Wpisz i naciśnij enter

Jak se obléknout na firemní akci, abyste vypadali módně a elegantně?

Jak se obléknout na firemní akci

Firemní večírek je skvělou příležitostí ke zlepšení vztahů s kolegyněmi a kolegy z práce. Je to však také událost, která vyžaduje určitou úroveň formálnosti. Jak najít rovnováhu mezi vlastním stylem a pravidly? V dnešním článku najdete nejdůležitější tipy pro stylizace na firemní večírek.

Jak vytvořit stylizaci pro firemní večírek?

Integračním setkáním obvykle dominuje neformální atmosféra, ale zúčastňují se jich lidé, se kterými máme pracovní vztahy. Klíčem k vytvoření úspěšného outfitu na firemní večírek bude nalezení mostu mezi módou a tím, co rádi nosíme, a elegancí.

Při sestavování outfitů musíme mít na paměti, že na venkovní akci bude lépe fungovat pohodlné oblečení, které nás nebude omezovat v pohybu. Určitě k pohodlí přispějí i materiály, ze kterých bude naše oblečení vyrobeno. Pamatujme, že naše tělo potřebuje dýchat. Tato zásada platí i pro boty – pouze pohodlné a osvědčené boty nám umožní skvělou a neomezenou zábavu.

nabídka dámské obuvi na firemní akcinávrh stylu pro firemní akci

Osvědčený look pro firemní večírky – stylizace smart casual

Smart casual je stylem na pomezí formálnosti a ležérnosti a smart casual nabízí velký prostor pro tvorbu outfitů na firemní večírky. Tento módní trend se již dočkal mnoha interpretací. Doporučujeme kombinovat oblíbené džíny se saténovou elegantní halenkou. Méně formální spodní část bude účinně vyvážena formální horní částí. Přes něj přehoďte oversize sako a jako výrazný akcent zvolte větší náušnice ve tvaru kruhů. Elegantní charakter stylizace samozřejmě podtrhnou boty! A tady pro Vás máme dva návrhy: dámské mokasíny a jehlové podpatky. Ty první jsou bezpečnější volbou, ale stále velmi módní a elegantní. Na druhou stranu jehlové podpatky se hodí vždy, když chcete dosáhnout velkého "wow" efektu. Pokud jde o vzory a barvy, držte se pravidla, kde si vyberete jeden kus oděvu, který je výraznější.

stylizace smart casualOsvědčený look pro firemní večírky – stylizace smart casual

V ženské verzi – s šaty a lodičkami

Klasické malé černé šaty jsou skvělou volbou, pokud hledáte dokonalý outfit na firemní večírek! Tento nadčasový model, který vděčí za své jméno Coco Chanel, prostě vždy vypadá krásně a vhodně pro danou příležitost! Vzhled doplňte klasickými lodičkami na měkkém podpatku a kabelkou přes rameno. V případě klasických malých černých šatů existuje několik triků, které změní celkový vzhled outfitu. Doplňte je oversize bundou typu bomber (může být dokonce tak objemná, že délkou bude odpovídat šatům) a získejte trendy a lehce rebelský vzhled. Takový kontrast můžete dosáhnout také pomocí oversize kostkované košile. Pokud však má být elegance jednorozměrná a nepopiratelná, zvolte jako svrchní oděv černý, přiléhavý kabát a máte hotovo!

dámský styling na firemní akci s hnědými lodičkamihnědé lodičky - perfektní volba na firemní akci

Jak se obléknout na firemní večírek? Boho styl!

Styl boho, což je odkaz na etnické, přírodní akcenty se již ve světě módy používá ve všech případech. Máme pro Vás návrh, který lze označit za okouzlující a neformální v jednom. K jeho sestavení budete potřebovat vzdušné šaty, které sahají nadkolena, s jemnými ozdobnými prvky, jako jsou střapce, krajky nebo šňůrky. Doporučujeme jednobarevné modely, např. v pudrově růžové nebo lahvově zelené barvě. Zkombinujte takové šaty s dámskými kotníkovými botami v hnědé nebo béžové barvě a to je vlastně všechno! Pokud chcete, aby celkový vzhled byl ještě více charakteristický pro boho styl, vsaďte na modely bot v kovbojském stylu. A pokud má Váš outfit jen korespondovat s tímto návratem k přírodě, zvolte klasické, kožené kotníkové boty na tenkém podpatku. K tomuto návrhu se hodí také jemná, pletená kabelka a džínová katana.

dámský styling na firemní večírek - černé šaty a černé botystyling na firemní večírek - světle fialový oblek a béžové lodičky

Firemní večírek – stylizace s dámským oblekem

Dámský oblek je volbou, která odpovídá konvencím elegance i moderního, ležérního stylu. Proto nesmí v našich návrzích chybět! Pro firemní akce doporučujeme poněkud ležérnější verzi. Spodní část jsou klasické oblekové kalhoty a horní část je volnější sako. Pod něj si místo košile vezměte krajkový vypasovaný top nebo halenku s asymetrickými výřezy. Díky tomu budete vypadat módně a žensky, ale přesto elegantně! Celkový vzhled doplňte podpatky, které ještě více zdůrazní jeho jemný charakter, nebo sneakersy, které dodají více ležérnosti.

styling na firemní večírek - světle fialový oblek a béžové lodičkybéžové lodičky - boty na firemní večírek

Podívejte se také na náš článek o tom, jak se obléknout na Štědrý den v práci.

Jaké boty zvolit k béžovému kabátu? Osvědčené a módní kombinace
Předchozí
Jaké boty zvolit k béžovému kabátu? Osvědčené a módní kombinace
Styling s mušketýry na sezónu podzim/zima 2023/24
Další
Styling s mušketýry na sezónu podzim/zima 2023/24