Wpisz i naciśnij enter

Jak nosit pánské sandály v letě?

Jak nosit pánské sandály v letě?

Pánské letní stylizace bez sandálů neexistují. Ačkoli ty - ve světě pánské módy - jsou poněkud kontroverzní (a to nejen kvůli věčnému dilematu týkajícímu se ponožek nošených v sandálech), umožňují stvořit prázdninový a neformální look, ideální praktický pro každého muže. Jaké pánské sandály si vybrat na léto? S čím nosit pánské sandály? Jak nosit takový druh bot, a jakým kombinacím se vyhnout? Rozptýlíme veškeré pochybnosti! 

Zřejmá nezřejmost, aneb pánské sandály

V dámském šatníku jsou nezbytným prvkem. Mají různé tváře a různé podoby. Tato všestrannost jim také zaručuje jedinečnou univerzálnost. Díky tomu jsou ideálním doplněním každé ženské stylizace. Pro různé příležitosti. Více pochybností a otazníků máme v případě pánských sandálů. Ty jsou někdy dokonce i dosti kontroverzními botami. Jak nosit pánské sandály a s čím je spojovat, aby ideálně harmonizovaly s obrazem skutečného muže? Jak stvořit pánské letní stylizace se sandály v hlavní roli? Na co se zaměřit a čemu se rozhodně vyhnout? 

Jak nosit pánské sandály?

Pánské sandály milují minimalismus. I když díky tomu jsou výjimečně univerzální, měli byste vědět, že ne vždy budou dobré a ne pro každou stylizaci budou vhodné - ale o tom za chvíli. 

Pánské letní stylizace se však řídí svými pravidly. Když sundáváte další části oblečení, pro rovnováhu můžete sundat také i plné mokasíny, a vsadit si na pánské sandály na noze. A co je důležité na bosé noze! To nás přivádí k odvěkému dilematu, tj.: jak nosit pánské sandály? 

Téma ponožek nošených v sandálech, i když je to vskutku velmi dobře známé téma, stále vyvolává mnoho emocí. Taková avantgardní spojení, přímo ze světových módních mol, spíše nefungují pro každodenní použití. Pamatujte také, že myšlenka, která stojí za sandály je zajištění ventilace naší noze v nejteplejších dnech. Nošení ponožky v otevřených botách můžeme tedy považovat nejen za módní chybu, ale především zničení jejich základní funkce. 

Pánské sandály na noze - zakázaná spojení

Už jsme si řekli, že pánské sandály jsou v podstatě výjimečně univerzální. Pamatujte si však, že jejich univerzálnost má určité hranice. Pánské boty o otevřené formě nebudou dobré pro formální a oficiální stylizace. Dokonce i nejelegantnější sandály nejsou vhodné pro pánský oblek. Tenhle však od nás vyžaduje určitý dress code, pro který zcela nepřijatelné jsou otevřené boty. Může se zdát, že móda není příliš náročná, pokud jde o boty, pamatujte však, že v případě formálního oblečení existují určitá pravidla, která bychom neměli porušovat. Takže přirozeným prostředím pro pánské letní sandály (a zároveň nejbezpečnějším) je módní styl smart casual. 

Pánské letní stylizace se sandály v hlavní roli

Pánské letní stylizace je pocta pro tenké a prodyšné látky. Světlé barvy ve spojení s přírodními materiály, je kvintesence toho nejlepšího v pánském šatníku. Bílé, lněné košile spojené s klasickými chinosy v béžové barvě, které jsou doplněny pánskými sandály je

stylizace přímo ze žurnálu. V takové kombinaci nejlepší budou pánské sandály o klasickém střihu, vyrobené z nejkvalitnější lícové kůže. Bezpečným a nejuniverzálnějším řešením budou pánské sandály v béžové nebo hluboké černé barvě. Pokud hledáte pohodlné, a zároveň šíleně módní pánské letní sandály, podívejte se, jaké modely vládnou v nabídce značky Wojas. Minimalistické kožené sandály, se zkříženými pásky na nártu a dodatečným poutkem pro snadné nazouvání, budou nejen výjimečně efektní, ale také i zajistí udržení nohy. 

Pánské letní sandály: stylizace přímo z prázdninových letovisek 

Trošku jinou podobu budou mít pánské letní sandály, které doplní plážovou, skutečně prázdninovou stylizaci. I když jsou velmi často nahrazovány pánskými pantofli, jejich pozice v pánském šatníku je poměrně neohrožená. Prázdninový look ideálně doplní pánské sandály na noze, vyrobené z elastické a velmi trvanlivé kůže Crazy Horse. Pokud však hledáte sandály ve sportovnějším stylu, ideální také i během letních aktivit, vyberte si sandály se zapínáním na nastavitelné pásky, které umožní ideálně přizpůsobit botu k noze. 

Výška a druhy podpatků. Jaké vybrat, abyste se cítili pohodlně?
Předchozí
Výška a druhy podpatků. Jaké vybrat, abyste se cítili pohodlně?
Letní tašky - jaké vybrat vzory a barvy
Další
Letní tašky - jaké vybrat vzory a barvy