Wpisz i naciśnij enter

Jak nosit sněhule? Stylizace pro všechny z nás

Jak nosit sněhule? Stylizace pro všechny z nás

Tepelný komfort, stylový look a nekompromisní pohodlí – to jsou přídavná jména, která nejlépe popisují sněhule, netradiční dámskou obuv na zimu. Jak nosit sněhule, abyste v nich vypadali moderně nejen na horské stezce, ale i na městských chodnících? Pro milovníky originální obuvi jsme připravili několik zajímavých návrhů se sněhulemi z nabídky Wojas! 

Sněhule – obuv pro speciální úkoly

Pokud stojíte před volbou, které dámské zimní boty Vám zajistí tepelný komfort a zároveň stylový vzhled, doporučujeme – sněhule! Jak už název napovídá, jedná se o boty určené pro použití na zasněženém povrchu. Sněhule jsou skvělou alternativou pro kozačky a zaujmou svým designem – vyvýšený svršek odolný proti sněhu, silná podrážka s chráničem pro zajištění stability a praktické šněrování nebo stahovací šňůrky. Uvnitř je navíc skrytá izolace v podobě ovčí kůže nebo kožešiny – což jsou vlastnosti, díky nimž jsou tyto sněhule ideální do zimních podmínek. Ačkoli jsou sněhule ztotožňovány s horskými výpravami, lze je úspěšně nosit i při městských výletech. 

Módní sněhule – jak nosit boty s tímto střihem?

Zajímá Vás, zda jsou sněhule módní? S jistotou odpovídáme: a jak! Zima 2022/2023 je další sezónou, ve které budou výrazné boty kralovat zasněženým ulicím. Sněhule mají mnohostranný střih – v této kategorii najdete kratší modely sahající lehce nad kotník i delší až do půli lýtek, s výrazným vázáním nebo prošíváním a v různých barvách – černé, béžové, bílé a dokonce i zlaté a stříbrné. 

Dámské sněhule – stylizace nejpůvabnějších bot sezóny

Dámské sněhule nabízejí milovnicím originálního stylu téměř neomezené možnosti, pokud jde o sestavování outfitů. Nejste si jisti, jak nosit sněhule, abyste rozbili jejich horský charakter? Zde je 5 nejzajímavějších stylizací se sněhulemi, mezi kterými si každý najde něco pro sebe.

Černé sněhule pro každodenní nošení

První návrh je univerzální oblečení pro zimní dny, kterým byste se měli inspirovat, když si ve sněhulích vyrazíte například na procházku, na nákupy nebo na kávu s kamarádkou. Základem stylizace jsou džínové úzké kalhoty v černé barvě. Doplňte je červeným svetrem – který musí mít hustý úplet a rolák, aby Vás účinně chránil před chladem. Každodenní soupravu skvěle doplní sněhule – naším typem jsou vysoké boty RELAKS v černé barvě, vyrobené z textilního materiálu v kombinaci s pružnou a měkkou nubukovou kůží, lakovanou kůží a štípenkou. Vysoký svršek a hřejivá netkaná textilie zajišťují tepelný komfort. Model má výrazný vzorek, plochou podrážku s podpatkem a nápadné šněrování v přední části. Bílá krátká prošívaná bunda s kapucí by se k tomuto kompletu skvěle hodila. 

stylizace s dámskými sněhulemi
stylizace s dámskými sněhulemi

Béžové dámské sněhule v dívčí verzi

Sněhule a ženský vzhled nemohou jít ruku v ruce? Nic nemůže být vzdálenější pravdě! Kosmické boty inspirované kostýmem astronauta (z tohoto důvodu se jim běžně říká moon boots) se skvěle hodí k romantickým stylizacím se sukní v hlavní roli. Naším dalším tipem jsou dámské sněhule s huňatým kožíškem pro ty největší mrazy. Jemná béžová barva je kvintesence ženskosti, což nejlépe podtrhuje doplněk v podobě vzdušné tylové sukně. Jako svršek zvolte vypasovanou halenku s polorolákem a koženou bundu s kožíškem ve velbloudím odstínu. Chcete-li si užít teplo, zkombinujte boty s podobně barevnými silnými žebrovanými pletenými punčocháči.

Béžové dámské sněhule
Béžové dámské sněhule

Dámské sněhule na poloformální vycházky

Spojujete si sněhule jen se zimními výlety do hor a procházkami po zasněžených cestách v parku? Dokážeme, že stylové boty na zimu lze úspěšně použít i k poloformálním outfitům. Vytvořte poutavé stylizace s dámskými sněhulemi pomocí černých bot RELAKS, které jsou vyrobeny z kombinace kůže a ortalionu (šusťákoviny). Jak vybíráte ostatní prvky soupravy? Hodit se Vám budou černé ideálně přizpůsobené kožené legíny slim fit, elegantní halenka s dlouhým rukávem a klasický vlněný kabát. Pro total look zvolte vrchní oděv v černé barvě. Celý vzhled dokonale doplňuje objemná šála. 


Dámské sněhule pro zimní aktivity

Mezi našimi návrhy nechyběly stylizace, které odkazují na sportovní kořeny sněhových bot. K doplnění sady doporučujeme boty pro speciální úkoly – černé dámské sněhule s ozdobnou sněhovou vločkou. K tomu tepláková souprava v pastelových barvách – kalhoty a mikina s kapucí. Přes něj přehoďte dlouhou prošívanou vestu.. Nezapomeňte na nezbytné doplňky – čepici s bambulí a silné rukavice. Taková sada bude skvělou volbou pro procházky po horském středisku s hrnkem horkého čaje v ruce.

Dámské sněhule pro zimní aktivity
Dámské sněhule

Dámské sněhule ve stylizaci glamour

A nakonec stylizace s dámskými sněhulemi pro milovníky glamour. Dámské sněhule s lesklým materiálem vypadají skvěle s oversize svetrem ke kolenům nebo pletenými šaty s přizpůsobeným střihem ​​– například v bordó nebo lahvově zelené barvě. Přehoďte přes něj dlouhý prošívaný kabát v černé barvě.

Extrémně teplé, chrání proti vlhkosti a jsou také pevně vyrobené – dámské sněhule snadno si poradí s náročným zimním počasím. Obuv s tímto střihem je také mimořádně stylová! Doporučujeme Vám prohlédnout si nabídku značky Wojas, ve které nemohly chybět módní sněhule, včetně kultovních bot RELAKS.

Boty s barevnou podrážkou. Objevte trend pro milovnice barev
Předchozí
Boty s barevnou podrážkou. Objevte trend pro milovnice barev
Hrajte si s módou, kombinujte mokasíny a ponožky
Další
Hrajte si s módou, kombinujte mokasíny a ponožky