Wpisz i naciśnij enter

Nejmódnější stylizace s lordsy. K čemu je nosit?

Nejmódnější stylizace s lordsy. K čemu je nosit?

V minulosti vládly jen u dvorů a plnily roli domácích bot pro vyšší společenské vrstvy. Bačkory ušité z měkkého plyše nebo sametu, obvykle zdobené rodinným erbem, ideálně harmonizovaly s pyžamy a župany z hedvábí. Vládly ve skříni - Jeho Veličenstva - Lorda! Dnes však triumfy slaví dámské lordsy. Stylizace s nimi je kvintesence elegance spojené s univerzální volností, která bude fungovat kdykoli a kdekoli. Jak je nosit a s čím kombinovat? Jaké lordsy vybrat k šatům? Poradíme Vám.

Lordsy: stylizace bez omezení

Na ulicích vládnou nepřetržitě již několik let. Mají silnou pozici v každoročních módních trendech. Spojované jsou s různými styly a kombinované s různými doplňky. Někdy bývají mylně ztotožněny s klasickým klenotem, kterým jsou dámské mokasíny. Avšak se od nich lordsy odlišují rozhodně subtilnější linií. Jejich charakteristickou známkou je zadní díl nejčastěji v jednom kusu a jazyk se dvěma výřezy. O jejich nadřazenosti v módě - paradoxně - rozhoduje plochá podrážka s nízkým, čtvercovým podpatkem. Díky tomu získávají každodenní charakter, který se může stát ukazatelem stylu. Lordsy - mohou někdy připomínat také dámské baleríny, avšak když se na ně podíváme kritičtějším okem, můžeme s jistotou říci, že v sobě mají rozhodně více nadčasové elegance a velkoměstského stylu. 

Její Veličenstvo - dámské lordsy: stylizace pro různé příležitosti

Stylizace s lordsy v hlavní roli budou ideální za různých přírodních podmínek - a tím si můžete být naprosto jistí! K čemu nosit lordsy? Prakticky ke všemu. Důkaz? Pokusíme se vám to dokázat! 

Jaro v plném proudu. Léto se rychle blíží, a ihned za ním čeká podzim. Dámské lordsy jsou tak univerzálním typem bot, že budou ideální jak k jarním a radostným stylizacím, tak i podzimním outfitům udrženým ve vážnějším stylu. Díky velkému množství modelů a střihů, ideálně doplní ty „vznešenější“, a také i volnější stylizace. Ty „bohatší“ a ty letní, lehké. Materiál, z kterého jsou vyrobené nebo ozdoby - právě ony rozhodují o jejich konečném charakteru. 

Jaké lordsy vybrat k šatům? 

Lordsy jsou bezpochyby jedním z nejuniverzálnějších druhů bot. A přesto se často objevuje otázka, k čemu nosit lordsy a zda spojení lordsů s šaty je opravdu dobrý nápad. Široká nabídka modelů, kterou najdete v nabídce Wojas Vám dává obrovské možnosti a nenechává žádný prostor pro pochybnosti. 

Nejuniverzálnější budou bezpochyby černé dámské lordsy. Stylizace, ve kterých budou jako třešnička na dortu, je jednoduchost v nejlepší, a zároveň nejmódnější verzi. Když si vyberete ty vyrobené z lícové kůže nebo modely se špičatou špičkou, stvoříte skutečně oficiální kreaci, která k získání plné elegance vůbec nebude potřebovat vysoký jehlový podpatek. 

Pokud však hledáte trošku více casualové, každodenní řešení, vyberte si lordsy vyrobené ze semiše nebo prošívané velurové kůže. Ty poslední dodávají našemu outfitu dodatečnou lehkost, díky čemuž krásně vypadají dokonce i s letními a lehkými šaty. Nebo si možná vyberete trochu masivnější dámské lordsy? Stylizace s košilovými šaty a klasickým křivákem doplněné expresivnější botou budou trošku extravagantní, ale ideálně harmonizující s trendy vládnoucí dokonce i na Elysejských polích.

Pánské a dámské lordsy: k čemu nosit? 

Dámské lordsy - stylizace městské, klasické, ale výjimečně vkusné a elegantní? S nimi je možné všechno! Ke klasickým lordsům si můžeme vybrat rovné kalhoty nebo módní chinosy. Boty vyráběné z lícové kůže, které struktura připomíná krokodýlí kůži, nebo ty stvořené z nubukové kůže - jedna a druhá verze vypadá šíleně ve spojení s přizpůsobenými džíny a klasickou, nedbale do nich zastrčenou košilí. Celek můžete doplnit sakem a tím způsobem stvořit casualovou stylizaci ideální na každý den.

Pro formálnější vzhled vyberte kalhoty se záhyby, bílou košili a klasické sako. Trochu více ženskosti? Žádný problém. Velurové lordsy krásně vypadají také i s šaty o trapézovém střihu. Pokud vsadíte na klasické malé černé šaty, výjimečný charakter můžete dodat vybírajíc boty o expresivnější barvě. Pokud se nebojíte odvážnějších akcentů - podívejte se na limitovanou edici značky Wojas. Nebo možná chcete přidat svým lordsům trošku více městského stylu? Klidně si můžete k nim nosit mikinu typu hoodie. Je pravda, že dámské lordsy mají mnoho tváří? 

To však není všechno! Boty, které stylem navazují na mužský svět, jistě se budou líbit džentlmenům, kteří mají rádi čistý klasický styl. Pánské lordsy ideálně vypadají ve spojení se sakem nebo jarním kabátem. Takže pánům hledajícím módní boty ideální pro méně a více oficiální příležitosti, doporučujeme podívat se na nabídku značky Wojas. 

Módní pantofle na léto 2021 značky Wojas
Předchozí
Módní pantofle na léto 2021 značky Wojas
Výška a druhy podpatků. Jaké vybrat, abyste se cítili pohodlně?
Další
Výška a druhy podpatků. Jaké vybrat, abyste se cítili pohodlně?