Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty zvolit k boho šatům?

Jaké boty zvolit k boho šatům?

Móda boho stylu pokračuje ve velkém stylu. Nechte se unést horečkou barev a vychutnejte si kouzlo etnických vzorů při nošení stylových hippie šatů pro různé příležitosti - svatbu, rozlučku se svobodou, garden party nebo hudební festival. Vzdušné kreace jsou ideální pro léto i chladnější podzimní nebo jarní dny. V následujícím článku se dozvíte, jaké boty vybrat ke svým boho šatům, aby plně podtrhly jejich jedinečný půvab.

Šaty v boho stylu - lehké kreace s dívčím nádechem

Šaty v módním boho stylu se vyznačují především neuvěřitelnou lehkostí, jemností a šarmem. Různé detaily v podobě šňůrek, volánků a vázání dělají tento styl obzvlášť půvabným a dívčím. Boho šaty přitahují pozornost také svými barvami. Nejběžnější oděvy jsou bílé, béžové a odstíny hnědé, někdy olivově zelené. Mezi šaty převažují ty z bavlny, lnu a lehké viskózy. Kromě jednoduchých stylů kralují květy, hrášek, střapce, zajímavé vzory nebo pruhy. 

Boho šaty - jaké boty k nim nosit?

Úspěšná stylizace v duchu boho není jen o pečlivě vybraných šatech. Když už máte svou vysněnou stylizaci, musíte si k ní vybrat správnou obuv. Jaké boty pro boho šaty budou jejich nejlepším doplňkem? Především nezapomeňte, že pro vzdušné oblečení jsou nejlepší volbou lehké modely, které nepřehluší celkový outfit. Při výběru obuvi zohledněte také roční období - zatímco v létě jsou nejlepší vzdušné pantofle a sandály, v chladnějším počasí se hodí kotníkové boty, boty typu lords nebo dokonce tenisky.

Letní boty k boho šatům - hippie sandály v prázdninové verzi

Vzdušné maxi a midi šaty jsou osvědčeným nápadem pro letní festivalové a prázdninové stylizace. Zajímá Vás, jaké boty k dlouhým boho šatům v létě obstojí? Náš typ sandálů jsou dámské sandály, mezi nimiž si každá milovnice hippie stylu najde něco pro sebe. Kožené sandály s plochou podrážkou - s pletenými pásky nebo zdobené střapci pro etnický nádech - jsou ideální pro každodenní nošení. Za pozornost stojí také modely s azurovým povrchem na širokých páscích. Jako boty k boho šatům se hodí dámské sandály s řemínky jemně uvázanými u kotníku, inspirované římským stylem. Pokud chcete opticky prodloužit svou siluetu, můžete zvolit boho sandály s masivní platformou.

Boho šaty s pantoflemi a espadrilkami 

Alternativou sandálů jsou také pantofle s pletenými pásky. Hitem posledních sezón jsou zejména pantofle se silnou podrážkou - jako obuv k boho šatům doporučujeme korkové modely. K boho šatům se skvěle hodí také lehké espadrilky. Pro letní dny jsou ideální praktické bílé modely v dívčí azurové verzi. Perfektní jsou také černé espadrilky s ozdobnou podrážkou opletenou jutovou šňůrkou, která dokonale ladí s hippie stylem.

Boho stylizace pro chladné dny - vyberte si kotníkové boty

Milujete oblečení ve stylu boho?  Nevzdávejte to na konci letní sezóny!  Jako boty k boho šatům v chladném počasí se skvěle hodí dámské kotníkové boty - zejména v béžových a hnědých odstínech. Obuv je vyrobena z kvalitní a příjemné velurové štípané kůže pro maximální pohodlí při nošení a módní vzhled. Zajímavým doplňkem jsou etnické vložky z gumy. Při výběru bot k boho šatům se zajímejte také o kovbojské boty, které vypadají skvěle s volánkovými stylem a oversize svetrem nebo semišovou bundou.

Boty typu lords a baleríny pro boho šaty - pro milovníky pohodlí

Zajímá Vás, která boho obuv Vám poskytne maximální pohodlí? Rozhodněte se pro módní stylizace s lordsy z příjemné na dotek nubukové kůže. Béžové nebo pudrové dámské lordsy se hodí k hippie šatům košilového střihu. K boho stylu se hodí také klasické baleríny nebo boty inspirované klasickou taneční obuví - zejména ty azurové.

Boty na jehlovém podpatku pro formální vycházky v boho šatech

Boho šaty nabízejí téměř neomezené možnosti stylizací. Ne nadarmo si milovníci módy potrpí na vzdušné stylizace a vytvářejí z nich komplety pro nejrůznější oslavy. Jako boty k boho šatům se nejlépe hodí jehlové podpatky v jemných béžových odstínech. Vysoké jehlové podpatky opticky prodlouží siluetu. 

Jaké jiné boty se hodí k boho šatům? Tenisky v sportovním vydání

Boho šaty jsou nesmírně půvabnou součástí ženského šatníku. Bez problémů je můžeme kombinovat i s jinými typy obuvi. Skvělým příkladem jsou například bílé nebo béžové tenisky. Ve spojení se vzdušnými šaty dodají outfitu lehkost a zároveň jsou neuvěřitelně pohodlné v různých podmínkách. Jejich ležérní, sportovní charakter dokonale kontrastuje s boho stylistikou.

Stylizace inspirované hippies jsou osvědčeným receptem na módní stylizaci nejen na léto. Její nezbytnou součástí bude odpovídající obuv. Nejlepší obuv k boho šatům, včetně sandálů, pantoflů, lordsů, kotníkových bot a dalších najdete v rozsáhlé nabídce značky Wojas!

Jak se obléknout na první narozeniny dítěte? Rady pro ženy a muže
Předchozí
Jak se obléknout na první narozeniny dítěte? Rady pro ženy a muže
Jak se obléknout na obchodní schůzku? Podívejte se na návrhy stylizací
Další
Jak se obléknout na obchodní schůzku? Podívejte se na návrhy stylizací