Wpisz i naciśnij enter

Jaké boty zvolit k béžovému kabátu? Osvědčené a módní kombinace

Jaké boty zvolit k béžovému kabátu

Jaké boty zvolit k béžovému kabátu? Osvědčené a módní kombinace

Béžový kabát je jedním z těch kousků šatníku, které jsou již léta velmi oblíbené. Neutrální barva, kterou lze snadno kombinovat s dalšími barvami a doplňky, z ní činí nadčasovou a univerzální volbu. Jaké boty k béžovému kabátu zvolit? Zde je několik osvědčených a módních kombinací.

Jakou barvu bot zvolit k béžovému kabátu? 

Charakter naší stylizace s béžovým kabátem bude určovat nejen model bot, ale také jejich barva. Níže najdete osvědčené barevné kombinace, které se dobře hodí k nude barvě.

  • Elegantní černé boty budou vždy dobrou a bezpečnou volbou. Je to kombinace, kterou můžete použít téměř při každé příležitosti.

  • Béžové boty ke kabátu stejné barvy jsou velmi dobrý nápad! Otevírá se před námi moře možností, pokud jde o hru s odstíny: od krémových, pískových odstínů po intenzivnější, kávové.

  • Pokud máte rádi útulnou estetiku, hnědé boty jsou dobrou volbou. Ať už se jedná o kotníkové boty nebo klasické kozačky – dodají celkovému vzhledu trochu tepla.

  • Boty k béžovému kabátu mohou být výrazné a v živých barvách, např. v odstínech červené. Neutrální barva svrchního oděvu vytváří ideální podmínky pro experimentování.

Jakou barvu bot zvolit k béžovému kabátuJakou barvu bot zvolit k béžovému kabátu

Boty na podpatku k béžovému kabátu

Pravděpodobně neexistuje přirozenější kombinace než náš první návrh. Boty v černé barvě tvoří s béžovým kabátem klasickou a velmi harmonickou dvojici. Konečný charakter celku bude samozřejmě určovat model obuvi. Dámské boty na podpatku dodají celkovému vzhledu ženský a velmi elegantní nádech. Je to ideální volba jak pro dlouhý vlněný kabát, tak pro lehčí trenčkot. Dobrou volbou budou také kotníkové boty na podpatku s reliéfní, nejednotnou texturou a prošívané. Dodají celku charakter a výraz. Na důležité vycházky se hodí modely s mírně vyšším podpatkem, které dodají naší stylizaci ještě více elegance.

černé kotníkové boty k béžovému kabátučerné kotníkové boty k béžovému kabátu

Chunky boots pro speciální úkoly

V případě kotníkových bot k béžovému kabátu, máme opravdu velký manévrovací prostor. Pro pohodlný každodenní look můžeme zvolit modely s plochou podrážkou a hladkou strukturou. Vsadit můžeme také na kotníkové boty na pevné podrážce, tzv. chunky boots, jejichž obliba sezónu od sezóny roste. Díky nim efektivně prolomíme eleganci s trochou dravosti. Tato kontrastní kombinace mírně zvedá celkovou stylizaci z piedestalu, ale stále ji udržuje v casualovém tónu. Boty lze kombinovat s béžovým kabátem klasického střihu, ale také s oversize modely.

žena v béžovém dámském kabátěžena v béžovém dámském kabátě

Kozačky – ideální obuv k béžovému kabátu

Pokud hledáte rovnováhu v módě, určitě ji najdete v našem dalším návrhu. Kozačky jsou boty, které se skvěle hodí k béžovému kabátu. Tato kombinace překypuje elegancí a šikem. Dámské kozačky na zip, nejlépe model v army stylu, a kabát ve studeném béžovém odstínu! Pro takový duet stačí pouze klasické pletené šaty a celkový vzhled vypadá, jako by byl vyňatý z módní přehlídky jednoho z předních návrhářů. Tuto kombinaci milujeme, protože kombinuje minimalismus s ohromujícím efektem. Pamatujte, že v teplejších dnech může být horní část rozepnutá a celkový vzhled bude dobře ladit s větší kabelkou.

béžové kozačky s béžovým kabátemdámský styl s béžovým kabátem a béžovými kozačkami

Jaké boty k béžovému kabátu? Vyberte si chelsea boty

Chelsea boty dámské jsou boty, které potřebuje každý, ale ne každý to ještě ví. Díky svému klasickému, jednoduchému tvaru se hodí téměř ke každé stylizaci. S béžovým kabátem vytvoří kombinaci, kterou musíte mít. Navrhujeme dámské chinos kalhoty, chelsea boty a lehký béžový trenčkot. Krásný, lehký efekt získáte, když budete mít celou stylizaci v různých odstínech nude. V nabídce Wojas najdete také chelsea boty v černé, hnědé nebo béžové barvě. Zaručujeme, že ať už se rozhodnete pro jakoukoli barvu, Váš outfit získá spolehlivé doplnění. Pokud toužíte po něčem výraznějším, ale nechcete se vzdát pohodlí, doporučujeme o něco vyšší chelsea boty s masivním podpatkem. Pod kabát si můžete vzít svetr s volnější vazbou a máte hotovo!

černé kotníkové boty ladící s béžovým kabátem

Další tipy pro výběr bot ke kabátu najdete v našem článku: „Jaké boty nosit ke kabátu”. 

Jaké boty se hodí k tmavě modrému obleku?
Předchozí
Jaké boty se hodí k tmavě modrému obleku?
Jak se obléknout na firemní akci, abyste vypadali módně a elegantně?
Další
Jak se obléknout na firemní akci, abyste vypadali módně a elegantně?