Wpisz i naciśnij enter

Jak se obléknout na vánoční večírek v práci? Dámské stylizace kombinující klasiku a trendy

Jak se obléknout na vánoční večírek v práci? Dámské stylizace kombinující klasiku a trendy

Prosinec je výjimečným obdobím roku – nejen pro rodinná setkání u stolu, ale také pro firemní vánoční večírky. Nevíte, jak se obléknout na firemní vánoční večírek? 

Vánoční akce mají svá vlastní pravidla. Když pro ně kompletujete oblečení, nezapomeňte ho přizpůsobit příležitosti a místu konání, obvykle restauraci. Jako dárek od značky Wojas jsme pro Vás připravili štědrovečerní dámské stylizace, které harmonicky kombinují sváteční klasiku s aktuálními trendy. 

Oblečení na firemní vánoční večírek – čím by se mělo vyznačovat?

Vánoční firemní setkání se stala trvalou součástí prosincového kalendáře firem z různých odvětví. Intimní večírky a bohatě organizované akce – bez ohledu na jejich rozsah nabízejí možnost setkat se se zaměstnanci v jiném prostředí, než je každodenní život, protože Vánoce jsou výjimečnou událostí.

Tajemství úspěšné stylizace na Štědrý den 2022? Oblečení pro tuto zvláštní příležitost by mělo nejen odpovídat slavnostní atmosféře, ale také být stylové. Firemní večírek je ideální příležitostí dokázat, že nám nejnovější módní trendy nejsou lhostejné. Zvolte elegantní, co nejskromnější a ne příliš kontroverzní oblečení, což ale neznamená nudné. Vánoční tradice mohou jít ruku v ruce se sebevyjádřením. 

Mimochodem, přečtěte si článek, ve kterém Vám poradíme, jak se oblékat na obchodní schůzku. V něm se blíže podíváme na téma skládání stylizací formálního charakteru.

Štědrovečerní stylizace

Firemní vánoční večírek – hotové návrhy stylizací pro ni

Blíží se období firemního vánočního večírku. Nevíte, jak se obléknout na vánoční večírek do práce? Přicházíme na pomoc – připravili jsme slavnostní stylizace, které kombinují zvláštní charakter setkání s aktuálními módními trendy. Inspirujte se jimi a vytvořte si outfit pro kouzelný večer s nadřízenými a kolegy.

Štědrovečerní stylizace s šaty a koženými botami nad kolena

Náš seznam začíná skutečně sváteční stylizace pro vánoční večírek v práci doporučujeme sadu založenou na šatech. Malé černé šaty ve sváteční verzi? Těžko byste hledali klasičtější návrh, který je již léta neustále v kurzu. Na firemní schůzku se hodí elegantní oblečení, například z bláznivě módního veluru. Pokud jde o střih, zvolte módní střih tužkový nebo lichoběžníkový. Slaďte šaty s nejoblíbenějšími botami zimní sezóny 2022/2023 – vysokými, dámskymi kozačkami na zip s přiléhavým svrškem.

Štědrovečerní stylizace

Vánoční večírek v práci – outfit s kotníkovými botami na jehlových podpatcích a overalem v hlavní roli

Dalším z našich návrhů je overal, který by se skvěle hodil jako dámský look na vánoční večírek v práci. Jednodílný outfit si hvězdy světové módy oblíbily již před několika sezónami – trend na overaly se proto vyplatí zařadit i do vánočního outfitu. Na slavnostní pracovní schůzku se skvěle hodí černý overal z kvalitní látky, kombinující halenku s kalhotami, se zabudovaným výstřihem, decentně zvýrazněným pasem a poutavým zavazováním v pase. Komplet krásně doplní černé dámské kotníkové boty na jehlovém podpatku s vysokým svrškem. Doplňte svůj štědrovečerní outfit o doplňky – červenou kabelku nebo tmavě zelenou šálu. 

Klasická stylizace pro firemní vánoční večírek s halenkou a kalhotami

Milovníci nadčasové klasiky mohou sáhnout po svých oblíbených šatech i při sestavování outfitu na firemní vánoční večírek. Kombinace kalhot a halenky je skvělou volbou pro dámy, které se necítí pohodlně v módním overalu – klasický komplet s elegantním střihem bude stejně stylový. Základem outfitu mohou být úzké černé cigaretové kalhoty, ke kterým se hodí vínová košile s obálkovým střihem. Zajímavě budou vypadat také vypasované kalhoty s červenočerným kostkovaným vzorem v kombinaci s horní částí zakončenou volánky nebo řasením. Nahoře se bude hodit sako, které odkazuje na barvy stylizace. Jaké boty by nejlépe doplnily takový outfit na firemní vánoční večírek? Slušivý outfit zajímavě rozbijí výrazné černé kožené chelsea boty na pevném podpatku nebo velurové dámské boty na jehlovém podpatku s páskem kolem kotníku.

Outfit na firemní vánoční večírek se sukní a kotníkovými botami na podpatku

Módní duo: halenka a sukně je také skvělým nápadem na oblečení pro firemní vánoční večírek. Stejně jako u kalhot můžete být v pokušení vzít si pro tuto příležitost sukni elegantního střihu. Zejména k tužkovému střihu – s černou koženou sukní se hodí halenka s módními nabíranými rukávy, například s kostkovaným vzorem nebo stále módním hráškovým vzorem. Přes něj přehoďte krátké sako. Černé dámské kotníkové boty na vysokém sloupku mohou být tou pravou obuví pro takový komplet, který ještě více zeštíhlí naši siluetu. Alternativou jsou lakované mokasíny na pevné podrážce.
Čeká Vás firemní vánoční večírek? Značka Wojas je tu, aby Vám pomohla sestavit elegantní a zároveň stylový outfit pro tuto příležitost – v naší nabídce najdete dámské boty odpovídající aktuálním trendům, včetně kotníkových bot, kozaček a chelsea bot.

Hrajte si s módou, kombinujte mokasíny a ponožky
Předchozí
Hrajte si s módou, kombinujte mokasíny a ponožky
Jak se obléknout na Valentýna? Vytvořte si romantický look
Další
Jak se obléknout na Valentýna? Vytvořte si romantický look