Wpisz i naciśnij enter

Jak se obléknout na Valentýna? Vytvořte si romantický look

Jak se obléknout na Valentýna? Vytvořte si romantický look

Valentýn je zvláštním datem v kalendáři milenců. Den plný lásky lze oslavit různými způsoby – bohatou večeří v restauraci, sledováním filmu v kině, bruslením nebo doma. Navrhujeme, jak se obléknout na Valentýna, abyste na svého partnera zapůsobili jako WOW!

Jak se obléknout, abyste udělali dojem na svou drahou polovičku?

Na Valentýna 2023 se vyplatí dbát nejen na ultra ženský a smyslný vzhled, ale také na to, aby z Vás Váš milý nemohl spustit oči. To, jak se na Valentýna obléknout, by mělo zároveň záviset na našem individuálním stylu a také... na tom, jak si představujete den lásky. Pokud se má Vaše valentýnské rande konat v restauraci, stojí za to přemýšlet o elegantním oblečení; pokud se jedná o kino, bruslení nebo venkovní posezení, je třeba zvolit valentýnskou stylizaci, která je především pohodlná. 

Stylizace na Valentýna 2023
Stylizace na Valentýna 2023

Stylizace na Valentýna 2023  

Váháte, jak se obléknout na valentýnské rande? Přicházíme na pomoc – podívejte se na naši inspiraci pro romantické stylizace.

Stylizace s červenými šaty

Šaty jsou nejjednodušším patentem na úspěšnou valentýnskou stylizaci. Romantický outfit s červenými šaty je klasikou tohoto žánru – vyplatí se na něj vsadit zejména tehdy, pokud plánujete zapůsobit na svého partnera při slavnostní večeři v elegantní restauraci nebo při návštěvě divadla či filharmonie. Pro valentýnský look je ideální kombinace červených saténových šatů s tužkovým střihem a krátkého černého saka přehozeného přes ně. Jaké boty k šatům? Doplňte je černými koženými dámské lodičky, které krásně zvýrazní nohy a opticky prodlouží siluetu. Vzhled doplňuje praktická obálková kabelka na drobnosti v barvě sladěné s oblečením. 

červený valentýnský styl
červené boty na Valentýna

Stylizace inspirovaná romantickými Francouzkami

Cítíte se nejlépe ve zcela neformálních, nenucených outfitech? Při vytváření valentýnské stylizace se inspirujte u Francouzek, které jsou mistryněmi nonšalantní romantiky. Precizně zpracované soupravy pro vycházky ve dvou jsou ideální zejména pro milovníky retro stylu. Jak se obléknout na Valentýna a zároveň využít nejnovější trendy? Náš nápad na stylizaci je kombinace květinové košile a džínů, které zvýší pas. Nezapomeňte sladit svou sadu na romantickou procházku se správnou obuví – vyrobenými z kůže dámskými mokasíny na vyšší podrážce. Hnědé boty dokonale korespondují s modrou barvou kalhot a vytvářejí komplet plný dívčího šarmu.

červený valentýnský styl s černými akcenty

Stylizace pro milovníky minimalismu

Jste příznivci módního minimalismu? V den lásky se rozhodněte pro jednobarevný komplet – po vzoru módních influencerů zvolte pro svou valentýnskou stylizaci černé svetrové šaty v midi délce – hladké nebo žebrované. Tento na dotek příjemný výtvor je ideální pro chladný únorový den. Doplňte je stylovými chelsea botami na podpatku – nuceně v černé barvě. Nezapomeňte na tenké černé punčocháče. Přidejte barevný nádech pomocí doplňků – zlatý nebo stříbrný náhrdelník s drahými kameny, náušnice se zirkony nebo jemný náramek. Taková sada se skvěle hodí na Valentýna doma, do hospody nebo na koncert Vašeho oblíbeného umělce. 

květinový styl na Valentýna
květinový styl na Valentýna

Look, který podtrhne Vaše půvaby, se sukní 

Pokud se chcete 14. února cítit žensky jako v šatech, vytvořte si look založený na sukni. Jak se obléknout na Valentýna, aby Váš partner vzdychal nadšením? Zvolte ultra módní duo hnědé kožené minisukně a lehce oversize svetru odhalujícího ramena, které Vás ochrání před chladem a zároveň rozproudí fantazii. K stylizaci přizpůsobte módní kozačky mušketýrky na sloupku nebo dámské kotníkové boty na platformě – boty ve studených hnědých tónech budou ladit se zbytkem sady. Takové oblečení se doporučuje na rande v kině nebo na romantickou procházku pod širým nebem.

béžový styl na Valentýna
béžový styl na Valentýna

Roztomilý valentýnský set s pohodlnými kalhotami

Černé úzké kožené kalhoty zdůrazňující siluetu s jemně průsvitnou halenkou budou vypadat elegantně i na romantickém večeru. K valentýnské atmosféře se hodí také košile s volánky, krajkou nebo nabíranými rukávy. Jaké boty nejlépe doplní Vaši valentýnskou stylizaci? Doporučujeme šněrovací boty na traktorové podrážce nebo šněrovací kotníkové boty na podpatku s ponožkovým svrškem. Taková sada se hodí například na romantické bruslení nebo na výlet do hor.

Valentýn je svátek, během kterého chce každá žena vypadat výjimečně. Úspěšné stylizace můžete vytvořit s pomocí obuvi Wojas – zveme Vás, abyste si prohlédli boty s jehlovými podpatky, kotníkové boty, kozačky, kotníkové šněrovací boty, mokasíny a další střihy obuvi, ve kterých zazáříte během oslav 14. února. 

Jak se obléknout na vánoční večírek v práci? Dámské stylizace kombinující klasiku a trendy
Předchozí
Jak se obléknout na vánoční večírek v práci? Dámské stylizace kombinující klasiku a trendy
Jaké boty se hodí k nadkolenkám? Seznamte se s našimi návrhy
Další
Jaké boty se hodí k nadkolenkám? Seznamte se s našimi návrhy