Wpisz i naciśnij enter

Styling s mušketýry na sezónu podzim/zima 2023/24

mušketýři - styly pro sezónu podzim/zima 2023/24

Boty mušketýrky můžeme považovat za synonymum vkusu a elegance. Vytvářejí krásné kombinace se sukněmi a šaty v midi a mini verzích, stejně jako s kalhotami na míru nebo hladkými legínami. Obuv je také výrazná, takže se vyplatí vědět, s čím ji kombinovat. V dnešním článku najdete inspiraci pro módní stylizace s mušketýrky na podzim a zimu.

Co musíte vědět, než si obujete mušketýrky?

Pokud máte pochybnosti o tom, zda jsou, mušketýrky módní, pak Vám rádi Vaše pochybnosti rozptýlíme. Tyto charakteristické kozačky nad kolena jsou jedním z těch modelů obuvi, které můžeme označit za nadčasové. Proto se při jejich zařazování do šatníku vyplatí věnovat pozornost kvalitě jejich zpracování a materiálům. Doporučujeme klasické modely obohacené o jemný podpatek a krásně přiléhající k noze. V nabídce společnosti Wojas najdete mušketýrky z kůže s hladkým povrchem nebo z velurové kůže, která je příjemná na dotek. Na podzim a v zimě je vhodné zvolit modely, které jsou zateplené a účinně nás ochrání před horším počasím. Velkou výhodou těchto bot je, že dokáží dodat jedinečný výraz a charakter každému outfitu. Pokud tedy máte ve svém šatníku mušketýrky – stylizace, které vytvoříte, nebudou nikdy nudné!

styling s mušketýry na podzim a zimu 2023/24dámský styl s hnědými mušketýry a béžovým kabátem

Mušketýrky – stylizace s mini šaty

Náš první návrh kombinuje kozačky nad kolena s krátkými šaty. Tato kombinace je nejen velmi ženská, ale také jemná a elegantní. Pro elegantní výraz doporučujeme tlumené barevné kombinace a minimalistické doplňky. Dobrým příkladem jsou béžové pletené šaty ke kolenům v kombinaci s botami typu mušketýrky v černé nebo světle hnědé barvě. Celkový vzhled dolaďte jemnou černou nebo béžovou kabelkou a máte hotovou stylizaci. Mušketýrky lze na podzim a v zimě volně kombinovat s vlněnými kabáty i koženými bundami. Zaručujeme, že tato stylizace bude nejen módní, ale také Vás v těchto chladnějších dnech účinně "zabalí". Pokud si rádi hrajete s módou, přidejte k tomu klobouk!

K čemu nosit mušketýrky nad kolena? Vsaďte na stylizace s minisukní

V dalším návrhu se podíváme na klasickou minisukni: může být hladká nebo kostkovaná. Zkombinujte ji s kozačkami na podpatku z velurové kůže, a jako horní část zvolte podzimní/zimní must have: rolák v černé, bílé nebo béžové barvě. Tato stylizace je velmi jednoduchá, ale díky mušketýrkám bude výrazná. U této kombinace se vyplatí zvolit punčocháče, které nejsou zcela neprůhledné. Díky tomu bude celý look lehký a nebude působit „zdrcujícím“ dojmem. Pokud se rozhodnete pro jednoduchou texturu sukně a horní části, kabelka na jemném řemínku s květinovým nebo vyšívaným akcentem je dokonalým doplňkem celkového vzhledu. Oblékněte si svůj oblíbený kabát a máte outfit, ve kterém se Vám bude chtít na podzim na procházku!

styling s černými šaty a mušketýryjak nosit mušketýry? Návrh na styling

Mušketýrky v kombinaci s kalhotami a legínami

V našem seznamu nemůže chybět návrh, pro který si mušketýrky zamilovalo mnoho žen! Stylizace s vypasovanými džínami a svetry je úspěšným receptem na look, který kombinuje klasiku a eleganci s ležérností. Pokud se rozhodnete pro džínové kalhoty, zvolte kratší svetr v tmavě modré nebo černé barvě. Ke kalhotám přidejte pásek s ozdobnou sponou a přední díl svetru jemně zastrčte do kalhot. Tohle je dokonalý příklad toho, jak nosit kozačky nad kolena každý den. Tato zdánlivě jednoduchá stylizace působí elektrizujícím dojmem. Na procházku začátkem podzimu můžete celkový vzhled sladit s větší kabelkou a také stylovými slunečními brýlemi. Pokud místo džínů zvolíte černé legíny s hladkou strukturou, zkombinujte je s oversize svetrem – získáte look ve stylu lady Diany. 

Jak nosit mušketýrky k sukni v midi délce?

Po klasice přišel čas na poněkud překvapivé kombinace. Návrháři stále častěji kombinují kozačky nad kolena s delšími sukněmi. Můžete se rozhodnout pro minimalistické svetrové šaty, které s mušketýrky vytvoří ucelený celek. V poslední době je také stále oblíbenější model "překryté" sukně, kde je zadní díl delší než přední. Taková sukně, doplněná páskem a bílou košilí v kombinaci s botami typu mušketýrky, je jedním z těch kompletů, které je těžké přejít bez povšimnutí. K celkovému vzhledu se velmi dobře hodí dlouhý kabát, ale v teplejších dnech můžete vsadit i na oversize sako. Ve světě módy je nyní velmi dynamický vývoj, proto je dobré sledovat, jak se mušketýrky mohou objevit v neobvyklé společnosti. Stylizace s plisovanými sukněmi nebo šaty v maxi délce byly rozčarovány a stále častěji je volí nejen celebrity, ale i ženy po celém světě.

styl s mušketýry a hnědé šaty
Jak se obléknout na firemní akci, abyste vypadali módně a elegantně?
Předchozí
Jak se obléknout na firemní akci, abyste vypadali módně a elegantně?
10 módních modelů bot pro sezónu podzim/zima 2023/24
Další
10 módních modelů bot pro sezónu podzim/zima 2023/24