandály na dovolenou, tj. univerzálnost v módním stylu

Hledajíc odpovědi na otázku: jaké boty si vzít na dovolenou, věnujte pozornost především komfortu a pohodlí. Dámské pantofle na ploché podrážce je absolutní must have. Pokud se však na vyvýšené platformě cítíte jistěji, a kromě toho potřebujete efektní doplnění večerní stylizace, můžete se pokoušet o módní v této sezoně pantofle na podpatku nebo pohodlném klínku. Vhodným výběrem budou také dámské sandály, které ideálně doplní denní stylizaci, ale ideální budou také k trošku elegantnějšímu looku na večerní večeři. Chcete, aby léto pokračovalo, vyberte si efektní sandály na sloupku v jasné, prázdninové barvě. Na webové stránce Wojas najdete modely vyrobené z nejkvalitnějších materiálů. Takové, které kromě výjimečně módního designu se vyznačují absolutním pohodlím a komfortem nošení. 

ŽABKY DÁMSKÉ / MODEL 74047-66

Jaké boty si vzít na dovolenou? Něco nejen pro sportovce 

V létě rádi objevujeme stále více. Přiměřeně k letní stylizaci, vybíráme také otevřené boty. Víme však velmi dobře, že počasí je vrtkavé, proto také, dokonce i když jsme na dovolené, vhodné budou trošku plnější boty. Univerzálním řešením, ideálně harmonizujícím jak s krátkými šortkami, letními maxi šaty nebo kalhotami typu joggers budou dámské pantofle v mokasínovém stylu. Značka Wojas nabízí modely vyrobené z velurové štípenky, v krásných letních barvách, které ideálně harmonizují s prázdninovými stylizacemi. Pokud hledáte něco uvolněnějšího, klidně si můžete vybrat pohodlné tenisky. Pokud se chystáte na dovolenou, sbalte také typicky sportovní boty. Nezávisle na tom zda plánujete ranní jogging podél pobřeží, putování údolím nebo prostě městské procházky, pohodlné sneakersy budou naprosto nezbytné. Navíc, tohoto typu boty budou vhodné také i pro cestování. 

ŽABKY DÁMSKÉ / MODEL 74039-53
HNĚDÉ KOŽENÉ DÁMSKÉ ŽABKY S BÍLOU PODRÁŽKOU / MODEL 74044-52

Pohodlné boty na dovolenou: jaké boty si vybrat na léto?

Odpověď na otázku: jaké boty budou vhodné na dovolenou, je banální. Musí to být především výjimečně pohodlné boty, zajišťující nejvyšší komfort nošení a bezpečnost pro naše nohy. Doplněním úspěchu jsou boty navržené v souladu s nejnovějšími trendy módy. Právě takové boty jsou vyrobené pod obchodní značkou Wojas. Přírodní lícová, velurová kůže nebo nubuk - jsou nejkvalitnější materiály, které jsou mimořádně šetrné k pokožce. Ideálně se přizpůsobují tvaru chodidla a chrání proti bolestivým odřeninám. Pamatujte také, že pohodlné boty na dovolenou jsou boty zajišťující vhodnou ventilaci, díky které se noha nebude potit dokonce i za nejteplejšího počasí.

Bílé svatební boty? Vynikněte a vsaďte na fuchsiové, červené nebo žluté!
Předchozí
Bílé svatební boty? Vynikněte a vsaďte na fuchsiové, červené nebo žluté!
Dámské pracovní boty - jaké modely vybrat, aby byly pohodlné a vypadaly elegantně?
Další
Dámské pracovní boty - jaké modely vybrat, aby byly pohodlné a vypadaly elegantně?